- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç takılmadımı kilona46 bedenken birsürü sevgilim oldu, sonra kocam oldu sanmıyorum![]()
Sende ne çektin beeeKesinlikle değil öncelikle biz kilolu bayanlar kilo verince herşeyin guzel olacagina inaniyoruz ama oyle degil 71 kilodan 54e dustum hâlâ mutsuzum
Yaa neden mutsuzsunuz? Ne kadar sürede verdiniz?Kesinlikle değil öncelikle biz kilolu bayanlar kilo verince herşeyin guzel olacagina inaniyoruz ama oyle degil 71 kilodan 54e dustum hâlâ mutsuzum
Kiloyu umursamayan erkek varmı yaKarşınızdaki kişinin görüşüne bağlı. Kiloyu umursamıyorsa neden olmasın
Nişanlısıyla hiç öpüşmemişlerYaa neden mutsuzsunuz? Ne kadar sürede verdiniz?
Dahası nasıl.verdiniz .Konu sahibi kesinlikle engel.degil .Çok kilolu.oldugum.zamanlar sevgilim vardı şu an yokYaa neden mutsuzsunuz? Ne kadar sürede verdiniz?
Aç kalarak verdim hiç bisey yemedim sonra vitamin değerlerimin hepsi yerle bir oldu bir sürü vitamin takviyesi falan şuan istesemde yiyemiyorum eski iştahımi özlüyorumYaa neden mutsuzsunuz? Ne kadar sürede verdiniz?
Az da olsa vardır. Önemli olan sizin kendinize olan güveniniz.Kiloyu umursamayan erkek varmı ya
Insanların dertleriyle nasılda alay edebiliyorsunuz tebrik ettim sizi gerçektenNişanlısıyla hiç öpüşmemişler![]()
Bu durumda sizin ne hoşunuza gitti demiSende ne çektin beee✌