• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

46 beden olmak sevgili yapmaya engelmi

Şöyle söyleyeyim; üniversitedeyken öyle bir arkadaş vardı. Üniversite üçte yabanacı ve çok tatlı bir çocukla evlendi. Şu an da çok tatlı bir çocuğu var hatta gayet gelişmiş bir Avrupa ülkesinde yaşıyorlar yani engel falan değil.

1.62 boy 93 kilo nasıl 46 beden oluyor ya 1.65 boyum 76 kilom var ben 46 bedenim en azından abiye de ölüyü diriyi bıraktım buna takıldım 😂 ayrıca evliliğinizi komple bitirmeden sevgili derdine düşmek ?
Hıyar dile gelmiş sevgili bul demiş diye 3 çocuğumla kendimi rezil mi edicem onların gözünde nasıl bir duyuma dişerim kendime nasıl yediririm ? Bu ne midesizlik.

1.62 boy 93 kilo nasıl 46 beden oluyor ya 1.65 boyum 76 kilom var ben 46 bedenim en azından abiye de ölüyü diriyi bıraktım buna takıldım 😂 ayrıca evliliğinizi komple bitirmeden sevgili derdine düşmek ?
Hıyar dile gelmiş sevgili bul demiş diye 3 çocuğumla kendimi rezil mi edicem onların gözünde nasıl bir duyuma dişerim kendime nasıl yediririm ? Bu ne midesizlik.
46 bedenim sana yalan borcum yok ama kalip cok darsa 48 e cikar
Kesinlikle 50 degil
Herkesin kemik kas yapisi farkli ayni boy ve kiloda olan herkes ayni bedene girmez
Ben bu boyda 76 kiloyken 42 ye giriyodum mesela ki senden 3 cm kisayim

46 bedenim sana yalan borcum yok ama kalip cok darsa 48 e cikar
Kesinlikle 50 degil
Herkesin kemik kas yapisi farkli ayni boy ve kiloda olan herkes ayni bedene girmez
Ben bu boyda 76 kiloyken 42 ye giriyodum mesela ki senden 3 cm kisayim
Gerçekten sadece kilodaki söylediklerime mi takıldınız peki.

Gerçekten sadece kilodaki söylediklerime mi takıldınız peki.
Once uslubuna dikkat etmeni oneririm midesiz falan bu sekilde konusamazsin
Ikincisi seneler gecti yalnizliktan bunaldim artik elbet sadce o dedi diye sevgilim olsun demiyorum
Anneligimle bunun hicbi ilgisi yok hayat kadinligi yapmiyorum sukur cocuklari ilgilendiren bir durum yok bunda biriyle yasayip onu eve getircem demiyorum sonucta

Once uslubuna dikkat etmeni oneririm midesiz falan bu sekilde konusamazsin
Ikincisi seneler gecti yalnizliktan bunaldim artik elbet sadce o dedi diye sevgilim olsun demiyorum
Konuyu eksik açıyorsunuz yardımcı olabilmek için yorumları okumak zorunda bırakılıyoruz sizin tarafınızdan sonrasında birde dediklerinizi kabul etmiyorsunuz. Konunuzu düzenleyin yıllar olduğunu yada söylediği sözün üzerinden ne kadar süre geçtiğini vs paylaşın düzgün açıklayıcı yorumlar alın.

Yazdığınız yarım cevaplardan anca bu yorumlar doğuyor.

Konuyu eksik açıyorsunuz yardımcı olabilmek için yorumları okumak zorunda bırakılıyoruz sizin tarafınızdan sonrasında birde dediklerinizi kabul etmiyorsunuz. Konunuzu düzenleyin yıllar olduğunu yada söylediği sözün üzerinden ne kadar süre geçtiğini vs paylaşın düzgün açıklayıcı yorumlar alın.

