• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

ikide bir beni yerin dibine sokun diyosun da hangimiz yerinde dibine soktuk seni? istediğin buysa yaparız ne demek..

bak konuna inanıyorum hatta şu msjından sonra sahte olmasını ümit ediyorum ama bilmiyorum ya taciz falan,konuya dram üstüne dram ekleniyo sanki:KK43:
dram değil yaşadığımı ve olanı söylüyorum. neyse şuan ki durumum ve anlattığımdan sonra yapmam gereken belli. bunu söyledim çünkü altında yatan sebeplerde olabilceğini anlatmaya çalıştım

Konu sahibi ne kadar yanlis yapmis olursa olsun bu baslik sizlerin kininizi kusacaginiz,hakaret edeceginiz bir mecra degil kendinize gelin biraz.Kantarin topuzunu iyice kaciriyosunuz.

Yaşadığınız tacizden sonra erkeklere hayır diyememeniz ilginç geldi bana.
Böylesi bu durumda bir erkeğe dokunabilmek bile çok zor olmalı diye düşünürdüm ben.
cinsel anlamda hayır diyememeyi kast etmedim aslında yani şunu yapma şunu giyme şunu etme dendiğinde hep kabul ettim ilişkilerde kurulan sözde kurallara(!) karşı çıkamadım sadece yapmak zorundaymışım gibi hissettim olması gereken buymuş gibi

Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...
Kisa ve net: ayril

Ne yapmayı düşünüyorsun?
Bugün istanbula dönücem sınavlar bitmedi ama bu durumda daha fazla zaman kaybedemem. Anneme anlatıcam ama nerden başlıcam nasıl söylicem rahat rahat utanmadan nasl anlatıcam bilmiyorum

buradaki hiç kimse senin kötülüğünü istemiyor.. aslında sana yapılanı hazmedemiyoruz çoğumuz.. sana yüklenmemiz onun için..
şuandan itibaren yeni kararlar al ve uygula, hiç kimse senden daha değerli değil.. ailenin yanına git bu adamdan kurtul ilk önce daha sonra hayatına yeniden yön ver ve bu hatalara yeniden düşme...

Bugün istanbula dönücem sınavlar bitmedi ama bu durumda daha fazla zaman kaybedemem. Anneme anlatıcam ama nerden başlıcam nasıl söylicem rahat rahat utanmadan nasl anlatıcam bilmiyorum

sınavların bitene kadar bi kız arkadaşında kalsan sonra gidip anlatsan daha doğru olmaz mı?

annen ilk önce şok olacak, kızacak, bağıracak, haklı yere ama sonunda affedecek o bir anne.. sizi bırakmayacak yanınızda olacak tek yegane kişi.. güçlü olmalısın...

buradaki hiç kimse senin kötülüğünü istemiyor.. aslında sana yapılanı hazmedemiyoruz çoğumuz.. sana yüklenmemiz onun için..
şuandan itibaren yeni kararlar al ve uygula, hiç kimse senden daha değerli değil.. ailenin yanına git bu adamdan kurtul ilk önce daha sonra hayatına yeniden yön ver ve bu hatalara yeniden düşme...
Teşekkür ederim. Ama yemin ederim yaşadıklarımın hiçbiiri yalan değil sadece hayatımda ilk defa birilerine içimi döktüm olayı sınırladım önceden yaşadıklarımla zaten kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum inşallah güçlü olup kaliteli bi kadın olabilmeyi becerebilirim

Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...
üniversitede okuyan bir kız ne yapacağını çık iyi bilirdi aslında. gidip darp raporu alırdı. polise başvururdu. onu anasından doğduğuna pişman ederdi. hoş ilk dayakta bitirirdi olayı. 6cısında değil:KK14:

üniversitede okuyan bir kız ne yapacağını çık iyi bilirdi aslında. gidip darp raporu alırdı. polise başvururdu. onu anasından doğduğuna pişman ederdi. hoş ilk dayakta bitirirdi olayı. 6cısında değil:KK14:
Haklısınız ama iradesiz cesaretsiz olunca bazen insan kör sağır kalabiliyo olaya kızıyorum kendime.. Hemde çok

hangi anne evladına zarar gelsin ister söyler misin??

ben yavrumun saçının teline kıyamam

Zaten siz hatalarınız içinde boğulurken

O anneyi perişan edip yakmayın daha fazla

Kurtulun o insan kılığındaki adamdan

cinsel anlamda hayır diyememeyi kast etmedim aslında yani şunu yapma şunu giyme şunu etme dendiğinde hep kabul ettim ilişkilerde kurulan sözde kurallara(!) karşı çıkamadım sadece yapmak zorundaymışım gibi hissettim olması gereken buymuş gibi
iyi bundan sonra kişiliğini ezdirme. elin heriflerine,ben buyum işine gelirsee demeyi bil. ve edirneden git. istanbula gel. o okulu bırak. o adam sapık peşini bırakmaz. sınava çalış ve istanbulda bir yeri kazan.

Ayrıl o kişiden.
Ne zorunluluğun var hala dayak yediğin sevgilinin yanında durmaya.
Biraz kendinize değer verin ya!!

içkili adama soru sormak ... cevapta almayı düşünüyordun sanırım ... ben içkili adamdan olabildiğince kaçıyorum . karşı kaldırımda bile görsem öncelik her zaman onlara aittir ki sen soru soruyorsun ... şunu unutma konu sahibi içkili adam sabah ne yaptığını ne söylediğini hatırlamayan adamdır . hatta hatırlasa bile yine içkiyi suçlu gösteren adamdır .

kimsenin bekaretinin de kimseyi ilgilendirmeyeceğini düşünüyorum . bende evlenmeden önce bu şekilde olan olaylara karşıyım ama karşımdaki insanda ben değil zaten onun bir hayat çizgisi düşünceleri var ... karşımdaki insan ben olmak zorunda değil ...

Ailedede çok sorun var bence konu sahibi yurtta değil bir erkeğin yanında kalıyor kimsenin haberi yok bence çok pasif davranıyorlar kim olursa olsun bir kız çocuğunu yalnız ünüversteye gönderip ben kızıma güveniyorumla olmuyor bu işler en azından iki üç ayda bir hatta daha sık çocuğum nerde kalıyor ne yapıyor nerelere girip çıkıyor diye ilgilenmesi lazım sonra bu cahil kızlar hayvani insanlara yem oluyorlar.bak canım aklını başına al biran önce kurtul o adamdan ailem duyacak diye daha beter durumlara düşüpte ailenide kendinide daha fazla mahvetme lütfen bir an önce ailene bildir bundan kurtul annedir babadır herzaman yanında olan adamdan daha merhametlidirler kızarlar bağırırlar ama bir müddet sonra geçer

Back
X