5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

78 kilo ile hamile kaldım mide bulantısından ve kusmaktan 73 e düştüm şuan 22 haftalık hamileyim hala 73 kiloyum.
kilolu hamile kalmışşsın galiba bence takılma
normal aslında iyi gidiyorsun doktor demiştir

ideal kilo hamilelik boyunca 12 kilo almak canınız istiyosa yeyin istemiyosa yemeyin akışına bırakın yani insanları takmayın ama ideal kilonuz
inşaallah takmıyorum ama genede işte inşaallah sağlıkla beslerim bebeğimide

bende çok alırım diye bekliyordum ilk aydan itibaren verdim. 22 hafta oldu hala kusuyorum yani...

Şuan verdigim kilolari aliyorum :) 72 ile basladim ilk aylar yaklasik 5 kilo kadar verdim simdi 70 olmusum

23 haftalik hamileyim 6 -6,5 kilo aldim. Cok alnisim gibi geliyor bana Istahim cook cook acik kendimi zor zaptediyorum yani. kiloya takintiliyim insalaah cok fazla kilo almam daha. Bebekler saglikli olsun da yine de, kiloyu sonra halledicez heralde.

23 haftalik hamileyim 6 -6,5 kilo aldim. Cok alnisim gibi geliyor bana Istahim cook cook acik kendimi zor zaptediyorum yani. kiloya takintiliyim insalaah cok fazla kilo almam daha. Bebekler saglikli olsun da yine de, kiloyu sonra halledicez heralde.
bende takıntılıyım iyi gidiyorsun bence

Ben seni diyet gunluklerinden hatirliyorum zatwn arada okuyorum oralari. takintili oldugum kadar bogazima da dikkat edebilsem keske yaa
işte o benim 77 kiloyu gördü bu bünye bildiğin tırsıyorum
aynı yiyiorum ama kilo artıyor ya harbiden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…