- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
Insanlar komik rakamlar ile geçinmeye çalışırken 4.500 liraya geçinilir mi sorulması ayıp valla.
Geçinemem ben rahatıma çok düşkünüm diyorsan baba evinde oturacaksın.
amiiiiiiiiinnnn tek dileğim bu rabbim gönlünüze göre versinamin canım allah versin kolaylığını
onlarında bu dünyada nasipleri vardır
sağ salim doğsunlar inşaallah
yok ya ,niye nisbet olsun.o da kendi durumunu söylemiş.borçlarla diyor.net değil yani bu para.evet ya..çok haklısın. nispet olsun diye mi yapılıyor anlamıyorum ki.. kocaman başlık atılmış bide
ne diyelim mutluluklar !!..
benim sorumu anlayıp düZgün cvp veren nadir insanlardansınız.tşk ederimEnteresan insanlarız, biri çıkıp bize dokunan bir şey söylese diye de tetikteyiz.
İşte bunlar hep mutsuzluk.
Konu sahibine 'madem sen de çalış', 'sen ne kadar katkı yapacaksın ondan haber ver' diyenler olmuş da kime ne yani?
Geçinemiyorum dese tamam, memnun değilsen kalk çalış denir, ama soru 'geçinebilir miyiz', bilgi alma amaçlı bir soru.
Konu sahibi muhteşem bi planlama yapılmadığı taktirde ilk aylarda parayı yetirme gibi bir beklentiniz olmasın.
Evlendiğimiz zaman hesabımda 10-12 bin kadar para vardı, o paranın nasıl eridiğini gördü bu gözler maaşlarımızla beraber.
Ki bazı taksitlerimiz 3 ay sonra başladı bizim.
İlk zamanlar çok yüklü ödemeler olabiliyor, planlamayı ona göre yapın.
Vade farkı çok oluşmadığı müddetçe her şeyi taksitle alın.
Öncelikleri belirleyin, gereksiz bir şey almayın.
Evlenirken eksiksiz olmaya gerek yok, karı-koca ev için alışverişe çıkmak çok zevkli.
Hem ev yerleştikten sonra eksiği gediği gerekliyi daha iyi tespit edersiniz.
Evlenmeden önce az gezinmedim bu tür konularda, ilk defa ev geçindirme söz konusu, tedirgin oluyor insan.
İşte o baba eli öpülesi ,ayağı öpülesi birbabaymış....İnşallah çocuğu emeğini bilir...O baba o zaman yürüdüğü yolun eziyetini unutacak bir babadır eminim...Bu Maaş konusu hiç hoş olmamış günümüz şartlarına göre de sonra ki Yıllara göre de okundukça insanlar üzülüp yadırgadığını göreceğiz...Ülkemiz asgari 1000 tl bazen o kadar da kazanamayan kişiler var....Mutluluk geçim herkesin yaşamına arayışına göre değişir...Maddiyatı aşıp geçinirsiniz inşallahAy ay babamın velisi vardı
Çocuğu çok başarısızdı
Adam çocuğına ders aldırabilmrk için
Her gün işe giderken yürüyerek bilmemkaç km gidiyordu
Ama insanın yürüyelecği bi mesafe değil nasıl anlatsam bilen var mıdır esertepeden ulusa diyeyim...
Bencillikle ne alakası var? Öğretmenlerin psikolojisi herkesten daha iyi olmak zorunda, küçücük beyinleri onlara emanet ediyoruz. Psikopat nesiller yetişmesin istiyoruz. Bu konuda tabi ki öğretmenler daha önemli.
Ben almıyorum valla:)
Ülkemizde 4500 alan öğretmen var ise bilmek isterim lütfen kim o istisna kişi?
Ben de özel egitimdeyim.yine de alamaz.şimdi bizim ek dersimiz %25 daha fazla ama bu 700 en fazla 800 lira falan yapıyor.maaşımiz aynı.sadece arkadasin evde eğitime de gidiyorsa belki oradan alabilir ancak bu çok istisnai bir durum.her özel eğitim öğretmeni de gitmiyor evde eğitime.Benim arkadaşım alıyor engelliler öğretmeni.
Nasıl daha önemli pkk ile çatışanlar kim? Asker polis tabii ki daha fazla alacak! Olaya bak ya. Kıyaslamaya bak! Doktor bırak da daha iyi şartlarda olsun, ona da can emanet ediliyor o kadar okumuş, etmiş. Kıyaslamalar şaka gibi gerçekten!!!!
4.500'le değil kira ben o parayı alayım 1.000 TL de borcum olsun yine geçinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?