• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

47 kilo verdim ama ...

derinin sarkmaması için neler yapılabilir sizce?göbek kilom var benimde verdiğimde sarkacak mı yani? :(

Bence SIKI bir spor ile sarmayacagini düsünüyorum. Ben de iki cocuk annesiyim spor ile birlikte 15 kilo verdim ama sarkmadim.Tabi göbegim haric o zaten dogumlardan dolayi yumusadi ama kollarim ve bacaklarim da hic sarkma olmadi.

Ben hep soyledim yine soyluyorum ben spor yaparak zayifladim arkadaslar. Metabolizma hizim yavasti sporsuz zayiflamam zaten imkansizdi. Haftada bir kac gun degil hergun spor yaptim ben. Vucudumdaki sarkmalar uzun yillarin getirdigi bisey. Dedigim gibi ben cocuklugumdan beri kiloluydum 12 yasimdayken de sarkma problemim vardi suan hala var. Derim bi kac senedir boyle degil uzun yillardir bu durumda elastikiyetini tamamen kaybettigi icin bu kadar ciddi bi problem olustu. Bi kac senede aldigim kilolari bende sarkma problemi yasamadan verebilirdim ama ben 18 yasindayim kendimi bildim bileli kiloluydum boyum 1.40 sa 55 kiloydum 1.50 yse 75 kiloydum 1.60 ken 90 kiloydum yani hep boyumla orantisiz bi kilom vardi anlatabiliyor muyum? Okula baslarken yasitlarimdan kiloluydum her animda normal olmayan bi kilom vardi. Sonradan almis olsam daha kolay olurdu belki ama onemli olani basardim artik bi sekilde bu sarkmalara da cozum bulabilecegimi dusunuyorum.

Canim tebrikler ya 47 kilo ve 2 buçuk sene diyet ne demek müthiş bi başarii:53:
Ben eylül ayindan beri diyet yapiyorum artik bikkinlik geldi bi 4 kilom kaldi gözümde büyüyor valla sen büyük bi irade göstermişsin
Çatlak derdi bende de var az ama rahatsiz ediyor ister istemez
Spor önemli ben haftada 3 gün 1 saatten bölgesel çalişiyorum özellikle bel basen karin:8:
Yoksa sarkma daha kötü oluyor
Yaptiracagin şey ne olursa burdan sonucunu paylaşirsan seviniriz:34:

sen de bunun derdine düştün herhalde :) boşver, sağolsun konu sahibi kibarlıkla cevapladı :9:

O kadar cok yorum gelmis ki sizin yorumunuzu gormemis olabilirim oncelikle sakin olun. Ben burda sorunuma cozum aramak icin bisey sordum nasil zayifladigimi cok merak ediyorsaniz onceki actigim konuda basari hikayemi anlattim onu okuyabilirdiniz. Ben yine de kac defa soylemis olamama ragmen soyleyeyim, yediklerime dikkat ettim, bol su ictim, spor yaptim baska nasil zayiflanabilir ki zaten?

Son düzenleme:
Canim tebrikler ya 47 kilo ve 2 buçuk sene diyet ne demek müthiş bi başarii:53:
Ben eylül ayindan beri diyet yapiyorum artik bikkinlik geldi bi 4 kilom kaldi gözümde büyüyor valla sen büyük bi irade göstermişsin
Çatlak derdi bende de var az ama rahatsiz ediyor ister istemez
Spor önemli ben haftada 3 gün 1 saatten bölgesel çalişiyorum özellikle bel basen karin:8:
Yoksa sarkma daha kötü oluyor
Yaptiracagin şey ne olursa burdan sonucunu paylaşirsan seviniriz:34:

Tesekkur ederim canim :) 4 kilo kalmis 1 ay daha devam et bi bakmissin o da gitmis. Catlaklari hic kafama takmiyorum ben evet kotu gorunuyor ama sarkma daha kotu. O da toparlaniyor ama yavas yavas. Bende bolgesel calismaya basladim insallah kurtulurum su problemden. Elimden geleni yapicam olmazsa lazer islemi yaptiricam sonucunu paylasirim tabi. Sana da basarilar dilerim :)

