• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

46 beden olmak sevgili yapmaya engelmi

sevgili olmak için kafalar ve kalpler anlaşmalıydı sanki önce
göbekler arasında bir sözleşme olduğunu sanmıyorum
şaka bir yana bazı insanların takıntısı olabiliyor kiloya
misal yakın bir arkadaşımda boy saplantısı vardı
pırlantı gibi onlarca kızla tanıştı
170 cm boya kısa dedi
gitti 185 saçma sapan biriyle evlendi
böyle abuk takıntısı olmayan biriyle elbette sevgili olursunz

Değil canım ya daha demin gördüm yolda kız kilolu çocuk zayıf ne var bunda bende eşimden 15 kilo fazlayım takmıyor hiç hamilelikle daha cok kilo alacağım sonra veririm yani ben 65 kilo olduğum zamanlarda cok mutsuzdum 59 kilo olduğum zamanda şimdi 80 kıiloyum dahada artacak bu düşün eşim 65 kilo sağlık açısından sIkındı sadece şu doğumu atlatayım hayırlısıyla vereceğim inşallah

Bedeniniz engel değil ama düşünce tarzınız kesinlikle engel bence.
İnsan her ne olursa olsun önce kendini sevecek ki başkaları da sevsin.
Siz kendinizi sevmez,görüntünüzden mutlu olmazsanız bu sizin en büyük engeliniz olur.

Degil aslinda ama sen yine de kilo vermeye bak, hamileligi var, hastaligi var, azicik hafiflemek her zaman icin iyidir sagligin icin.
Asiri bir kilom olmamasina ragmen benim de kilo takintim var, kendimi hep kilolu görüyorum nedense, keske bu huyumdan kurtulabilsem.

Eşimle tanıstıgımızda ben 74 kiloyken eşim 57 kiloydu.Sonra 57ye kadar düştüm evlendikten sonra ama kilolu olup olmamak bir ilişki iyi ya da kötü yapmaz önemli olan davranısların ve anlaşabilmeniz.

Benim nişanlımda kilolu tontiş biraz :KK68: eskiden konusu açılınca fit erkek isterim derdim ama gönül bu, aşık olunca oluyor insan yani kilo falan dinlemiyor. Hem bazı bayanlar kiloluyken aşırı sempatik görünüyor en azından bana göre öyle, siz sağlıklı beslenin ve aktif biri olmaya çalışın eğer değilseniz. Onun dışında kendinizi kötü hissetmeniz gereken hiçbir şey yok eminim çokta güzelsinizdir :KK68:

32-34 bedenim beni mutlu edecek tek bir ilişki bile yaşamadım. Kilodan bağımsız şeyler bunlar ama çevrenizde ilgi azalabilir,beğeniyle süzen gözler olmayabilir ya da şansınız azalabilir zaten kiloyu kendiniz için verin siz mutlu değilseniz karşınızdakini nasıl mutlu edeceksiniz ki?

Engel değil fakat iradenizle sağlığınız için kilo verebilirsiniz ben de bir dönem 46 bedendim sevgilimde vardı sonra evlendim etken değil fakat gayretimle 38 bedene düştüm çok zor değil verebilirsiniz sevgili için değil kendiniz için vermelisiniz kilo fazlalığınızı

Sevgiliniz olmasına kesinlikle engel değil. Kendinizi sevin.olduğunuz gibi kabullenin.
Tabi Sağlığınızı korumak için kilo vermeniz iyi olur. Üstünüzde baskı hissetmeyin. Kendiniz için ( kimse için değil)

Back
X