- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
-
Canımm senin yaşın gereği sevgilinde senin yaşlarındadır heralde ve olgunlaşmış aklı başında ve kendi kararlarını verebilen bi birey olması gerekirdi diye düşünüyorum. Ki ben anlattıklarına göre kendi kararlarını veremiyen, ailesene bağlı, sorumluluklarını düşünmeyen birini anlatıosun resmen.Sen buna en güzel çağını, gençliğini vermişsin, bunu bile düşünmeyip seni bırakabiliyosa boşwer canım sende artık, yılların alışılmışlığı vardır muhakkak ama yaşını almış bi insanıda değiştrmek çok zordur artık... Ailesine karşı gelemiyen özellikle bu konuda gelemiyosa, değmez canım onun için. Askerlik döneminde yaptıklarını bile düşünerek böle bi kararı alabiliyosa canım çok üüzücü gerçektende (bende asker bekliyorum, yaptığın fedakarlıkların birazda olsa anlıoyrum ) Çok zor dönemlerden geçiceksin canımm, farkındasındır bunun ama öle bi kişilkten bahsediyosun ki düzelip geri dönüceğini sanmıyorumm. Dönse bile hiç bi zaman değişmez. Döner dolaşır hep aynı sorunlar çıkıcaktır karşınıza, bu inan seni daha çok yıpratır.
bu kaçıncı gidişi ve dönüşü bende bilmiyorum inanki.askerdeyken ayrıldık en son ve herzaman çabalayan arayan vazgeçemeyen ben olmama rağmen,aklımdan hiç çıkmamış olsada tam 4 ay aramamıştım.Sonunda dönen af dileyen o oldu ama yine aynı şekilde çıkıp gitti.Bilemiyorum o kadar yaşananlara rağmen insan düşman gibi olabilir mi?O sanki bana öyleydi.Bencil olmayan nasıl olurda böyle olur bilemiyorum.
çok üzücü bi durum ama büyük olgunluk içindesin.ben senin gibi davranamazdım sanırım.hayran kaldım kabullenmene.bazı seylerin farkındasın sonunda evlilik de olsa annesini babasını dinliyip durcaktı diyorsun.bunun farkında olman gercekten güzel birşey.suan kimse sana bence sunu yap bunu yap diyemez.cunku sen olanların farkındasın ve dogru yoldasın.evet cok emek verilmiş belli.emek olmasa4 yıl sürmezmiş zaten.ne yazıkki böle bitmesi gerekiyormus.simdi yüreğin yorgun.hayallerin bi anda kayboldu.4 yıllık emek bitmişken nasıl tekrar emek veririm diyosun belkide...belkide gücün tükendi.zor zamanlar .anlamak cok zor değil.bu duyguları yasayan herkes bu anlattıklarında kendini bulacaktır..hersey yoluna girecektir eminim.her şerde bi hayır vardır.evlenip bosanmak daha kötü olcaktı kesinlikle.hakkında hayırlısı oldugu için sevinmelisin.
Canım okadar haklısın ki sölicek bişey yok inan, ne yapsan değişmez bu böledir yani çevremde böle insanlar oldu tanıyorumm ama insan kişiliği 70'inde de aynı değişmiyolar maalesef ki, Okadar şey yapmışsın onun için bunları sölediğinde ki tepkisi ne oluyor, yada yaptığın iyilikleri söyledin mi ona en azından yüzüne vursaydın belki anlıyamıo
neden böyle düşünüyorum bilmiyorum ama ben pişman olcagını düşünüyorum onun.ama pişman olması seni sasırtmasın.busefer ne ayagına git ne affet.söylemesi kolay tabi ama böle olmak zorunda yani
aslinda sonradan bi omur aci cekip,cocuklarina da cektirmendense simdiden bitmesi cok daha iyi.anneme neden cekip gitmedin bizde senle cektik derim cunku yillarca hala daha da devam ediyor.sebepse sizinkiyle ayni durum..cok fedakarsiniz sizi kendimde gordum bende basar giderdim ve dahasi..kiymetinizi hic bilmemis.artik bicok kiz kasikla verip kepceyle aliyor.bizde kepceyle verenlerdeniz.emin olun sizi mumla arayacak..birde sanki ailesi iliskilerini iyi anlatmis,aslinda oyle degillermis gibi geldi..bi aile yemin torenine gitmez mi cok sasirdim..bilmiyorum belki gecerli mazeretleri vardir..ayrica su sozu de bi ark.demisti 'bir erkek ayrilirken ailesini one suruyorsa yalandir' malesef ki sizin fedakarliklariniza karsilik verememis hep almis ve vermesi gerekeni size vermemis..bence boyle birini kesinlikle hak etmiyorsun.
yüreksizlerden kaçınız:umursamaz:
nerden dönersen kardır canımolumunekankayizsmile
hak etmedi beni de:teselli:
güçlü bi yapın var galiba.
ve şuda varki cok ödün vermişin kendinden
Böyle gelgitlerle hayat sürmez ve çok yorar insanı. Ben bu insanın sevgisi olduğuna inanmıyorum, eğer sevgisi olsaydı böyle gelgitler yaşamazdı. Hem de ailesi için. Çok aileci bir insanlar yaşamak zor gerçekten. Şimdi böyle yapıyorsa ilerde daha çok sıkıntı çekerdin. Hiç kendini yorma derim, büyük ihtimal dayanamayıp tekrar dönecektir belki ama dik dur ve kabul etme derim. Senin arkanda ailesi için durmayan bir insan bundan sonra da durmaz. Ve hep sığınacak bir yer olarak görür seni, nasıl olsa hep arkasındasın ama kabul etme artık. Bunları haketmediğini en iyi sen bilirsin heralde. Hakettiğin güzellikler bulsun seni inş bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?