• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

46 beden olmak sevgili yapmaya engelmi

Neden dalga gecsinler ki kilolu olmak ayip ya da suc mu. Ben 110 kilo ile nisanlandim ve esim gayet mutluydu halinden sizi kilonuza gore yargilayanlar sizi gercek anlamda sevmiyordur.
Eşin kac kilo
Aranızda hic lafı gecmedimi
Yani ne bilim kac kilosun zayıfla biraz falan demedimi
Evlendikten sonra da mı hiç sikayet etmedi
Eşin kilolu kadınmı seviyo acaba ?

Eşin kac kilo
Aranızda hic lafı gecmedimi
Yani ne bilim kac kilosun zayıfla biraz falan demedimi
Evlendikten sonra da mı hiç sikayet etmedi
Eşin kilolu kadınmı seviyo acaba ?
Esim 65 kilo ve cocukluktan beri tanisiyoruz ne ondan onceki sevgililerim ne de esim kiloma laf carpitmadi. Bunun kilolu kadin sevmekle alakasi yok bence karsindakini o oldugu icin sevmekle alakali. Esim ne once ne de suan kilo ile.ilgili bana saka bile yapmaz. Hatta ben sirf gelinlik icinde daha guzel olmak icin kilo vermeye calisinca bile kizardi ne gerek var diye hos ben inat ettmm 82ye dustum aldim verdm ama.o hic kilo aldin zayifla demedi demezde suan hamileyim 112 kiloyum yine laf etmiyor. Herkes ayni degil cok sukur ki benim esim bu tip sacma seylere takilan biri degil.. cok zayif evlenipte cocuktan sonra kilo alan kadinlara kocalarinin neler dedigini de okuyoruz Allah iyi insanla karsilastirsin kilo boy poss hikaye

3 cocuk annesiyim ama oyle gibi hissetmiyorum
annelikten baska vasfımda var insan olmak gibi herkes gibi tek basına birey olmak gibi
Ben siz annesiniz anne gibi davranın demedım kı bellı bır yasa gelmişsiniz sevginin kiloyla olmayacağını anlamanız lazım diye dedim ayrıca sizde galiba özguven sorunu var bu yuzden insanlar ne der diye cok korkuyorsunuz bunuda karşınızdakıne yansıtırsanız size zayıf noktanızdan vururlar

Back
X