- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.782
- 1.123
- Konu Sahibi depresif34
-
bakın .bence hatayı nerede yapıyorsunuz biliyor musunuz ?Merhabalar 5,5 yaşında anasınıfı na giden bir oğlum var. Geçen sene de krese gitmişti haftanın 3 gunu.sikintimiz sa simdi başlıyor .odev yaparken kendinimi derse vermiyor yoksa gercektenmi algilayamiyor bilmiyorum. Sayıları sayiyor 10 a kadar ama rakamlari tanimiyor2 haftadur perisanim 1 2 3 sadece tanıtmaya calisiyorum ama yok biliyor ama kafam karıştı diyor, konulari dagitiyor,sonra da ağlıyor. Kiyamiyorum da napsam acaba bende sabirli değilim. Okuldan 6 da geliyor gece boyunca sayilari tanidik boyadik çizgiler le birlestirdik.yatmadan once sordum yine olumsuz nasıl bir yol izlemeliyim.okulda öğretmen sormus bilememis ders calis demis cok da uzgun ama
Kesinlikle ay hatırlıyorumda uyuturdum bırı aglardı diğeride uyanırdımevet bu da doğru. yakın olunca çok yorulursun. bu da zamanla yorgunluk ve bıkkınlık verir hani bir büyüseler diye...
Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten hiç bir şeye benzemiyor sevgisi de üzüntüsü de.
yine alıntı yaptım.kusura bakmayın ama eğer öğrenmemişse üzerine gitmeyin..konuyu kapatın..sevdiği bir şey yapın..bu arada ne yapabiliriim diye fikirler geliştiririm ben..çocuk oyuna dalmışkenMerhabalar 5,5 yaşında anasınıfı na giden bir oğlum var. Geçen sene de krese gitmişti haftanın 3 gunu.sikintimiz sa simdi başlıyor .odev yaparken kendinimi derse vermiyor yoksa gercektenmi algilayamiyor bilmiyorum. Sayıları sayiyor 10 a kadar ama rakamlari tanimiyor2 haftadur perisanim 1 2 3 sadece tanıtmaya calisiyorum ama yok biliyor ama kafam karıştı diyor, konulari dagitiyor,sonra da ağlıyor. Kiyamiyorum da napsam acaba bende sabirli değilim. Okuldan 6 da geliyor gece boyunca sayilari tanidik boyadik çizgiler le birlestirdik.yatmadan once sordum yine olumsuz nasıl bir yol izlemeliyim.okulda öğretmen sormus bilememis ders calis demis cok da uzgun ama
Merhabalar 5,5 yaşında anasınıfı na giden bir oğlum var. Geçen sene de krese gitmişti haftanın 3 gunu.sikintimiz sa simdi başlıyor .odev yaparken kendinimi derse vermiyor yoksa gercektenmi algilayamiyor bilmiyorum. Sayıları sayiyor 10 a kadar ama rakamlari tanimiyor2 haftadur perisanim 1 2 3 sadece tanıtmaya calisiyorum ama yok biliyor ama kafam karıştı diyor, konulari dagitiyor,sonra da ağlıyor. Kiyamiyorum da napsam acaba bende sabirli değilim. Okuldan 6 da geliyor gece boyunca sayilari tanidik boyadik çizgiler le birlestirdik.yatmadan once sordum yine olumsuz nasıl bir yol izlemeliyim.okulda öğretmen sormus bilememis ders calis demis cok da uzgun ama
Bu yaşlarda çocuklar genelde sayıları bilir canım ama önceden öğretilmemişse zorlanabilir daha küçük
Şu şekilde öğretebilirsiniz mesela bugün sadece bir üzerine çalışın 1 rakamını kavrasın ertesi gün 2 ye geçin..
Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim..
Eğer çocuğa sürekli baskı Yapılıyor bilemediğinde kızılıyorsa cevap vermekten de çekiniyodur bildiği halde acaba yanlış bir şey söylerim düşüncesiyle söylemiyodurO şekilde yaklaşıyorum 2 haftadir 1'i tanimasini sagliyorum.bu hafta 2'ye gectik.tekrar yaptığımızda herşey karışıyor.gecen akşam arabanın camina kendiliginden 1,2,3 yazdi ama bir anda sor yine karistirir
Renkleri biliyor sayilari da 10 a kadar sayıyor tanımıyor sadeceRenkleri sayıları öğretmek için çok geç kalmamış mısınız?.. İlk denemeleriniz mı yoksa çocuk daha önce tamamen kapalımıydı böyle öğrenmelere.... Açıkcası ben normal görmedim durumu, Anaokulu öğretmenleri bir de yorumlasın en net bilgileri deneyimledikleri için daha iyi bilirler...
Renkleri de geçen yıl öğrenmiş ya ondan söyledim, geç kalmışsınız gibi geldi bunları öğretmek için.Renkleri biliyor sayilari da 10 a kadar sayıyor tanımıyor sadece
O çok farklı bir şey söylediğiniz Disleksi hastalığı böyle çocuklar yazıları ters yazarlar konu sahibinin söylediği farklı bi şeyBir arkadaş söylemiş ama sayıları çizerken ters çiziyorsa çocuğunuzda öğrenme güçlüğü var demektir. Böyle çocuklar mesela b ve d harflerini öğrenmekte de güçlük çekerler. En kısa zamanda önleminizi alın, düzeltilebilir bir durum bu, paniğe gerek yok ama ne kadar hızlı davranırsanız o kadar iyi..
O çok farklı bir şey söylediğiniz Disleksi hastalığı böyle çocuklar yazıları ters yazarlar konu sahibinin söylediği farklı bi şey
Konu paragrafında görmedim canım ben ters yazma gibi bişey ama yorumlarda varsa bilmiyorumAma ters yazıyor demiş, ben mi yanlış okudum?
Konu paragrafında görmedim canım ben ters yazma gibi bişey ama yorumlarda varsa bilmiyorum
Pardon canım ben Yorumları takip etmedim..Yorumda görmüştüm bir arkadaş sormuştu, konu sahibi de evet aynen 3ü ters çiziyor demişti.
Yorumda görmüştüm bir arkadaş sormuştu, konu sahibi de evet aynen 3ü ters çiziyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?