Dönüyor dolaşıyor geliyor öğretmenlere zaten, bu kadar nefreti ne ara kazandık bilmiyorum...konu gene neden öğretmenler oldu ya öfffffffffff
Konu sahibi calismiyor ki.adamin maaşı o para.Ya bu arada konu sahibine sordum yanıt gelmedi, ne kadar alıyormuş ikisinin gelir toplamı mı 4500 ? :)
Öğretmenlere verip veriştirelim diye bir forum açmaa karar verdim, çok tutar haaa iyi de kazanırızKonu sahibi nişanlım dün atandı 4500 maaş alıyor deyince kızlar da galiba öğretmen ama nasıl maaşı o kadar çok yazmışlar. Biz de mümkün değil maaş +ek ders bile o kadar etmez dedik.bunu konuşuyorduk sonra bir kaç arkadaş gelip her konuda olduğu gibi maaştan girip tatilden çıktı. E haliyle öğretmenler de kendini ifade etmeye çalıştı.
Sonuç:Oğretmen odaklı bir konu yine yeniden telef oldu. Özeti budur.
konu gene neden öğretmenler oldu ya öfffffffffff
Vallahi aç kazene rakip olursun :)Öğretmenlere verip veriştirelim diye bir forum açmaa karar verdim, çok tutar haaa iyi de kazanırız
Konu sahibi calismiyor ki.adamin maaşı o para.
Cunku konu sahibi nisanlim dun atandi dedi dun atanan meslek grubuda ogretmenler nitekim. Sonra 4500 tl maas alacak dedi konu sahibi.evet evet ogretmenler aliyorlar o kadar diyen uyeler cikti. Sonra biz bir ogretmen o kadar alamaz dedik. Sonra bende bilmiyorum nasil oldu konu buralara geldi. Hatta siz polislerden doktorlardan daha mi onemlisiniz onlarda doguya gidiyora kadar gitti iş
kimse en fazla mat öğretmeni alıyor o da ek ders şu bu ile 3.650 falanHangi öğretmen 4500 Alıyor yaw
bence toplam 4500 den fazla 2 sininki yani . tek maaş değildir .Ya nasıl maaşı 4500 den fazla ben 12 yıllık öğretmenim maaşım o kadar değil.yapmayin lütfen.
Ikisinin maaşı mi tek kişinin mi 4500 den fazla? Tek kişi mümkün değil iki öğretmen ise elbette fazla olur.
Evet öyleymis açıkladı zatenbence toplam 4500 den fazla 2 sininki yani . tek maaş değildir .
bende yorumları baştan sona yeni okuyorum :) hocam sizin branş ne ?Evet öyleymis açıkladı zaten
Ilk öğretmen olduğum sene tüm fotokopi paralarını kendi cebimden vermiştim ben.yoksa ya işimi yapamayacağım ya müdürle kavga edeceğiz.nazım maaşıma geçer :)Fotokopi parasi da cebimizden cikiyor.
Ustune astim , varis cek cekebilirsen.
Baska is bulursam istifa edecegim.
bizimkiler sadece kız tarafına düşen görevleri yerine getirirler.madem sen istedin evlenmeyi die öyle fazla bişey yapacaklarını sanmıyorum.üstümüze düşenler dışında.zaten babam istemio onla evlenmemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?