- 14 Ekim 2014
- 127
- 59
- 38
- Konu Sahibi TracyFlick
-
çok teşekkür ederimkolay gelsinde neden 47
çok az deilmi
çok teşekkür ederimolurmu hiç, benim boyum 1.63 ideal kilom 54 çikar hep hesaplamalarda
sen o boyle 47 olursan anoreksi muamalesi gorurursun tabi manken falan deilsen
çok teşekkür ederim önerileriniz içinUsenmedim hesapladim ideal kilon 54 mus. 47 ye dusme bence.
Keşke ben de çalışsam da iş yeri sporum olsahayırlı olsun ve kolay gelsin
bende bol hareketin herşeyden önemli olduğunu düşünüyorum
mesela işte telefon tekmek yerine o arkadaşın yanına gidip söylemeyi tercih ediyorum.
( iş yerinde spor ancak bu kadar oluyo )
benimde astımı ve allerjim var ama kalıtımsal çünkü bu hastalıklarla yaşamaya başladığımda daha 15 yaşındaydım ve çokta zayıftım bağzı hastalıklar kalıtımsal ama evet bağzıları yanlış beslenmeden malesef
onu da araştırdım. son 5 seneye kadar bu hastalıkların kalıtımsal zannedilmesinin nedeni: annede var, çocuğunda da var. ama annede olmasının nedeni onun annesinin çocuğunu yanlış beslemesi ve çocuğunda bu beslenmeyi devam ettirmesi. ardından onun da çocuğu oluyor ama hamileyken o besinleri yemeye devam ediyor ve doğduktan sonra da anne aynı yeme alışkanlığını çocuğa aktarıyor, çocuk büyürken de aynı şeylerle besleniyor. asıl sebep aynı aile içindeki yeme alışkanlığının da aynı olması. eskiden doktorların bunu bilememe nedeni de son zamalarda gelişen teknoloji imiş, artık hücreleri mikro ve nano boyutlarda inceleyebiliyorlarmış.evet zayıf olmakta çare diğil sağlıklı olmak ve beslenmek şart
bilemiyorum tabi kesin kalıtımsal diyemem sen araştımışsın demekki ama benim oğlumda allerjik astım
ve zor bi hastalık heleki bu mevsimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?