• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

47 kilo verdim ama ...

Canım tebrik ederim benimde 10 kilo var gitmesini istediğim inş senin kadar sabırlı olabilirim neyse konumuza dönecek olursak soğuk lipoliz diye birşey var seansı 400 tl ciraındaydı ve tek bölge yapıyolar o kötü iki iç bacak iki bölge sayılıyor yani sen göbek sorsan da söylemek istedim.. istersen bi araştır çok yakın bi arkadaşım yaptırdı gerçekten çok çok büyük bi fark olmasa da gözle görülür bir fark oluyor ve doğum vs engel değil.. bilgin olsun :)

Vallahi helal olsun...
Konu hakkinda bir fikrim yok ama bravo demeden gecemedim...
Asil zor kismi basarmissin, mutlaka bir yolu yordami vardir, sikma canini...:34:

muhteşem bir başarı 2 ayda sadece 4 kilo verebildim. normal olmama 4 zayıf görünmeme 10 kilo var. ama genç kızlığımdada 65 den 49 a düştüğüm olmuştu 1 senede tabi artık çok daha zor kilo vermek yaş faktöründen.mesela onca yaptığım sporu 10 sene önce yapsam 10 kilo vermiştim bu zamana kadar.
bol su içmeye ve spora dikkat et ve protein ağırlık beslen ciddi bir sorun bu amelyiat filan düşünmeden önce sana 45 kilo verdiren iradene güven ve nacizhane bir önerim daha olucak mekik çekmeye hemen başla. ;)

başka bir şey yaptın mı yoksa sadece 6 dan sonra mı bir şey yemedin bir de ne kadar zamanda verdin merak ettim.

ben spor falan yapmadim zaten bebegim oldukca yoruyordu beni
4-5 ay icinde verdim bu kiloyu
ama dedigim gibi zaten sadece göbek bölgemde fazlalik vardi
kilolu degildim
ama sunu demek istiyorum
esimde böyle yasiyor yillardir
aksamlari yemek yemez
44 yasinda ama cok fit
kilo almiyor asla
bence aksamlari yemek yememek cok saglikli

40 kilo vermiştim bende , üstelik senin kadar gençte değildi bedenim , 30 yaş üstü :12:

Keşke demek için geç ama büyük haneli kilo kayıplarında diyetle beraber mutlaka spor yapılmalı , en azından okuyanlar için yazayım . Kollarım 40 cm den 30 cm e hiç sarkmadan inmişti çünkü ağırlık kaldırarak spor yaptım sürekli . Verilen yağ ve kilo kaybını kasa dönüştürmezsen sarkmalar kaçınılmaz oluyor .

Şimdi var olan sarkmaları spor ne kadar toparlar araştır , olmadı küçük bir operasyon geçir , seni mutsuz etmesine izin verme bu görüntünün.

Çok çok tebrik ederim bu arada , lütfen geri almamaya bak :34:

Azmine hayran kaldım bence sen istanbulu araştır bir doktor vardı şu yasemin öztürk'ün yaptığı programda kadınları güzellik ameliyatı yaptıran bence ona git ismi fatihle başlayan ,

Kilo vermeye calisan ve bunun psikolojik olarak insani nasil yordugunu bilen biri olarak ayrica tebrik etmek istedim.
Bu kada ciddi bi kilo kaybi soz konusuyken spor bu saatten sonra etkili olmaz gibi geliyo.bi spor salonuna gidip gorusun belki size ozel bi programla toparlamak mumkundur.en son care operasyon dusunun.

Tek4r tebrikler,bu yasta bu farkindalik super:46:

