- Konu Sahibi Minikanne34
-
403 cıktııBeta Hcg kaç acaba
Daha erken gibi ama göremezsen endişeye kapılma :) inşallah en yakın Zaman'da görürsün403 cıktıı
ay insallah yaaaDaha erken gibi ama göremezsen endişeye kapılma :) inşallah en yakın Zaman'da görürsün
Gecen hafta yaşadım aynı durumu keseyi 5+3 ken gördük ama emin olamadı .5+6 ken tekrar ayrıntılı ultrasyonda baktılar kalp atışlarıyla daha çok küçük oldugu için dinletmedi . Stres yapma diycem ama ben çıktıgımda stresten ağlamıştım yada sevinçten inşallah sende yaşarsın bian önce bu duyguyu ilk gebeliğin miay insallah yaaaıkı hafta beklesemmı yaa gormynce canm sıklrsa dıe korkym
insallah yaaa. evet ilk gebeliğim. yenı evlıym zatn bır bucuk ay oldu evlenelıGecen hafta yaşadım aynı durumu keseyi 5+3 ken gördük ama emin olamadı .5+6 ken tekrar ayrıntılı ultrasyonda baktılar kalp atışlarıyla daha çok küçük oldugu için dinletmedi . Stres yapma diycem ama ben çıktıgımda stresten ağlamıştım yada sevinçten inşallah sende yaşarsın bian önce bu duyguyu ilk gebeliğin mi
Maşallah sana . Kaç yaşındasıninsallah yaaa. evet ilk gebeliğim. yenı evlıym zatn bır bucuk ay oldu evlenelı
insallah yaaa. evet ilk gebeliğim. yenı evlıym zatn bırGecen hafta yaşadım aynı durumu keseyi 5+3 ken gördük ama emin olamadı .5+6 ken tekrar ayrıntılı ultrasyonda baktılar kalp atışlarıyla daha çok küçük oldugu için dinletmedi . Stres yapma diycem ama ben çıktıgımda stresten ağlamıştım yada sevinçten inşallah sende yaşarsın bian önce bu duyguyu ilk gebeliğin mi
25 yasındaym. senın gebelgın nekdrlıkMaşallah sana . Kaç yaşındasın
6+6 yız biz :)insallah yaaa. evet ilk gebeliğim. yenı evlıym zatn bır
25 yasındaym. senın gebelgın nekdrlık
ayy kalp atsnı falan duydun ozmn ne guzeeel6+6 yız biz :)
Duymadım ama gördüm :) haftaya randevu var bende kan pıhtılaşması var her gün iğne vuruluyorum bulantı bugun başladıayy kalp atsnı falan duydun ozmn ne guzeeelbulantn faln varmı
ay oda zor ya Allah yardm etsn. pıhtılasmyı nasl farkettınzDuymadım ama gördüm :) haftaya randevu var bende kan pıhtılaşması var her gün iğne vuruluyorum bulantı bugun başladı
fibrımiyalji hastasıyım onun için yapılan testlerden çıktı. Daha öncede Bebek kayıplarım olmuştuay oda zor ya Allah yardm etsn. pıhtılasmyı nasl farkettınz
insallah bu bebegnı sağ salım kucagna alrsnfibrımiyalji hastasıyım onun için yapılan testlerden çıktı. Daha öncede Bebek kayıplarım olmuştu
insallah bu bebegnı sağ salım kucagna alrsn
Insallah . senin ilk gebelkmiAmin inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Benim başlamadı halaKızlar bulantısı başlayan varmı
Ya biraz sıkıtınlı benm ilk gebeliğim 4 buçuk aylıktı böbrekleri gelişmedi . İkincisi beş buçuk aylıktı suyum geldi. Erkekti ikiside .sonra kan pıhtılaşmasını öğrendik.şimdide bebişim için her gün iğne vuruluyorum Allah'a şükür kanama falan olmadı hiç . Mayıs sonu gibide doğum görünüo Allah izin verirseInsallah . senin ilk gebelkmi
Ayy allah korusun bebegniii. Insallah skntisiz atlatrsn dogumuda bebegini sag salim alrsn kucagnaaYa biraz sıkıtınlı benm ilk gebeliğim 4 buçuk aylıktı böbrekleri gelişmedi . İkincisi beş buçuk aylıktı suyum geldi. Erkekti ikiside .sonra kan pıhtılaşmasını öğrendik.şimdide bebişim için her gün iğne vuruluyorum Allah'a şükür kanama falan olmadı hiç . Mayıs sonu gibide doğum görünüo Allah izin verirse
Amin inşallah canımAyy allah korusun bebegniii. Insallah skntisiz atlatrsn dogumuda bebegini sag salim alrsn kucagnaa
Resmen 2 gündür bulantidan ölüyorumKızlar bulantısı başlayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?