- Konu Sahibi beautiful_
bu arada tripollar hakkında bilgisi olan var mı çatlak ve deri sarkmalarına çok iyi geliyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derinin sarkmaması için neler yapılabilir sizce?göbek kilom var benimde verdiğimde sarkacak mı yani?![]()
ne kadar sürede verdin acaba, konuyla alakalı değil ama merak ettim :26:
Kız bir şey sormuş herkes kendi derdine düşmüş :)
sen de bunun derdine düştün herhalde :) boşver, sağolsun konu sahibi kibarlıkla cevapladı![]()
Canim tebrikler ya 47 kilo ve 2 buçuk sene diyet ne demek müthiş bi başarii
Ben eylül ayindan beri diyet yapiyorum artik bikkinlik geldi bi 4 kilom kaldi gözümde büyüyor valla sen büyük bi irade göstermişsin
Çatlak derdi bende de var az ama rahatsiz ediyor ister istemez
Spor önemli ben haftada 3 gün 1 saatten bölgesel çalişiyorum özellikle bel basen karin
Yoksa sarkma daha kötü oluyor
Yaptiracagin şey ne olursa burdan sonucunu paylaşirsan seviniriz
O kadar cok yorum gelmis ki sizin yorumunuzu gormemis olabilirim oncelikle sakin olun. Ben burda sorunuma cozum aramak icin bisey sordum nasil zayifladigimi cok merak ediyorsaniz onceki actigim konuda basari hikayemi anlattim onu okuyabilirdiniz. Ben yine de kac defa soylemis olamama ragmen soyleyeyim, yediklerime dikkat ettim, bol su ictim, spor yaptim baska nasil zayiflanabilir ki zaten?
Aynen katiliyorum kindarcim bazilari fena aksi nedensebeniim yorumum cevaplandı, sana bişey dedim mi ben, kibarca cevapladığını yazdım. nasıl zeyıfladığını ÇOK merak etmiyorum, ne kadar zamanda verdiğini merak etmiştim söyledin zaten.
sakin olması gereken sensin bence, senin dışında herkes sakin
Aynen katiliyorum kindarcim bazilari fena aksi nedense![]()
kk da görülen en sık durum işte:)canım ne yaptım anlamadım valla, kötü bişey söyledim sanki![]()
kk da görülen en sık durum işte:)
Zamansiz terslenmeler,, bi de konu sahibi bile degil ilk diklenen![]()
beniim yorumum cevaplandı, sana bişey dedim mi ben, kibarca cevapladığını yazdım. nasıl zeyıfladığını ÇOK merak etmiyorum, ne kadar zamanda verdiğini merak etmiştim söyledin zaten.
sakin olması gereken sensin bence, senin dışında herkes sakin
Kizlar merhaba. Benim bi sorunum var. Ben tam 47 kilo verdim. 18 yasindayim. Suan 50 kiloyum. Vucudumda o kadar kilo verdikten sonra dogal olarak sarkma ve catlaklar olustu. Catlaklar sadece karin, bel, gogus bolgesinde. Onlar icin yapabilecegim bisey yok sanirim hic bi sekilde gecmiyormus. Bide karin bolgemde ve kollarimda biraz sarkma var. Bu sarkmalar cok canimi sikiyor. Ozellikle karin bolgem. 47 kilo az degil sporla falan gecmiyor deri sarkiyor. Bunun icin bu yaz lazer lipo yaptirmak istiyorum. Arastirdim en etkili cozum bu galiba. Bi cok krem kullandim ama gecmiyor. Lazer lipo islemi sadece buyuk sehirlerde mi yapiliyor? Ankara, Istanbul, Izmir gibi sehirlerde yasamiyorum malesef.Herhangi bi sehirde de yapiliyor mu bilgisi olan var mi? Arastirdim kaldigim sehirde bi kac estetik merkezi var bolgesel incelme uygulamasi yapildigi yaziyor sitede. Yarin arayacagim ama once sizden fikir almak istedim. Insallah hayalime kavusurum. Birde ameliyata gerek kalmadan bildiginiz etkili yontemler var mi sarkmalar icin? Herkese tesekkurler.