Sıkı takip etmişsiniz ..bu şekilde detaylı bir açıklama yapsaydı madem. Biz de hangi kurum 4500 veriyor dedik..
Kaldı ki öğretmenlerin de çok az aldığı söylenemez gerçi.
kaç aydır tatildeler..
Şimdi kaç güncük seminere girdiler seminer parası aldılar.
Yeni eğitim öğretim yılına hazırlık ne hazırlığıysa artık 950TL aldılar.
hangi 50-60 saat ya ben bırakalı yönetmelikmi değişti acaba..öğretmenler 30 saatten fazla derse giremiyor diye biliyorum.Ayrıca 50-60 saat girecekleri ne malum? Bugün o kadar girerller, yarın 2 öğretmen atanır 15 saate düşer ve maaş karşılığı çalışırlar. Yolunu bulan yapar, yasal değil dinlemez ama daha YENİ atanmış biri eğer öğretmense 4500 almanın imkanı yok.
Hımmm.. Bu da yeni moda. Kesenin ağzını açmamak için Olmasın????O kişi ile evlenmesini istemedikleri için yardım etmiyorlarmış fazla
artıııı ağustos tayinlerinde taşınma parası olarak da 1000TL aldılar.Sıkı takip etmişsiniz ..
Yok Yönetmelik 30 saat ders Artı 10 saat kurs Diyor hala. Ben devletten sonra özelde de çalışan 10-20 saat de orda derse giren Öğretmenleri kastettim. Her ÖĞRETMEN için geçerli bi durum değşl tabi. Sanırım konu sahibinin nişanlısı bu tarz duyumlar almış ve bunun üzerinden tasarlamış Maaşını . Naçizane görüş bildirdim.hangi 50-60 saat ya ben bırakalı yönetmelikmi değişti acaba..öğretmenler 30 saatten fazla derse giremiyor diye biliyorum.
Zamları 6 Artı 5 verdiler . Özele bildirin bunu yüzde 11den fazlaartıııı ağustos tayinlerinde taşınma parası olarak da 1000TL aldılar.
Ne denir ki görünüde %X kadar zam yapıyor devlet sonrasında giydiriyor maşallah. Özeldeki patron da diyor "aa bak devletin zammı bu kadar arkadaş" ama diğer ekstralar konu edilmiyor.
Ne iş yapıyormuş eşi??
Arkadaşınsa yaşı 50-60 da değildir.
Ben şahsen çok merak ettim ne iş yaptığını.
Kurumsal fabrikaların müdürleri bile bu kadar çok almıyor şu an.
doğalgaz teksnisyeniydi canım. şehre yeni yeni doğalgaz döşeniyordu o yıllarda ve haftalık 5-6 bin rahat kazanıyordu çocuk. arkadaş 20-22 falandı çocuğuda yoktu o zamanlar. 2 yıla yakın bu şekilde acayip lüks yaşadı 2 araba kapıda yılda 4-5 defa tatile gitmeler marka düşkünlüğü vs. sonra işleri normale döndü aylık maaş 3-4 binlere düştü tabi o lüks yaşamaya devam etti sonu gelmedi çocuk oldu mesela kirasını babası yatırıyordu faturaları kayınpeder ödüyordu o halde de 4-5 ay sürdürdü sonra boşandı..
Zamları 6 Artı 5 verdiler . Özele bildirin bunu yüzde 11den fazla
Maksimun 30 saat ders, ve alirsa 10 saat kurs alabiliyor. Ben 3 sene 30 saat derse girdim bu sene 21 saate düştü atama olunca. Yani ek dersin garantisi yok. Bir de her okul kurs açmıyor, açsa da sana saati uymayabilir, uysa da öğrenci seni istemeyebilir. Kurs yönetmeliği değişti kimsenin doğru düzgün bilgisi yok ama kurs açarlar şurdan alırlar diye hesap yapıyorlar.hangi 50-60 saat ya ben bırakalı yönetmelikmi değişti acaba..öğretmenler 30 saatten fazla derse giremiyor diye biliyorum.
yok merak ettiğimden sordum bende...branşsa o her öğretmen kurs veremiyor.. ben özeldede çalıştım eşşek gibi çalıştım sonuç kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar.. canları cehenneme.. duyumla garantimi verilir insana.. garip vallaYok Yönetmelik 30 saat ders Artı 10 saat kurs Diyor hala. Ben devletten sonra özelde de çalışan 10-20 saat de orda derse giren Öğretmenleri kastettim. Her ÖĞRETMEN için geçerli bi durum değşl tabi. Sanırım konu sahibinin nişanlısı bu tarz duyumlar almış ve bunun üzerinden tasarlamış Maaşını . Naçizane görüş bildirdim.
