Canım moralini bozma hemen.Tabikide lekelenmesi olupta doğum yapan çok arkadaşımız var.İyi düşün ki iyi olsun...Dualarım seninle...
Umaraım birgün bende burdan hamileliğimi haykırırımmafoldumben
bence endişe etme ve anı yaşa sen hamilesin ve ona göre dikkatli ol
RABİM neylerse güzel eyler lekelenmen için de mutlaka dr konuş ve harfiyen söylediklerini yapmalısın cnm
ayrıca bazı kadınların hamilelikte 9 ay boyunca olurmuş büyükler öyle söylerler
inş bu sefer hiç birşey lmucak vucudunu strese sokma ki bebişinde rahat olsun sende dualarımız seninle bende 4.5 AYLIK HAMİLEYİM HİÇ BİR SORUNUM YOK AMA BENDE BAZEN KORKUYORUM ÇOK YERSİZ ASLINDA AMA İŞTE İNSAN BAZENDE ENGEL OLAMIYO. SONRA NORMALE DÖNÜP KENDİMİ MOTİVE ETMEYE ÇALIŞIYORUM.
sağol canım umarım sana bana isteyen herkese nasip eder. iki tane daha düşük yaşadığım için panik yapıyorum ama napim cok korkuyorum
Ben 3 kez düşük yaptım canım korkunu çok iyi anlıyorum...Ama sakin olmak en iyisi herşey olacağına varıyor canım..
canım yaaa üzüldüm sen neden 3 kere düşük yaptın cok geçmiş olsun umarım en kısa zamnda sende bebeğini kucağına alırsın:Saruboceq::ecrin_bebek:
Bizde genetik çıktı canım pgt te yapılacak...İnşallah canım...sen nasıl oldun iyimisinopuyorumnanaktan
kullanıyorum canım ama geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?