• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasılsın canım günlerin agrılı geçiyor yazmişssın belki paylastın ama kaçırdım bir problem mi var
Evet canım, 3 sene önce omurilikte damar tıkanıklığı olmuştu, bir müddet felç geçirdim, çabuk düzeldi hamdolsun
Hala dolaşım bozukluğu var, ısıyı hissetmiyorum, yer kaloriferi var, sıcak mı, soğuk mu hissetmiyorum, soğuk olsa hissettirdiği ani ağrıdan anlıyorum
Dokunmaya karşı hassasiyet var, parmak ucuyla hafif bir dokunma benim bütün kemiklerimde ağrı hissetmeme neden oluyor (eskiye rağmen azalsa da halen devam ediyor)
Hamdolsun daha iyiye gidiyorum ama normal insana göre tekrarlaması 100 kat fazla imiş😵‍💫

Son düzenleme:
Geçen hafta 87,50
Bugün 85,80
Fark - 1,700 gr
IMG_0509.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Evet canım, 3 sene önce omurilikte damar tıkanıklığı olmuştu, bir müddet felç geçirdim, çabuk düzeldi hamdolsun
Hala dolaşım bozukluğu var, ısıyı hissetmiyorum, yer kaloriferi var, sıcak mı, soğuk mu hissetmiyorum, soğuk olsa hissettirdiği ani ağrıdan anlıyorum
Dokunmaya karşı hassasiyet var, parmak ucuyla hafif bir dokunma benim bütün kemiklerimde ağrı hissetmeme neden oluyor (eskiye rağmen azalsa da halen devam ediyor)
Hamdolsun daha iyiye gidiyorum ama normal insana göre tekrarlaması 100 kat fazla imiş😵‍💫
Ben hatırlıyorum canım benim ama daha da sıkıntıların artmış Rabbim şifa versin inşa 🤲 imtihanını kolaylaştırsın inşa

Unutmusum atmayi ya
Cuma 61.1
Bugün 61.7
Yumurta diyetine basladim bundan sonra daha guzel sonuclar gelecek 😀
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• IMG_20251219_070521.webp
    IMG_20251219_070521.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 2
Çok geçmiş olsun canm rabbim sifa versin

Back
X