• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

Teşekkür ederim. Ama yemin ederim yaşadıklarımın hiçbiiri yalan değil sadece hayatımda ilk defa birilerine içimi döktüm olayı sınırladım önceden yaşadıklarımla zaten kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum inşallah güçlü olup kaliteli bi kadın olabilmeyi becerebilirim
yalan olmadığı kesin zaten, iyiki de yazdın bizlere, acıda olsa, zorda olsa gerçeklerle yüzleştin en azından.. olan olmuş bundan sonrası için çabalaman gerekiyor artık..

Teşekkür ederim. Ama yemin ederim yaşadıklarımın hiçbiiri yalan değil sadece hayatımda ilk defa birilerine içimi döktüm olayı sınırladım önceden yaşadıklarımla zaten kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum inşallah güçlü olup kaliteli bi kadın olabilmeyi becerebilirim

İsterseniz başarabilirsiniz..

Bugün istanbula dönücem sınavlar bitmedi ama bu durumda daha fazla zaman kaybedemem. Anneme anlatıcam ama nerden başlıcam nasıl söylicem rahat rahat utanmadan nasl anlatıcam bilmiyorum
Utanmanı gerektirecek bi durum yok ortada,o senin canın kanın..
Eminim annene anlatınca daha iyi ve güvende hissedeceksin kendini.

Ayrıl, hemde hemen. Bundan sonrada ailene layık olmaya çalış, derslerine çalış, okulunu bitir yoluna bak.

Birde erkek arkadaşın nereden biliyor bakire olmadığını? Onunla da mı birlikte oldun? Yapma gözünü seveyim, senin nasıl bir çevren var böyle?

Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...

okulu bırak ailenin yanına dön bence . sonra açıktan okursun. bu adamın ne yapacağı belli olmaz

Ayrıl, hemde hemen. Bundan sonrada ailene layık olmaya çalış, derslerine çalış, okulunu bitir yoluna bak.

Birde erkek arkadaşın nereden biliyor bakire olmadığını? Onunla da mı birlikte oldun? Yapma gözünü seveyim, senin nasıl bir çevren var böyle?
Bu karakterdeki bir adam babasının hayrına evine almamıştır herhalde

Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...

Yine çok hassas olduğum bir konu..
Nersinden tutsan elde kalıyor..

Malesef bu durumu kabul edebilecek bi babam yok. Babamdan da korkuyorum aslında beni geri tutan biraz da bu..
babanı suçluyorsun da kimse böyle kızı kabul etmez ayrıca madem korkuyorsun arkasında duramayacaktın neden yaptın yaparken korkmadın da şimdi mi korkuyorsun :KK14:

Ne yaparım diye gelin tabi buralara...
Şunu yapın diyincede ama beni cok seviyor..ama bana cok deger veriyor.

Arkadaşım hiçmi? kendine saygın yok...sevgilin olcak zattan dayak yiyosun...
Üstüne hala onlasın...
Ailende kızımız üni okuyo diye beklesin dursun...
Kızlar ne yüdüğü belirsiz bi adamdan dayak yemekle meşgul...
kız varya bayılıyorum şu yorumlarına ters kediiii..

Bence sen o üniversiteyi dondur ... Bu dönemi İstanbul dan gel git yaparak kapat edirnedeymis okulun... Bu yıl bitince okulunu dondur ve 2016 ÖSS ye başla...

Bu yilki sinavdan bir şey cikmaz su hallerdeyken. O yuzden diger yila hazirlik yap Ailenin dibine geç otur bir hemşirelik ebelik kazan iki yillik saglik yerine.... ve kendine gel..

Bu hayati güzel yasamak mutlu olmak en büyük amacimiz olmali... Kiminle nerede ne şekilde olursa olsun seni üzen her şeyi kendinden uzaklastirmayi ögren

Hangi anne baba bunu kabul eder ki..
Heleki işin içinde şiddet varsa,birlikte yaşamak vasa..
herşey romantik komedi filmleri gibi geliyor gençlere ama hayat öyle değil işte ...birlikte yaşayalım gülelim oynayalım olmuyor işte..bende gencim ama ne diyim allah akıl fikir versin herkesin evladına :KK14:

Hangi anne baba bunu kabul eder ki..
Heleki işin içinde şiddet varsa,birlikte yaşamak vasa..

çok zoruma gitse de mecburen kabul ederim ablacığım kızımı sokağa atacak değilim ki.ne yapmış olursa olsun insan evladını bırakamaz.

ayrıca bu olayda anne-baba da hatalı kızları yurt yerine bi adamla yaşıyo hiç mi kaldığın yere bakalım kimlerle yaşıyosun tanışalım demez insan? hiç mi merak etmez evladı yabancı bir yerde ne yapıyor?

bence bu kızın bu adamdam kurtulmasını tek yolu ailesine sığınmak bizim de onu bu konuda cesaretlendirmemiz gerek.

herşey romantik komedi filmleri gibi geliyor gençlere ama hayat öyle değil işte ...birlikte yaşayalım gülelim oynayalım olmuyor işte..bende gencim ama ne diyim allah akıl fikir versin herkesin evladına :KK14:

Yaşam laylom yapılacak kadar basit değil ne yazık ki..
Yerine göre olsun herşey,okurkende illa inek olmaya gerek yok,çalışıyorsan eğlenceyede zaman ayıracaksın..
Ama dozajını bilerek..

Yaşam laylom yapılacak kadar basit değil ne yazık ki..
Yerine göre olsun herşey,okurkende illa inek olmaya gerek yok,çalışıyorsan eğlenceyede zaman ayıracaksın..
Ama dozajını bilerek..
eğlensin ablam eğlenmenin dibine vursun hayat öğrenciye güzel ama işte eğlenirken hayatını karartacak işlere kalkışmamalı insan insanın kendine yaptığını kimse yapamıyor değil mi o_O

Back
X