Eczanelerden alın diyorlar yaptırılıyormuş onu bi soracağım napacağımızı şaşırdık..İbrahim saraçoğlu %3 hidrojenperoksit sürün diyo.kuaförlerin hiç birinde bulamadım onu ben,aktarlarda da yoktu.belki siz bulabilirsiniz aklınızda olsun
Adı ney acaba kortiZonlu iğne oluyor ama geçmedi yayıldı iyice sadbe de kullanıyoruz amafayda etmiyorBende de olmuştu geçen yıl.yaşadığım sıkıntılardan sonra.semt poliklinigine gittim dr.solusyon verdi kortizonluymuş onu kullandım çıktı saçlarım.10 cm ye yakın uzadı.morali yüksek tutmak iyi geliyomuş.insan o saçkıranı görünce daha çok morali bozuluyo.bi de dr sarımsak sürülmemesi gerekiyo herkes bu hatayı yapıyo demişti
Bijuteride olur oİbrahim saraçoğlu %3 hidrojenperoksit sürün diyo.kuaförlerin hiç birinde bulamadım onu ben,aktarlarda da yoktu.belki siz bulabilirsiniz aklınızda olsun
Ben saç rengi açmak için çok aramıştım eczanelerde hiç bulamadım sonra Bijuteride olur dediler. Oralarda buldumEczanelerden alın diyorlar yaptırılıyormuş onu bi soracağım napacağımızı şaşırdık..
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar, eşimde nisan ayında saçında başlayan bu illet sorun saçına baya yayıldı büyüdü saçının belli kısımlarında da var,sakallarına da oluştu malesefokadar üzülüyorum ki haline yüzüne bakınca korkuyorum kaşlarıda dökülecek diye bakırköy devlet hastanesinde tedavisi devam ediyor tabi tedavi denirse buna ayda gidip kortizon iğnesi yapıyorlar ama hiç fayda etmedi..sarımsak mı sürmedik eczanelere karışım mı yaptırmadık ama bir türlü geçmedi..bütün önerilerine açığım başından geçen çevresinden duyan biri mutlaka vardır birde istanbul avrupa yakası cildiye doktoru önerilerinizi rica ediyorum..eşime belli edemiyorum ama çok canım sıkılıyor..Not:2bebek kaybım var eşim son kaybımdan sonra oldu herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?