- Konu Sahibi beautiful_
Pilates denedin mı hic tatlım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka bir şey yaptın mı yoksa sadece 6 dan sonra mı bir şey yemedin bir de ne kadar zamanda verdin merak ettim.
Pilates denedin mı hic tatlım ?
Canım tebrik ederim benimde 10 kilo var gitmesini istediğim inş senin kadar sabırlı olabilirim neyse konumuza dönecek olursak soğuk lipoliz diye birşey var seansı 400 tl ciraındaydı ve tek bölge yapıyolar o kötü iki iç bacak iki bölge sayılıyor yani sen göbek sorsan da söylemek istedim.. istersen bi araştır çok yakın bi arkadaşım yaptırdı gerçekten çok çok büyük bi fark olmasa da gözle görülür bir fark oluyor ve doğum vs engel değil.. bilgin olsun :)
Kizlar merhaba. Benim bi sorunum var. Ben tam 47 kilo verdim. 18 yasindayim. Suan 50 kiloyum. Vucudumda o kadar kilo verdikten sonra dogal olarak sarkma ve catlaklar olustu. Catlaklar sadece karin, bel, gogus bolgesinde. Onlar icin yapabilecegim bisey yok sanirim hic bi sekilde gecmiyormus. Bide karin bolgemde ve kollarimda biraz sarkma var. Bu sarkmalar cok canimi sikiyor. Ozellikle karin bolgem. 47 kilo az degil sporla falan gecmiyor deri sarkiyor. Bunun icin bu yaz lazer lipo yaptirmak istiyorum. Arastirdim en etkili cozum bu galiba. Bi cok krem kullandim ama gecmiyor. Lazer lipo islemi sadece buyuk sehirlerde mi yapiliyor? Ankara, Istanbul, Izmir gibi sehirlerde yasamiyorum malesef.Herhangi bi sehirde de yapiliyor mu bilgisi olan var mi? Arastirdim kaldigim sehirde bi kac estetik merkezi var bolgesel incelme uygulamasi yapildigi yaziyor sitede. Yarin arayacagim ama once sizden fikir almak istedim. Insallah hayalime kavusurum. Birde ameliyata gerek kalmadan bildiginiz etkili yontemler var mi sarkmalar icin? Herkese tesekkurler.
Merhaba canım,
Ben estetik merkezinde çalışıyorum. İsmini vermek istemiyorum reklam olur. Öncelikle şunu söyliyim yaşın daha çok küçük kesinlikle liposuction gibi ameliyat gerektiren yöntemleri kesinlikle kullanma. Evet çok etkili bir yöntem ama yağ aldırmada etkili bir yöntem. Vücudun bu yaşta ameliyatlarla hasar görmesine izin verme.
Kavitasyon, Lazer Lipoliz, G5 gibi yöntemler var. Bir çok estetik merkezinde kesinlikle var. Bu yöntemlerle çok rahat vücudunun çatlaklardan arınmasını sağlayabilirsin. Muhteşem bir kilo vermişsin söylediğim yöntemlerle ve yine spora devam ederek kesinlikle fit bir vücuda sahip olabilirsin![]()
Tesekkur ederim cevabiniz icin :) Benim arastirdigim yaptirmak istedigim yontem lazer lipoliz. Sadece bir seansta etki ediyor mu merak ettim ?Bide her bi bolge icin ayri ucret mi uygulaniyor ?
Normalde 1 seansta etki ediyor. Fakat vücudunuzda ne kadar çatlak veya sarkma var bilemiyorum ama çok fazla kilo verdiğiniz için vücudunuzun toparlanması için birden fazla seans gerekebilir. Birden fazla seans olur ise seanslar 3 ayda bir gidiyorsunuz ve bol su içerek vücuttaki ödemi, yağı bu şekilde atıyorsunuz.
Ücretlendirme ise normalde 1 seans yapıldığı için ona göre belirlenir ama siz birden fazla giderseniz gittiğiniz merkez ile anlaşarak 2-3 seanslık bir paketi uygun fiyata anlaşabilirsiniz. Birden fazla seanslarda her zaman indirim yapmaları mümkündür buda aklınızda olsun![]()
Hayir hic denemedim cok duydum ama yanlis yaparim ya da faydasi olmaz gibi tereddutlerle baslamadim. :26: