Aylık borcunuz kaç olur ortalamaarkadaşlar ben taksitlerden para kalırmı diorum?yani zaten 4.500 ile geçim olurda o para bize kalmayacakki
2700 falan aylık taksit olucak sanırımAylık borcunuz kaç olur ortalama
Bunu yazarsan daha açıklayıcı olabilir
4500 TL ile geçim olur mu demişsin, birinin ev eşyası borcu aylık 500 se ona göre yorum yapar 4000 le geçim olmaz mı der. Sen kendi borcunu belirtip sormalısın
1800 kalıyo o zaman2700 falan aylık taksit olucak sanırım
2700 falan aylık taksit olucak sanırım
1800 net kalıcaksa geçinemezsiniz.İstanbulda mı yaşıyorsunuz?2700 falan aylık taksit olucak sanırım
istanbul deil ama yine büyüksehir1800 net kalıcaksa geçinemezsiniz.İstanbulda mı yaşıyorsunuz?
Herkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz
1500 tl maas hem bebegime hem borçlara hem boğaz doyuruyoru kit kanat.canim eger aşırı bir borc olmazsa gecim rahat saglanir.Allah yardimcin olsun
Canım ben de ailemin yanında çok lüks bir hayat yaşadım. En basitinden ilk bisikletim bile İtalya'dan getirtildi gerisini sen dusun nasıl abartı bir bolluk içinde oldugumun. Çok sıkıntı da çektim ailemin yanından ayrıldıktan sonra, bazen maaşımdan yol param kalmazdiarkadaşlardan borç alırdim, eksiye duserdim haliyle her ay basinda. Sonra durumum iyileşti ama o dönem kardeşime baktım yeri geldi aç kaldığım zamanlar oldu yine. evlendim her şeyi biz yaptık ilk evimiz dökülüyordu resmen kaos gibiydi ağlıyordum eve girerken. Sonra oturttum isimi gücümü çok şükür şimdi ailemin standartlarına ulaşmak üzereyim. Yani biraz kendini sıkman gerekebilir. Hayat bu inişli çıkışlı olabiliyor ve zaman gosteriyorki katlandigin zorluklar mükafat olarak geri dönebiliyor. İlk başlarda tutumlu davran, sabret sonrası gelir bir şekilde..vay be...4.500 e evler arsalar alınıyormuşta benim haberim yokmuş.asari ücretle rahat geçiniyorum yazanmı dersin?beni şımarıklıkla suçlayanmı dersin?4.500 e ev alanşar arsa alanlarmı dersin...ne çok paraymış bu yaw.ben saymayı bilememişim.hayal aleminde yaşamayın.bu para ucu ucuna yetiyor.eğer ev arsa alınıosa sizlere vereyim rahat rahat birleylerin sahibi olun.neredeyse taşlıycaksınız beni?iyi br yaşam sürdüm die duygusal demogojilerinize cvp mı vermiyim yani.herkes kendi standartına göre geçinir.kimi asgari kim ben gibi.bence önce insan kendini bilmeli.kendini bilmez arkadaşlar cvp yazmışlar.hepinize tek tek cvp yazamayağım .fikir verip yardımcı olanlara çok tşk ederim.evet maddi durumum iyi şükür.bunun için vicdan azabı çekicek deilim.Allah herkese nimetlerinden tattırsın.gördüğünden geri bırakmasın.
valla ben yorumları okurken bile yoruldum şunu merak ettim hangi dün atanmış yani memuriyete ilk başlamış kişi 4500 lira ile işe başlamış ????? üst düzey memur olması gerekir kaldıki kaymakam vali başkomiser vs bile kaç yılda bu parayı alıyor hangi memuriyetmiş o merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?