Tesekkur ederim hepinize kizlar. Aynen dediginiz gibi icimden bi ben daha gitti resmen. Elbette elimden geldigince hareketli olarak zayifladim. Ben zayiflamadan once bi tahlil yaptirmistim metabolizma hizim orta cikti yavasa yakin. Spor yapmadan asla zayiflayamazdim zaten. 97 den 50 ye inene kadar okula yuruyerek gidip geldim gunde 1 saat, okuldan sonra parkta kan ter icinde kalincaya kadar yurudum kostum , internette videolar vardi onlari uyguladim yani gercekten cok yoruldum yeri geldi yorgunluktan cabalamaktan bayildim gucsuz dustum ama devam ettim. Okulum oldugu icin bu cok daha zor ve yipratici bi surecti benim icin. Bu kilo verdigim donemde derslerim falan cok kotuydu ama ben hicbiseye aldirmadim yine de zayifladim artik sokakta utanarak birilerinin arkasina saklanarak yurumemek dalga konusu olmamak icin. Sonra derslerimi de toparladim tabi zayiflayinca hayatimda hersey yoluna girdi benim icin en buyuk engel buymus bunu anladim. Ben elimden geleni yaptim ama yine de sarkmalara engel olamadim. Sonucta ben hayatim boyunca kiloluydum 10 yasimda , 1.40 boyundaysam 55 kiloydum , 12 yasimda 1.45 boyundaysam 65 kiloydum , 1.55 ken 75 kiloydum .. yani bu boyle devam etti kilom surekli artti ve ben bi kac sene degil en az 10 sene ideal kilomdan fazlaydim. Bu yuzden de kendimi hep sarkmalar konusunda sanssiz gordum. Hani mesela hamile kalirsiniz , vucudunuz yine deforme olur ama sadece 9 ay boyunca, bu yuzden sarkmalar daha kolay toparlanir. Benim vucudum dedigim gibi malesef cocuklugumdan beri yani rahat 10 senedir deforme olmus durumda bu yuzden sporun da etkisi olmamis olabilir sakmalar icin. Gercekten elimden geleni yaptim cok yoruldum hic toparlanmadi degil disardan bakan ne guzel kizmis vucudu ne guzel der ama gercegi sadece ben biliyorum o yuzden bu yonteme basvurmayi dusundum. Bu arada tebrikleriniz icin cok tesekkur ederim cok mutlu oldum :) insallah kilo vermek isteyen herkes hedefine ulasir kolaylikla :16:

Canım tebrik ederim benimde 10 kilo var gitmesini istediğim inş senin kadar sabırlı olabilirim neyse konumuza dönecek olursak soğuk lipoliz diye birşey var seansı 400 tl ciraındaydı ve tek bölge yapıyolar o kötü iki iç bacak iki bölge sayılıyor yani sen göbek sorsan da söylemek istedim.. istersen bi araştır çok yakın bi arkadaşım yaptırdı gerçekten çok çok büyük bi fark olmasa da gözle görülür bir fark oluyor ve doğum vs engel değil.. bilgin olsun :)

Tesekkurler canim arastiricam mutlaka :)

Kizlar merhaba. Benim bi sorunum var. Ben tam 47 kilo verdim. 18 yasindayim. Suan 50 kiloyum. Vucudumda o kadar kilo verdikten sonra dogal olarak sarkma ve catlaklar olustu. Catlaklar sadece karin, bel, gogus bolgesinde. Onlar icin yapabilecegim bisey yok sanirim hic bi sekilde gecmiyormus. Bide karin bolgemde ve kollarimda biraz sarkma var. Bu sarkmalar cok canimi sikiyor. Ozellikle karin bolgem. 47 kilo az degil sporla falan gecmiyor deri sarkiyor. Bunun icin bu yaz lazer lipo yaptirmak istiyorum. Arastirdim en etkili cozum bu galiba. Bi cok krem kullandim ama gecmiyor. Lazer lipo islemi sadece buyuk sehirlerde mi yapiliyor? Ankara, Istanbul, Izmir gibi sehirlerde yasamiyorum malesef. :( Herhangi bi sehirde de yapiliyor mu bilgisi olan var mi? Arastirdim kaldigim sehirde bi kac estetik merkezi var bolgesel incelme uygulamasi yapildigi yaziyor sitede. Yarin arayacagim ama once sizden fikir almak istedim. Insallah hayalime kavusurum. Birde ameliyata gerek kalmadan bildiginiz etkili yontemler var mi sarkmalar icin? Herkese tesekkurler.

Merhaba canım,

Ben estetik merkezinde çalışıyorum. İsmini vermek istemiyorum reklam olur. Öncelikle şunu söyliyim yaşın daha çok küçük kesinlikle liposuction gibi ameliyat gerektiren yöntemleri kesinlikle kullanma. Evet çok etkili bir yöntem ama yağ aldırmada etkili bir yöntem. Vücudun bu yaşta ameliyatlarla hasar görmesine izin verme.

