- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Oyle valla canim artiyor her ciktigimda. Biraz once kendimi kaybettim tatli matli ne varsa yedim simdi pismanim. Gebelik sekerinden de korkuyorum ben acikcasi bebege zarar her yedigimiz sekerli gida. Her sabah soz veriyorum yemucem diye her gun de bozuyorum. Allah hayretsin sonumuzu :)işte o benim 77 kiloyu gördü bu bünye bildiğin tırsıyorum
aynı yiyiorum ama kilo artıyor ya harbiden korkuyorum
oğlun mu olca canım seninOyle valla canim artiyor her ciktigimda. Biraz once kendimi kaybettim tatli matli ne varsa yedim simdi pismanim. Gebelik sekerinden de korkuyorum ben acikcasi bebege zarar her yedigimiz sekerli gida. Her sabah soz veriyorum yemucem diye her gun de bozuyorum. Allah hayretsin sonumuzu :)
Tuzlu tatli ne varsa yiyorum ben ayirt etmek yok bende artik. Baslarda hic yiyemedim tatli ama simdi cok canim cekiyor zor durduruyorum kendimi. Ve evet oglum olacak kismetse insalaah. Seninki kiz galibaoğlun mu olca canım senin
korkma ben tatlı yemiyorum
ama turşu yiyorum
evet kız canım benim tatlı istemiyor sevdiğim bişey olursa yiyorum sadeceTuzlu tatli ne varsa yiyorum ben ayirt etmek yok bende artik. Baslarda hic yiyemedim tatli ama simdi cok canim cekiyor zor durduruyorum kendimi. Ve evet oglum olacak kismetse insalaah. Seninki kiz galiba
Hayirlisi artik. Saglikla gelsinler de yeter. Biz kilolari veririz , dogumdan sonra dusunucez artik. arada diyorum gunluk mu acsam acaba belki biraz kontrol altinda tutarim kendimi. Useniyorum ama galiba her yedigimi yazmaya yaaevet kız canım benim tatlı istemiyor sevdiğim bişey olursa yiyorum sadece
tuzluda şişiriyor zateb insanı
valla açarsan bende gelirim günlük tartımıda yazarımHayirlisi artik. Saglikla gelsinler de yeter. Biz kilolari veririz , dogumdan sonra dusunucez artik. arada diyorum gunluk mu acsam acaba belki biraz kontrol altinda tutarim kendimi. Useniyorum ama galiba her yedigimi yazmaya yaa
her gün yediğimi yazamam belki ama tartıyı yazarım. günde 10 kere çıkıyorumdur zaten tartıyavalla açarsan bende gelirim günlük tartımıda yazarım
tamam benide etiketlede nereye açcaksan ben yazarım kilomu yediklerimiher gün yediğimi yazamam belki ama tartıyı yazarım. günde 10 kere çıkıyorumdur zaten tartıyasabahkini yazarız. açalım bakalım
ayy etiketleme işlerini becerebilcek miyim bakalımtamam benide etiketlede nereye açcaksan ben yazarım kilomu yediklerimi
doktorun dediklerini falan canım
ayy etiketleme işlerini becerebilcek miyim bakalım
denerim birazdan
olmuş mu baksana diyet günlükleri bölümünetamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?