- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
kilolu hamile kalmışşsın galiba bence takılma78 kilo ile hamile kaldım mide bulantısından ve kusmaktan 73 e düştüm şuan 22 haftalık hamileyim hala 73 kiloyum.
bende 19 haftalık 4.30 kilo aldım20 haftalık hamileyim 4 kilo aldım :)
doktorum bana çok iyi olduğunu söyledi sizinki de iyi :)bende 19 haftalık 4.30 kilo aldım
her ay 1 kilo iyi gidiyorum diye düşünüyorum ama
kilo takıntım var ama çarşamba tekrar doktora gidicem sorcam nasılmış bakalımdoktorum bana çok iyi olduğunu söyledi sizinki de iyi :)
çok kilo almak iyi bişey değil ki tabi çok zayıf başladıysanız bilemem amakilo takıntım var ama çarşamba tekrar doktora gidicem sorcam nasılmış bakalım
millet taktı stres oluyorum bende kilo almıyorum diye
ideal kilomda başladım canım kilolu değilimçok kilo almak iyi bişey değil ki tabi çok zayıf başladıysanız bilemem ama
ideal kilo hamilelik boyunca 12 kilo almak canınız istiyosa yeyin istemiyosa yemeyin akışına bırakın yani insanları takmayın ama ideal kilonuzideal kilomda başladım canım kilolu değilim
ama tansiyonum düştü hemen aç kalıyondur
inşaallah takmıyorum ama genede işte inşaallah sağlıkla beslerim bebeğimideideal kilo hamilelik boyunca 12 kilo almak canınız istiyosa yeyin istemiyosa yemeyin akışına bırakın yani insanları takmayın ama ideal kilonuz
bende 13. haftama kadar kustum ama kusman durunca kilo alıyosun canımbende çok alırım diye bekliyordum ilk aydan itibaren verdim. 22 hafta oldu hala kusuyorum yani...
gecer uamrım canım allah kolaylık versin zordurbende çok alırım diye bekliyordum ilk aydan itibaren verdim. 22 hafta oldu hala kusuyorum yani...
bende takıntılıyım iyi gidiyorsun bence23 haftalik hamileyim 6 -6,5 kilo aldim. Cok alnisim gibi geliyor bana Istahim cook cook acik kendimi zor zaptediyorum yani. kiloya takintiliyim insalaah cok fazla kilo almam daha. Bebekler saglikli olsun da yine de, kiloyu sonra halledicez heralde.
Ben seni diyet gunluklerinden hatirliyorum zatwnbende takıntılıyım iyi gidiyorsun bence
işte o benim 77 kiloyu gördü bu bünye bildiğin tırsıyorumBen seni diyet gunluklerinden hatirliyorum zatwnarada okuyorum oralari. takintili oldugum kadar bogazima da dikkat edebilsem keske yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?