• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

46 beden olmak sevgili yapmaya engelmi

Evliyim demiyorum sonucta illaki bosancaz yani bosandım diyorum

Sonucta illa ki bosanacak diye birilerinin sizinle ciddi bir iliskiye girecegini dusunmuyorsunuz degil mi?
Şu halinizle, karimla aram kotu, yillardir yatmiyoruz bile diye genç kadinlarin pesinde dolasan zampara erkeklerden hic farkli gorunmuyorsunuz. Bosan da gel demezler mi?

Öncelikle kendını çok sev derim ki seni sevebılsınler.
Sen kendını her turlu sevebiliyor ve kabullenebılıyorsan butun cevrende senı oyle kabul eder ve sever.

Ve tüm arkadaşlar gibi fıkrım bu bir saglik konusuysa ilk bunu önemse olacak sevgilileri degıl.

Bana duygusal aclik yasiyorsunuz gibi geldi.Sevmeye ve sevilmeye ihtiyaciniz var ama dogru yerde ve dogru zamanda.Kilonuza sebep de,ruhsal durum mu bilemedim.Bunu kendi hayatimda da yasamistim cünkü.Kendi psikolojiiniz icin bi nebze kilo verirseniz hem siz saglikli olursunuz.Hem daha saglikli iliskiler kurarsiniz.Dis gorunuse bazi erkekler oyle takiyor ki,boydan fotografi o yüzden istiyor.En bastan görsün diye.Bazi erkekler,haddini aşıp fiziksel gorunume de laf ediyorlar.Bunu da en bastan engellemek lazim.Hem dış görünüse dikkat ederek,hem de bos kafali ,görunüş meraklisı erkekleri en bastan eleyerek.Sizin goruseceginiz insana ayrica dikkat etmeniz lazim.Malum üc tane evladınız var
Aynen duygusal aclık yasıyorum duygusal aclıgı yemenin verdiği mutlulukla aşmaya çalışarak bu kilolara cıktım

Esim olcak kisi hala evli oldugumuzu kabul etmiyo kagit ustunde evliyiz o bisey degil diyo hatta git kimi bulursan bul hursun diyo ki kendide baskalariyla oluyo
Hala ayni fikirdemsiin
Eşinizin ne dediğinin ne yaptığının önemi var mı? Kağıt üzerinde de olsa evlisiniz, karşınıza biri çıksa evli olup da onunla birlikte olduğunuz için sizi ciddiye alır mı gerçekten?

Eşinizde sizde çok enteresansınız, boşanın ne yapıyorsanız yapın. Çocuklarınıza saygınız olsun, kendinize yoksa bile.

46 beden sevgili olmaya değil ama sevgilinizle en güzel zamanlarınızı , özgürce yaşamaya engel bence. Düşünsenize kilodan dolayı sağlığınız tehlike altında, dilediğiniz gibi yürüyüş yapamayacaksınız.
Sevgili bulmak için değil ama sağlığınız için acil kilo vermelisiniz.

Cuk diye oturan yorumlarda bugün 👏👏👏

Muhtemelen bi sevgili yapıp ciddiyete binmeden boşanmayacaksınız ne olursa olsun evliliğinizi yedekde tutuyorsunuz ne saçma

46 beden olman seni ozguvensiz yapiyorsa evet engel olur. Ne kilolular var isveli cilveli, kadın gibi kadın. Ben 38 bedenim 2 kilo alsam elbise giymem yakismiyor diye, kabuguma cekilirim. Boyle olmamak lazim. Bedenini kabul et

Aynen duygusal aclık yasıyorum duygusal aclıgı yemenin verdiği mutlulukla aşmaya çalışarak bu kilolara cıktım
Sorunu bulmak onemli ,yemekten farkli aktivitelere biraz yogunlasmak mümkün degil mi?Belki boyle boyle cozülur .İlk etapta bi erkekle.degil de

Back
X