5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

Kizlar ben yazmistm daha once buraya kilomu ama ondan sonra bebegmde problem oldu suyum azaldi erken dogum olacak denildi ben de bebegime kilo aldirmak icin coook yemek yedim tabi zararli seyler degil daha cok yumurta peynir tavuk meyve gibi gunde 6-8 ogun yedim ve yattim surekli. onceden kilo almayi cok takiyordum kafama ekmek makarna fln yemiyordum ama erken dogum soz konusu olunca hic aklima bile gelmedi kilo almam sadece bebek kilo alsin kuveze girmesn diye dusunuyordm. buraya 25 haftalikken yazmistm 5 kilo almstm simdi 31 hafatlk hamileyim ve 7.5 kilo aldm toplam yani okadar yememe ragmen bi bucuk ayda iki bucuk kilo almisim siz de aman kilo alcam diye cok kasmayin cok kisitlamayin kendinizi bebeginz iyi olsun yeter. Sadece bebeginize yaricak seyler yemeye ozen gosterin (

Toplamda 25 kilo aldım.
53 ile başladım 78 ile bitirdim.
Bebeğim 3 aylık.. Gelişimi gayet iyi ve hızlı ilerliyor.
Ben de 63 kiloyum şuan.
Halimden memnunum :)
Spor yapmıyorum rejim yapmıyorum dengeli besleniyorum hatta gece öğünüm bile var..
Yine de ayda 3-4 kilo gidiyo..
Çok takmaya gerek yok bebeğiniz sağlıklı olsun kafi

6 ayda 10 kilo aldım nasıl aldım şaşkınım öyle hamurişidir tatlıdır pek tüketmiyorum ama.... Allah'tan önceden zayıftımda kafama takmıyorum doğumdan sonra inşaAllah veririz... eski formumuza dönemesekde...

ben iştah konusunda hiç problem yaşamadım ne midem bulantısı ne kusma olmadı şu an 29.haftamdayım 9 kilo almışım doktorum fazla diyor

Merhaba kızlar ben 55 kg ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum 22 haftalığım. benim bütün kilom karnıma gidiyor bebeğimin kilosu da iyi şükür. ama fazla mi normal mi bilmiyorum

merhaba bende 6 aylık hamileyim ve 1 kilo aldım..çatlakta yok şükür..ama son 3 ay ne olur bilemem..umarım aynen devam eder..
bu arada bebişin kilosu iyi...
Yaaa çok iyi nasıl becerdiniz az kilo almayı bende 3. Ayın içindeyim kilo almadım ama gelecek aylardan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…