Yazdığınız yarım cevaplardan anca bu yorumlar doğuyor.
Ama ben evliligim hakkinda konu acmadimki
Sorum baskaydi ama tabi klasik kk
Onceki konularimi bilenler o konulari buna kattilar
Dedikodu olsunda bizim millete.... baska yerlerden vurmaya bayiliyoruz insanlari

Ama ben evliligim hakkinda konu acmadimki
Sorum baskaydi ama tabi klasik kk
Onceki konularimi bilenler o konulari buna kattilar
Dedikodu olsunda bizim millete.... baska yerlerden vurmaya bayiliyoruz insanlari
Önceki konularınızı okumadım takdir edersiniz ki anlık okuyoruz genelde anca irdelemek istersek iyice içeriğinize bakıyoruz ben sorunuz çok açıklamasız çok flu olduğu için yorumlara baktım. Kaldı ki yine de evli olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor kağıt üstünde ama devlet kapısında şahsi aile hayatında hepsinde geçerli

Önceki konularınızı okumadım takdir edersiniz ki anlık okuyoruz genelde anca irdelemek istersek iyice içeriğinize bakıyoruz ben sorunuz çok açıklamasız çok flu olduğu için yorumlara baktım. Kaldı ki yine de evli olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor kağıt üstünde ama devlet kapısında şahsi aile hayatında hepsinde geçerli
Evet haklısın değiştirmiyo ama hayata bi etkisi yok sadece kagıt ustunde

Morbid obez olmasına gerek yok illa, kilolu ve bunun ileride obeziteye dönüşmeyeceğinin garantisi yok maalesef. Şu anda olmasa bile ilerleyen yaşlarda, yani metabolizması yavaşladığında, kilolu olması ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Body positivity'den öte bir mevzu bu benim gözümde. Herkes 0 beden olsun değil, sağlıklı bir bedene sahip olsun. Önemli olan bu.
Bende onu anlatıyorum morbid obeze dönüşmediği ve hareketli olduğu sürece kilonun çok fazla etkisi yok . Hastalkklarim çoğu genetik orjinlidir. Kilo ancak ya etkisini arttırır ya da daha erken görülmesini sağlar.

Cnm benim kilo hiç sorun olmaz dicem de bu erkek milleti hep fiziğe bakıyor, bakmayanı da nadir.
Kuzenime görücü usulü çok oldu ama hep erkek tarafı çok kilolu diyip vazgeçtiler. Çok üzülürdü o yıllar.
Biz kadınların düşündüğü gibi düşünmüyor ki erkekler. Biz daha çok duygusal onlar daha çok fiziki.

Bir erkek kuzenime annesi bir kız göstermiş annesine bu daha doğurmadan şişko bir de doğursa ne olacak demiş. Acımasızlar.

Bir hastalığın yoksa kendin için zayıfla az biraz. İnan hareketlerin bile çoğalır.

Evli bir kadinla ciddi bir iliski yasayacamayacaklarina göre, hicbiri de kiloyu takmaz bence, hatta daha once sisman kadinla birlikte olmadilarsa fantazi olsun diye ozrl olarak da isteyebilirler.
Evliyim demiyorum sonucta illaki bosancaz yani bosandım diyorum

Bana duygusal aclik yasiyorsunuz gibi geldi.Sevmeye ve sevilmeye ihtiyaciniz var ama dogru yerde ve dogru zamanda.Kilonuza sebep de,ruhsal durum mu bilemedim.Bunu kendi hayatimda da yasamistim cünkü.Kendi psikolojiiniz icin bi nebze kilo verirseniz hem siz saglikli olursunuz.Hem daha saglikli iliskiler kurarsiniz.Dis gorunuse bazi erkekler oyle takiyor ki,boydan fotografi o yüzden istiyor.En bastan görsün diye.Bazi erkekler,haddini aşıp fiziksel gorunume de laf ediyorlar.Bunu da en bastan engellemek lazim.Hem dış görünüse dikkat ederek,hem de bos kafali ,görunüş meraklisı erkekleri en bastan eleyerek.Sizin goruseceginiz insana ayrica dikkat etmeniz lazim.Malum üc tane evladınız var

yağ kas oranına göre değişiyor bu bende 165 boya 90 kiloyum 42 giyiyorum

Back
X