- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
Öğretmense ve doğuya atandı ise acaba onlar içinde mi Şark parası var, adam üstün körü mü hesapladı acaba 4500ü şu kadar maaş şu kadar ek ders şu kadar Şark tazminatı olsa diye
Öğretmen olduğunu nereden çıkardınız anlamadım ki. Halkla ilişkiler mezunuyum, 34 yaşındayım, hiç çalışmadım dedi.
Kpss puanı ile alakalı bir yerde yazdığını okumuştum, çalışamam vs deyince, 34 yaşındayım babam istemez vs deyince aklıma bu geldi. Tahmindi sadece.Öğretmen olduğunu nereden çıkardınız anlamadım ki. Halkla ilişkiler mezunuyum, 34 yaşındayım, hiç çalışmadım dedi.
Kurslar var ya saati 18 tlden. 10 saat haftada 180 ayda yaklaşık 800 de o yapar. Bir de Maaşlar 2500 civarı en az 2300 az sanki. Tazminatla falan olabilir ama benim dediğim . Gerçi gene de yapmıyor da özel ders ile olur rahatlıkla ama..Öğretmenim maaşım 2300 tam ek ders alırsam o da 800 olsun hadi, yine 4500 değil.
Üstelik branş öğretmenlerinin bir çoğu ek dersi yarım alıyor ya da hiç alamıyor.
Öğretmen olduğunu nereden çıkardınız anlamadım ki. Halkla ilişkiler mezunuyum, 34 yaşındayım, hiç çalışmadım dedi.
Öğretmense ve doğuya atandı ise acaba onlar içinde mi Şark parası var, adam üstün körü mü hesapladı acaba 4500ü şu kadar maaş şu kadar ek ders şu kadar Şark tazminatı olsa diye
Kpss puanı ile alakalı bir yerde yazdığını okumuştum, çalışamam vs deyince, 34 yaşındayım babam istemez vs deyince aklıma bu geldi. Tahmindi sadece.
Ben de mesajımı neden dallandırıp bu kadar merak ettiniz onu anlamadım neyse...
Net öğretmen maaşı üstünden 'sen üzülme yeter ki çalışma, sürekli çalışırım ben ek ders' vs diyerek 4500 dedi maaşını sanırım.
Ben de eş adayını öyle düşündüm. Ama bazıları konu sahibi için de öğretmen galiba yazmış.Kendisinden değil es adayından bahsediyoruz dün atandı diyince öğretmen olabileceğini düşündük
Biz 1600 tl yle geçinmeye çalışıyoruzHerkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
Muhtemelen, ben sark parası da alırlar diyodum ama almıyolar sanırım aslında almaları lazım
Ben erkek arkadaşından değil, konu sahibinden bahsediyorum. Bazı arkadaşlar, ikisi de öğretmen demek ki falan yazmışdün öğretmen atamaları belli oldu. bu yüzden erkek arkadaşının öğretmen olduğu tahmini yapıldı.. öğretmenlerde ek ders alsa bile 4500 olmaz maaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?