47'den inşallah 42'ye :)

5kilofazlasiolankiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
2
0
6
Ankara
Meraba,ben siteye yeni kayıt oldum. Nereye yazmalıyım ne yapmalıyım bilemedim o yüzden buraya yazdım.
17 yaşındayım 1.54 boyum var ve 47 kiloyum. Boyum kısa olduğundan aldığım 1 kilo bile direk belli ediyor kendini. Geçen sene çok kilo aldım ergenlikti şuydu buydu derken fakat sonra 14 kilo geri verdim ve 42 kilo oldum. Şimdi tekrar 5 kilo aldım ve şu an 47 kiloyum. Aslında boyuma göre çok şişman değilim hatta normal bile sayılabilirim fakat ben kendimi 42'yken mutlu hissediyorum :) Şimdi de 5 kiloyu vermeye çalışıyorum fakat sürekli geri alıyorum. Hamur işine dayanamıyorum,eski azmimi kaybettim sanırım :) Sadece aç kalınca kilo verebiliyorum ve bu da çok sağlıksız biliyorum. Burada benimle birlikte kilo vermek isteyen kişileri gördükçe benim de veresim geliyor sabırlı ol Duygu sabırlı ol Duygu diyorum kendime :) Bu arada haftaya da eski arkadaşlarımla bir buluşma ayarladık onlara güzel görünmek istiyorum. Bu hafta içinde 2-3 kilo bile versem kardır diye düşünüyorum.
Neyse fazla uzattım,uzun lafın kısası 1 haftada nasıl kilo verebilirim? :) Desteğe,morale ve bilgilendirilmeye ihtiyacım var. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim

Back
X