• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

46 beden olmak sevgili yapmaya engelmi

Kesinlikle değil öncelikle biz kilolu bayanlar kilo verince herşeyin guzel olacagina inaniyoruz ama oyle degil 71 kilodan 54e dustum hâlâ mutsuzum
71 kilodan 54 e düşmek istiyorum her şey düzelecek sanıyorum suan bende😂

Konu Sahibesi, arkadasim 1.50 110 kilo ve suan nişanlı. nasip kısmet bu isler
Fakat zayiflamani tavsiye ederim. Çünkü istedigin herşeyi özgürce oramdan çıktı buramdan cikti demeden giymek bence az da olsa mutlu eder insanı.

Biz nasıl Şişman erkekleri beğenmiyosak kadınlar olarak onlarda şişman kadın sevmiyor genelde istisnalar vardır tabii.

Kesinlikle değil öncelikle biz kilolu bayanlar kilo verince herşeyin guzel olacagina inaniyoruz ama oyle degil 71 kilodan 54e dustum hâlâ mutsuzum
Nasıl düştün? Ben en son şunu duydum, 2 tane ceviz içini akşam bir bardak suya atıyorsun sabah suyu içip, cevizlerini yiyorsun zayıflatıyormuş.

Ben de takığım kiloya depresif oluyprum. Depresif olunca daha çok yiyorum ve kilo takıntım devam ediyor 😂 şaka bir yana iki çocukla çok yoruluyprum ve devamlı atıştırır vaziyetteyim. Zaten düşük tansiyonlu bir insanım. Enerjik kalmayı nasıl başarıyorsun? Meyve mi işin sırrı ben nerdeyse hiç yemem

Sabah 9 dan akşam 6 ya kadar üç sağlam öğün yapıyorum canım,atıştırma paketli gıda vs vs gibi şeyler kesinlikle tüketmiyorum,etçil bi insan olduğum için her öğün protein almaya çalışıyorum doyurucu olsun diye ki çok da severim zaten balık,tavuk,ciğer ne bulursam 😀
Sadece sabahları beyaz ekmek yerim onun dışında diğer öğünler tam buğday ekmeği yerim. İki litre su da içiyorum sanırım sır 6 dan sonra yememek çünkü uyumam gece 1 i buluyor ve ben yatarken inanılmaz aç oluyorum,gece bişe ömrümde yemedim ,üniversitede 45 kiloyken de gece atıştırma huyum yoktu 😏

46 beden kaç kilo oluyor?
Kilonuzu yazsaydınız daha basit olmaz mıydı
:eek:

Ayrıca tabii ki kiloyu takmayan dış görünüşü önemsemeyen kadınlarda, erkeklerde var.

Sevgili bulmaya engel değil tabiki. Ama ben hamilelikten sonraki kilolu fotoğraflarımı görmek bile istemiyorum, kendimi beğenmiyorum çünkü. Başkaları beğenmiş beğenmemiş çok önemli değil benim kendimi nasıl hissettiğim önemli.

Değil 48 50 bedenken kocamla tanıştım benden küçük bide :KK53: 7 yıl sevgililikten sonra evlendik 13 yildir birlikteyiz :KK24:10 ay önce mide küçültme oldum zayıfladım ama kendim için sağlığım için 2 3 beden küçülsen normal standartlara gelirsin kimse icin değil kendin için zayıfla şişmanlık zor :KK66:
50 bedenken ilk tanistiginizda tedirgin olmadinmi beni begenmezse diye
Hic tepki vermedi mi adam hayret ya
Benim onume cikanlar hep boydan foto atsana diyo

Esim olcak kisi hala evli oldugumuzu kabul etmiyo kagit ustunde evliyiz o bisey degil diyo hatta git kimi bulursan bul hursun diyo ki kendide baskalariyla oluyo
Hala ayni fikirdemsiin

Evet..
Eşim birini bul dedi diye. Eşim şerefsiz diye bende karakterimden ödün mü vereceğim?
Tabikide aynı fikirdeyim.
Kağıdı mağıdı yok evlilik bi kurumdur. Bu birliğe saygı duyulması için illa yatıp kalkmak gerekmiyor. Dikkatini çekerim saygı duyulması gereken kişi eşin olacak şahıs değil o zaten böyle konuşuyorsa adi biridir. Ama yakışmaz evlilik birliği devam ederken birini bulmak. Boşarsın bakarsın yoluna.

Evet..
Eşim birini bul dedi diye. Eşim şerefsiz diye bende karakterimden ödün mü vereceğim?
Tabikide aynı fikirdeyim.
Kağıdı mağıdı yok evlilik bi kurumdur. Bu birliğe saygı duyulması için illa yatıp kalkmak gerekmiyor. Dikkatini çekerim saygı duyulması gereken kişi eşin olacak şahıs değil o zaten böyle konuşuyorsa adi biridir. Ama yakışmaz evlilik birliği devam ederken birini bulmak. Boşarsın bakarsın yoluna.
Hay agzini opeyim evet esim malesef cok adiiiiii biriymis

50 bedenken ilk tanistiginizda tedirgin olmadinmi beni begenmezse diye
Hic tepki vermedi mi adam hayret ya
Benim onume cikanlar hep boydan foto atsana diyo
Niye tedirgin olayım ki beni dış görünüşümle yargılayacak adamla işim ne hem :işsiz:çalıştığım yerin muhasebecisiydi foto olaylarını bilmem tanışıyorduk bu arada ilk adımıda ben attım tedirginlik şöyle dursun ;)

Back
X