- 26 Haziran 2011
- 2.689
- 2.240
- 333
umarım ayarlar ve giderim bende:)) aaa canım merak etme ben dıdısının dıdısını ögrenebilen bi yapıya sahibim ve 6.hissim çokkuvetli ona bişileri söliyince korkuyor benden nasıl biliosun nasıl anlıosun diebende çokdüşündüm hirascım ben 3yıl boyunca gitmek yok dedim ama istiyordu beni çok seviyoru o bana kıyamıyor ben neden ona kıyayım keşke derse ilerde suçlarsa nasıl kötü olacagımı düşündüm ben matematik 4.sınıfa geçicem egitim fakültesne geçmekiçin össye hazrlanacagımo oradayken o beni destekledi kazanrsam cogu dersten muaf olacagım 2 yıl başka şehirde olacagım ve bende erasmusa gidecegim bunları kabul etti ve destekliyorda ben nasıl kısıtlayabilirimki:S ona kızdıgım tek sey egitim için gidiyorum demesi egitim degil dedgm halde herkes bir degil diyo bende oraya gidiceksin görüceksin veegerçektende egitim degilmiş diceksin diyorum..kısıtlamıyorum barada gidebilirsin zıvanadan çıkmayacak sekilde:)dedim tabiki ülkeleride geziceksin arkadaşlarnda olacak ama yerini bileceksin bi erkek kız yanaşssa dahi yok dedimi kızın daha fazla kendini küçültcegini sanmıyorum haksızmıyım?
eğitim konusunda kesinlikle haklısın, sevgilin gidince görecek eğitim anlamında cv'de prestij sağlamasının dışında bir avantjı yok erasmusun.. ama iş başvurularında bu ona çok güzel bi kapı açacaktır diye düşünüyorum.. birbirinizi desteklemeniz çok güzel, maşallah diyorum

kızların kendini küçültmesi gibi bi durum yok orda tatlım, orda bunlar çok normal, yani bunu küçülmek olarak görmüyor ki kızlar... ama erkek arkadaşın kendini bildiği sürece bi sıkıntı olmaz dediğim gibi..
sen git onun yanına git