Kavitasyon, Lazer Lipoliz, G5 gibi yöntemler var. Bir çok estetik merkezinde kesinlikle var. Bu yöntemlerle çok rahat vücudunun çatlaklardan arınmasını sağlayabilirsin. Muhteşem bir kilo vermişsin söylediğim yöntemlerle ve yine spora devam ederek kesinlikle fit bir vücuda sahip olabilirsin :16:

Bu arada bir üst yorumda soğuk lipolizi araştıracağını söylemişsin. Hiç mi hiç tavsiye etmem. Bulunduğum estetik merkezinde de var sadece fazla para vermekle yetinirsin etkisini görmezsin. Çevremde yaptıran çok kişi var ama etkisini görmediler. Araştırdığın firmalar sana diyecek ki etkisini bir kaç ayda göreceksiniz bol su için diyecekler ama emin ol sporla vücut sıkılaştırması yapman çok daha etkili olur soğuk lipolize nazaran..:19::20:

Son düzenleme:
Merhaba canım,

Ben estetik merkezinde çalışıyorum. İsmini vermek istemiyorum reklam olur. Öncelikle şunu söyliyim yaşın daha çok küçük kesinlikle liposuction gibi ameliyat gerektiren yöntemleri kesinlikle kullanma. Evet çok etkili bir yöntem ama yağ aldırmada etkili bir yöntem. Vücudun bu yaşta ameliyatlarla hasar görmesine izin verme.

Kavitasyon, Lazer Lipoliz, G5 gibi yöntemler var. Bir çok estetik merkezinde kesinlikle var. Bu yöntemlerle çok rahat vücudunun çatlaklardan arınmasını sağlayabilirsin. Muhteşem bir kilo vermişsin söylediğim yöntemlerle ve yine spora devam ederek kesinlikle fit bir vücuda sahip olabilirsin :16:

Tesekkur ederim cevabiniz icin :) Benim arastirdigim yaptirmak istedigim yontem lazer lipoliz. Sadece bir seansta etki ediyor mu merak ettim ?Bide her bi bolge icin ayri ucret mi uygulaniyor ?

Tesekkur ederim cevabiniz icin :) Benim arastirdigim yaptirmak istedigim yontem lazer lipoliz. Sadece bir seansta etki ediyor mu merak ettim ?Bide her bi bolge icin ayri ucret mi uygulaniyor ?

Normalde 1 seansta etki ediyor. Fakat vücudunuzda ne kadar çatlak veya sarkma var bilemiyorum ama çok fazla kilo verdiğiniz için vücudunuzun toparlanması için birden fazla seans gerekebilir. Birden fazla seans olur ise seanslar 3 ayda bir gidiyorsunuz ve bol su içerek vücuttaki ödemi, yağı bu şekilde atıyorsunuz.

Ücretlendirme ise normalde 1 seans yapıldığı için ona göre belirlenir ama siz birden fazla giderseniz gittiğiniz merkez ile anlaşarak 2-3 seanslık bir paketi uygun fiyata anlaşabilirsiniz. Birden fazla seanslarda her zaman indirim yapmaları mümkündür buda aklınızda olsun :34:

Normalde 1 seansta etki ediyor. Fakat vücudunuzda ne kadar çatlak veya sarkma var bilemiyorum ama çok fazla kilo verdiğiniz için vücudunuzun toparlanması için birden fazla seans gerekebilir. Birden fazla seans olur ise seanslar 3 ayda bir gidiyorsunuz ve bol su içerek vücuttaki ödemi, yağı bu şekilde atıyorsunuz.

Ücretlendirme ise normalde 1 seans yapıldığı için ona göre belirlenir ama siz birden fazla giderseniz gittiğiniz merkez ile anlaşarak 2-3 seanslık bir paketi uygun fiyata anlaşabilirsiniz. Birden fazla seanslarda her zaman indirim yapmaları mümkündür buda aklınızda olsun :34:

Cok tesekkur ederim :16:

bravo vallahi ben de 24 kilo verdim eylülden berri diyetteyim. hala da veriyorum ama ben de sarkma olmadı hiç. öyle ölümüne spor yapmak seni sıkılaştırmaz. tam tersine derini sarkıtır genelde spor yaparken eğer sürekli ağrırsa vücudun ,her yerin bu sanılanın aksine değişik bir durumdur.vücudun asit salgılayarak kaslara zarar vermiş demektir.yoksa vücuttaki yağ yakımı başladı bu yüzden kaslar ağrıdı gibi bir şey tamamen mantıksızdır.asla spor yaparken kendinizi bu şekilde zorlamayın. kilo vermen zorlaşır versen de sarkarsın. ama sen gene de vermişsin maşallah.bunun yanında spor yaparken ki yeme düzenini de merak ettim.her neyse benim vermem gereken bir 24 kilo daha var ve ben sarkma durumu yaşanmasın diye trambolinle veya pilatesle egzersiz yapacağım trambolini araştırmanı tavsiye ederim.tüm hücreleri aynı anda çalıştıran ve en iyi elastikiyet sağlayan spordur.

Back
X