4buçuk aylıgına yurtdışına gidiyor..:(

keske gitseydi tatlım... sımdı bunlar sacma gbı gelebılır ama araya uzaklık gırdıgınde ılıskıler için iyi oluyor. bi tür sınamıs oluyosun.hem kendını, hem onu..bu durumu yakından yasamıs bırı olarak nacizane fikirlerim bunlar:)))
ozamanlar 3yıl olmustu su ankı nısanlımla..6 saatlık uzaklıkta bi sehire iş için gitmişti ve telefonun bıle cekmedıgı bi dağda yaşayacaktı.. tam 4 ayy... gunde bır ıkı kere konusabılıyorduk.. sonra geri döndü.. ve kpss yi kazanıp taaa muş a atandı. bir yıldır da orada ve ben onceden antrenmanlı oldugum ıcın fazla zorluk cekmedım :)))
senin içinde iyi bir deneyim olabılrdı yani. neyse artık kısmet.. sevdıgınle mutlu mesut yıllar dılerım:)))

çok sevindim. neden gitmedi peki cnm:)

canım kabul mektubu için cevap gelmeyince oda mail atmış işte neden gelmiyor daha bisürü işlem var sonada sadece pufff yazmış diye saygısızca bulunmuş kabul edilmemiş çok tuhaf bi olay yani başına gelen..attıgı msj saygısızca degildi sadece resmi kuruma puff denilmez uyarmak yerine direk red ettiler..ama onun adına üzüldüm kendim için sevndim istemiyordum zaten HİRASCIMMM EVET BEN ENGELLEMEDEN OLDU GİTMEMESİ HERANINDA ANINDAYDIM GİTMESİNDE ÜZMESİNDE GİTMEMESİNDE DAHA ÇOOK ANLAMIŞ KIYMETİMİ ONUN İÇİN GİTMEMESİ KÖTÜ TABİKİ AMA TABİKİ KENDİNİ YETİŞTİRİRSSE GEREK KALMAZ DİY E DÜŞÜNÜYORUM :)

keske gitseydi tatlım... Sımdı bunlar sacma gbı gelebılır ama araya uzaklık gırdıgınde ılıskıler için iyi oluyor. Bi tür sınamıs oluyosun.hem kendını, hem onu..bu durumu yakından yasamıs bırı olarak nacizane fikirlerim bunlar:)))
ozamanlar 3yıl olmustu su ankı nısanlımla..6 saatlık uzaklıkta bi sehire iş için gitmişti ve telefonun bıle cekmedıgı bi dağda yaşayacaktı.. Tam 4 ayy... Gunde bır ıkı kere konusabılıyorduk.. Sonra geri döndü.. Ve kpss yi kazanıp taaa muş a atandı. Bir yıldır da orada ve ben onceden antrenmanlı oldugum ıcın fazla zorluk cekmedım :)))
senin içinde iyi bir deneyim olabılrdı yani. Neyse artık kısmet.. Sevdıgınle mutlu mesut yıllar dılerım:)))

haklısın canımda biz zaten yaz dönemi 2 aya yakın uzak kalıyoruz uzaklıgı az-çok biliyoruz sevgimiz bitmiyor..zaten son sınıftayız atanma gibi duurumda farklı yerlerde olacagız büyük ihtimal zaten uzaklıgı onu daha iyi sınayacagım..teşekkür ederim ayrıcaa sizede mutlu zamanlar:)

canım kabul mektubu için cevap gelmeyince oda mail atmış işte neden gelmiyor daha bisürü işlem var sonada sadece pufff yazmış diye saygısızca bulunmuş kabul edilmemiş çok tuhaf bi olay yani başına gelen..attıgı msj saygısızca degildi sadece resmi kuruma puff denilmez uyarmak yerine direk red ettiler..ama onun adına üzüldüm kendim için sevndim istemiyordum zaten HİRASCIMMM EVET BEN ENGELLEMEDEN OLDU GİTMEMESİ HERANINDA ANINDAYDIM GİTMESİNDE ÜZMESİNDE GİTMEMESİNDE DAHA ÇOOK ANLAMIŞ KIYMETİMİ ONUN İÇİN GİTMEMESİ KÖTÜ TABİKİ AMA TABİKİ KENDİNİ YETİŞTİRİRSSE GEREK KALMAZ DİY E DÜŞÜNÜYORUM :)

kesinlikle, erasmus çok da gerekli bişi değil akademik açıdan.. yaptım ordan biliyorum :9: gezmek tozmak için birebir, ama onu da beraber yaparsınız boşver gerek yok tek başına yaban ellere gitmesine :27:

kesinlikle, erasmus çok da gerekli bişi değil akademik açıdan.. yaptım ordan biliyorum :9: gezmek tozmak için birebir, ama onu da beraber yaparsınız boşver gerek yok tek başına yaban ellere gitmesine :27:

tabiki tatlım yaban elerin kızlarıyla gezcegne bnenimle gezsinn dimi ama:)) zaten kpssyi düşünüyoruz bi + sı olmıcaktı. gitmesini nasl göze almışım diyorum şidi :) canım bu arada takip ediyorum seni aşk.ı bulmuşsıun ve dgün tarihinide kararlaştırmışsınız inşallahh çkkkçokkkkk mutlu o0lursunn ve darısı bize olur.:)

Son düzenleme:
Back
X