48'e giderken

bulunmazhintkumasim

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
336
317
303
Diğer
Evet,

1 aydir diyetteyim.1.58 boyundayim.63 kilodan 56 kiloya dustum ama artik yoruldum.Kendimi motive ermek icin bende gunlugumu aciyorum.

Haftada bir kere kilomu girecegim ve o haftanin nasil gectigini ozet gececegim.Her gun ne yedim ne yaptim o kadar zamanim yok.

Ama kesinlikle aksamlari 5 ten itibaren yemek yok.

Un yok,seker yok,yag yok. Her ogun sadece bir porsiyon yemek,bol bol yesilcay.

Bu arada benzer kiloda olan ve kirkli rakam hedefi olan hanimlari beklerim,birbirmizi motive ederiz.

Ben de 59 kiloyum...155 boyum var...hedefim 48...seni takip edeceğim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunlugun hayırlı olsun ben arada gelır sana yazabılırım ....saglıklı kılo vermelerr...

Tmm Canım...bana uyar...ben 59 dum...bugün 58.6 kilo ciktim 😄
Sabah aç karnına 30 dakika bisiklete bindim...yeşil çay ve 5i1 arada çay ve su içtim...Şimdi de hafif bir kahvaltı yapacağım...

Tamam sonradan senin gunlugunu gordum ))cok guzel yazmissin. Ben sabahleyin spor yapmaktan uzak duruyorum.Cunku sabah spor yapinca yemege girismek hatta dalmak istiyorum.Bu yuzden ben yuruyus,gobek eritme egsersizlerini aksam 5 ten sonra yapiyorum.Sende de oyle oluyor mu?

Benim tartilma gunum cuma.Bu hafta cok sIki tutuyorum.Az yemek,yuruyus vs.Bakalim ne olacak

Ben 57.9 oldum Canım...cuma günü de tekrar tartilir yazarım...benim adet dönemim de yaklasiyor...vücut sisebilir...

Merhabalar,
Gunlugumde ilk kilo bildirimimi yapiyorum.Gecen hafta 56.200 du.
Ve bu sabah 55.200 gr.

Hedefim haftada 1 kilo vermek ve bu hafta bunu basardim.Her gun gobek eritme,kalca sIkilastirma hareketleri de yapmam lazimdi ama bu hafta sadece bir kac gun yaptim.Zaten vucut olculerimi aldigimda da pek degisen bir sey yoktu.Basen bolgesi milim degismemis.Yine 97 cm.3 haftadir ayni.Karin bolgem 1cm ve gogus 3cm incelmis.

Anlasilan o ki benim basen,kalca uzerine dusmem lazim.Bol bol yuruyorum ama yetmiyor veyada o bolgelerdeki yaglara sira gelmedi daha.

Merhaba canım
Ben de 59 dan 56.4 e kadar düştüm...sana yetismeye çalışıyorum canım...

Merhaba bende zayıflamaya çalışıyorum 1 55 boyum 48 kg hedefim 44 54.5 ten 48 iki ayda düştüm devamı gelecek mı göreceğiz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu hafta cok stresli yogun gecti. Esim sehir disnda olunca tum gun cocuklarla ben ilgilendim,yuruyusler,egzersizler yapamadim.Bun un yaninda yemekle cok hasir nesir oldum.Aksam 5 kuralini bozmadim ama ogunlerde fazladan yedim. Bu haftaki hedefim kilo sabit korumakti ama 300 gram almisim.

Bu hafta 54.500 kg.

Vucut olculeride ayni.

Eklentiler

• $20140530_090039.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
Selam gunlik,
Kesin bu hafta fazla kilo var diye dusnuyordum. Bir gun boyunca evde kaldim,hastaydim,yedim hemde tika basa,ertesi gunlerdede icimde bir canavar vardi sanki durdurak bilmeden herseyi yemek isteyen.Ama nasil oldu bilmiyorum ama 200 gram vermisim.

Bu haftaki kilom 52.800.

Bir sonraki haftaya kadar gunde 90 dakika hizli yuruyus yapacagim.Yine yemeklerime dikkat,aksam 5 kurali ayni.Bakalaim haftaya neler olacak????
Stay tuned )

Bir onceki hafta kilo alinca bu hafta cok siKI tuttum .Her gun 10km yuruyus,yemeklerdede hic asmadim ve kilom 51.100 du.Ama simdi Ramazan, iftarda kendimi kaybediyorum sanirim yine aliyorum kilo. ((

Artik tartilara kustum iftari acandan uyuyana kadar tikaniyorum,pilavlar,brownilere kekler,ama bugun tartildim 51.300 yani sadece 200 gram almisim.Ben kesin 54 lere firlamisimdir diye dusnmustum . Ozellikle karnim cok siskin duruyor ((Neyse simdi yeniden bir baslangic yapiyorum hatta bugun iftardan once 8 km yurudum cok dinc enerjik hissediyorum diger gunlere gore ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…