5,5 haftalık gebeyim ama kahve rengi leke geliyor daha öncede iki düşüğüm oldu

Canım iğne daha etkili progynex iğne
ben hiç hap kullanmadım..ben her gün 16 haftalığa kadar kullandım..daha sonra 18 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim..ikizlerim melek oldular..
Şu an yine hamileyim. henüz 1 aylık
progesteron rahim kasılmalarını azaltıyormuş bu yüzden doğuma dek kullanıcam...

benim de 8.haftada kahverengi akıntım oldu,progestan verdi doktor,3 gün devam etti sonra kesildi ama progestanı 12 hafta dolana kadar kullanmamı söyledi.şu an 9+4 üm.herhangi kötü bi durum yok.ama üç günlük akıntım oldugunda şunu fark ettim ki kendimi strese sokup üzüldüğüm anlarda hemen akmaya başlıyordu,o yüzden huzurlu olmak lazım,bu çok önemli.

arkadaşlar lütfen banada yardım edin, ben 5 haftalık hamileyim bugün biraz yoruldum birde biraz ağır kaldırdım ve birden kahverengi kanamam oldu birkaç damla ama çok korkuyorum! doktorumu aradım yarın sabaha randevu verdi hemen gel dedi birde progestan iç dedi ben saat 21:00 de içtim birde yatmadan iç dedi saat 00:00 de mi içeyim sorularıma cvp verirseniz çok sevinirim ilk gebeliğim ve çok endişeliyim ((

dün içim rahatladı benimde.İlk kez doktora gittim ve kalp atışlarını duydum bebeğimin.fasulye tanesi gibi.gecede bir haftadır uyuduğum uykunun en iyisini uyudum. çünkü bendende cmt günü hafif koyu renkte akıntı gelmeye başlamıştı.Ama çamaşıra akar gibi değildi.silince bulaişıyordu.doktorum hiç önemsemedi bile.yerleşme lekeleri dedi.aşırı derecede ayakta kalma dedi.biz herşeyi çok büyütüyoruz sanırım.vesvese ilede dahada artıyor bu kesin.çünkü benm akıntı geçti:)
Bu arada bende çok acemiyinm herşeyi büyütüyorum:S

meraba bende ayni durumda yim simdi ..ne oldu sonra hamileligin yurudumu ? dogurdunmu bebisini? benim ikinci hamileligim , birincisi bos gebelikle sonuclandi simdi cok korkuyorum 5 haftada kahverengi lekelenme var cevap yazarsan sevinirim

canım bnmde 2.gebeliğim ilk 3 aylıkken düşükle sonçlndı. yaklaşık 2 haftadır kahwerengi kanama şeklinde gelio ve kasık ağrım war şuan 7+3 üm sürekli dinlnmk gerekiomuş bi de stres yapmmk ama ne mümkün herseyn hayırlısı.
i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…