yani rahatım her istediğim oldu bugune kadar.öyle olmasa da olur diyebilirmiyim bilemiyorum ama çok sevdiğim için evlenmek istiyorum.sanırım sevgim için feragat edicem birşwylerden mecburen
Hımmm.. Bu da yeni moda. Kesenin ağzını açmamak için Olmasın????
bende tamda bu sebeplerden sordum 50 60 saat nerden çıktı diye... tamamen haklısın..Maksimun 30 saat ders, ve alirsa 10 saat kurs alabiliyor. Ben 3 sene 30 saat derse girdim bu sene 21 saate düştü atama olunca. Yani ek dersin garantisi yok. Bir de her okul kurs açmıyor, açsa da sana saati uymayabilir, uysa da öğrenci seni istemeyebilir. Kurs yönetmeliği değişti kimsenin doğru düzgün bilgisi yok ama kurs açarlar şurdan alırlar diye hesap yapıyorlar.
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Kaldı ki yıllarca özellerin kahrını da çektim. Bana satasanlara artık şunu diyorum, cok imreniyordunuz siz de olsaydınız. Kimsenin tekelinde değil öğretmen olmak. Hala isteyen de sınav orda üniversite orda buyrun okuyun, atanın.Evet konu yine öğretmene geldi. Ben de bunu bekliyordum.
Arkadaşlar biz herkesin maaşı tatili olsa vs derken siz neden öğretmenlerin tatiline maaşına ve hatta aldığı yolluga kadar saldırıyorsunuz.
BenIpek özellikle sen yapıyorsun bunu. Senin çok çalışmanın h.sonu bile ise gitmenin tatilinin az olmasının vs...sorumlusu ne bizleriz ne başka bir meslek grubu.bu ofkeni bizlere yansitarak calisma sartlarini degistiremezsin keske senin de tatilinin olmasi yolluk alabilmen bizim elimizde olsa.yani bir kereligine verilen egitim odenegi ve yol harcini takip edip diline dolaman cok cirkin ve yakisiksiz.bizim paramiz kesilince ya da zam yapilmayinca senin maasina ekstra para mi eklenecek? Ben cidden bir calisanin baska bir calisan grubuna bu saldirisini anlamiyorum.ve cok ayipliyorum.senin öğretmenlerin hakları takip ettiğin kadar ben takip etmiyorum ta hu
bu konuda kimse maaşım çok az diye aglamadi hatta şükür dedik senin derdin ne?
Taksitlerden para kalmaz tabi mobilyanin en ucuzunu alicaksiniz 3000 tl ye olanlardan misafir odasi yatak odasi yemek odasi setinden yoksa zorlanirsiniz . Sen ev hanımı olacaksan eger ayrica atanmasina sevindim ogretmen galiba 4.500 tl maaşda biraz abarti tüm ek dersleri sinav gotevlerini alsa gece okuluna kalsa anca 4000 alırarkadaşlar ben taksitlerden para kalırmı diorum?yani zaten 4.500 ile geçim olurda o para bize kalmayacakki
Bu konuyu da hep sen üstüne alınıyorsun size kin kustuğum falan yok ki. Ben sisteme kızıyorum.Evet konu yine öğretmene geldi. Ben de bunu bekliyordum.
Arkadaşlar biz herkesin maaşı tatili olsa vs derken siz neden öğretmenlerin tatiline maaşına ve hatta aldığı yolluga kadar saldırıyorsunuz.
BenIpek özellikle sen yapıyorsun bunu. Senin çok çalışmanın h.sonu bile ise gitmenin tatilinin az olmasının vs...sorumlusu ne bizleriz ne başka bir meslek grubu.bu ofkeni bizlere yansitarak calisma sartlarini degistiremezsin keske senin de tatilinin olmasi yolluk alabilmen bizim elimizde olsa.yani bir kereligine verilen egitim odenegi ve yol harcini takip edip diline dolaman cok cirkin ve yakisiksiz.bizim paramiz kesilince ya da zam yapilmayinca senin maasina ekstra para mi eklenecek? Ben cidden bir calisanin baska bir calisan grubuna bu saldirisini anlamiyorum.ve cok ayipliyorum.senin öğretmenlerin hakları takip ettiğin kadar ben takip etmiyorum ta hu
bu konuda kimse maaşım çok az diye aglamadi hatta şükür dedik senin derdin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?