5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

işte o benim 77 kiloyu gördü bu bünye bildiğin tırsıyorum
aynı yiyiorum ama kilo artıyor ya harbiden korkuyorum
Oyle valla canim artiyor her ciktigimda. Biraz once kendimi kaybettim tatli matli ne varsa yedim simdi pismanim. Gebelik sekerinden de korkuyorum ben acikcasi bebege zarar her yedigimiz sekerli gida. Her sabah soz veriyorum yemucem diye her gun de bozuyorum. Allah hayretsin sonumuzu :)

oğlun mu olca canım senin
korkma ben tatlı yemiyorum
ama turşu yiyorum

oğlun mu olca canım senin
korkma ben tatlı yemiyorum
ama turşu yiyorum
Tuzlu tatli ne varsa yiyorum ben ayirt etmek yok bende artik. Baslarda hic yiyemedim tatli ama simdi cok canim cekiyor zor durduruyorum kendimi. Ve evet oglum olacak kismetse insalaah. Seninki kiz galiba

Tuzlu tatli ne varsa yiyorum ben ayirt etmek yok bende artik. Baslarda hic yiyemedim tatli ama simdi cok canim cekiyor zor durduruyorum kendimi. Ve evet oglum olacak kismetse insalaah. Seninki kiz galiba
evet kız canım benim tatlı istemiyor sevdiğim bişey olursa yiyorum sadece
tuzluda şişiriyor zateb insanı

evet kız canım benim tatlı istemiyor sevdiğim bişey olursa yiyorum sadece
tuzluda şişiriyor zateb insanı
Hayirlisi artik. Saglikla gelsinler de yeter. Biz kilolari veririz , dogumdan sonra dusunucez artik. arada diyorum gunluk mu acsam acaba belki biraz kontrol altinda tutarim kendimi. Useniyorum ama galiba her yedigimi yazmaya yaa

Hayirlisi artik. Saglikla gelsinler de yeter. Biz kilolari veririz , dogumdan sonra dusunucez artik. arada diyorum gunluk mu acsam acaba belki biraz kontrol altinda tutarim kendimi. Useniyorum ama galiba her yedigimi yazmaya yaa
valla açarsan bende gelirim günlük tartımıda yazarım

her gün yediğimi yazamam belki ama tartıyı yazarım. günde 10 kere çıkıyorumdur zaten tartıya sabahkini yazarız. açalım bakalım
tamam benide etiketlede nereye açcaksan ben yazarım kilomu yediklerimi
doktorun dediklerini falan canım

20 haftalık hamileyim 6 kilo aldım ilk 2.5 ay 1 kilo almıştım sadece.Ama son 1 aydır bebeğim aşağıda olduğu için sürekli yatıyorum. Ye iç yat böyle oldu..

Kızlar mrb.21 haftalk hamileyim.19.haftadan beri dayanılmaz bi ağrı yaşıyorum.hiç yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum harekt edemiyrm agrı tam olarak vajinanın solunda dış dudaktaki kemikte oluyo dudaktaki en üst kısmında hafif solda yanda. bacagın birleşimi mi desem.tam tarif edemiyrm ama..tek bi noktada kemikte bi ağrı.ordan sol bacagın eklem yerlerine yayılıyo.çatı ağrısı mı bu,kasık fıtığı filan mı var acaba dayanamıyorum artık.)bir sürü dr.a gittim hiçbi araştrma yapılmadan normal deyip gönderiyolar.ama normal oldguna inanmıyrm artık.genel cerrahtan randevu aldım bi de ona baktrıcam.bunu yasayan var mı lütfen yardmcı olun bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…