O kadar cok yorum gelmis ki sizin yorumunuzu gormemis olabilirim oncelikle sakin olun. Ben burda sorunuma cozum aramak icin bisey sordum nasil zayifladigimi cok merak ediyorsaniz onceki actigim konuda basari hikayemi anlattim onu okuyabilirdiniz. Ben yine de kac defa soylemis olamama ragmen soyleyeyim, yediklerime dikkat ettim, bol su ictim, spor yaptim baska nasil zayiflanabilir ki zaten?

beniim yorumum cevaplandı, sana bişey dedim mi ben, kibarca cevapladığını yazdım. nasıl zeyıfladığını ÇOK merak etmiyorum, ne kadar zamanda verdiğini merak etmiştim söyledin zaten. :6:

sakin olması gereken sensin bence, senin dışında herkes sakin

beniim yorumum cevaplandı, sana bişey dedim mi ben, kibarca cevapladığını yazdım. nasıl zeyıfladığını ÇOK merak etmiyorum, ne kadar zamanda verdiğini merak etmiştim söyledin zaten. :6:

Aynen katiliyorum kindarcim bazilari fena aksi nedense :9:

Ozur dilerim o zaman ben yanlis anlamisim afedersiniz. :34:

Kizlar merhaba. Benim bi sorunum var. Ben tam 47 kilo verdim. 18 yasindayim. Suan 50 kiloyum. Vucudumda o kadar kilo verdikten sonra dogal olarak sarkma ve catlaklar olustu. Catlaklar sadece karin, bel, gogus bolgesinde. Onlar icin yapabilecegim bisey yok sanirim hic bi sekilde gecmiyormus. Bide karin bolgemde ve kollarimda biraz sarkma var. Bu sarkmalar cok canimi sikiyor. Ozellikle karin bolgem. 47 kilo az degil sporla falan gecmiyor deri sarkiyor. Bunun icin bu yaz lazer lipo yaptirmak istiyorum. Arastirdim en etkili cozum bu galiba. Bi cok krem kullandim ama gecmiyor. Lazer lipo islemi sadece buyuk sehirlerde mi yapiliyor? Ankara, Istanbul, Izmir gibi sehirlerde yasamiyorum malesef. :( Herhangi bi sehirde de yapiliyor mu bilgisi olan var mi? Arastirdim kaldigim sehirde bi kac estetik merkezi var bolgesel incelme uygulamasi yapildigi yaziyor sitede. Yarin arayacagim ama once sizden fikir almak istedim. Insallah hayalime kavusurum. Birde ameliyata gerek kalmadan bildiginiz etkili yontemler var mi sarkmalar icin? Herkese tesekkurler.

Venüs freeze diye bir cihaz var harikalar yaratıyor resmen tam olarak nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama izmirde Balçova girişinde yapikredinin üstünde Dr. Feza Vardar muayenesinde yapılıyor ve ciddi oranda ciltte sıkılaşma görülüyor bi araştır derim..

venüs freeze uygulaması yaptırdım ve bingoooo...
plastik cerrahlar ne der bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım.
resmen ameliyatsız çözüm oldu benim için.
radyo frekansı esasına göre çalışıyor.
yüzümdeki kırışıklıklar yok oldu inanamadım !!!
dr feza vardar hanımdan allah razı olsun.
izmir'deyseniz mutlaka ilgilenin bence yeri de çok kolay İzmir Balçova girişinde ayrıca alex de var...

47 kilo verdim ama.... olur mu yahu? Aması mı var sen artık her şeyi başarırsın şu hayatta içinden ben çıkmışım nerdeyse :))
Tebrikler arkadaşım cidden bi 5 kilomuz var da Şubatta beri veremedik gitti :52::52:

Back
X