• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

çok zoruma gitse de mecburen kabul ederim ablacığım kızımı sokağa atacak değilim ki.ne yapmış olursa olsun insan evladını bırakamaz.

ayrıca bu olayda anne-baba da hatalı kızları yurt yerine bi adamla yaşıyo hiç mi kaldığın yere bakalım kimlerle yaşıyosun tanışalım demez insan? hiç mi merak etmez evladı yabancı bir yerde ne yapıyor?

bence bu kızın bu adamdam kurtulmasını tek yolu ailesine sığınmak bizim de onu bu konuda cesaretlendirmemiz gerek.

Yanlış anlaşılmasın kesinlikle,evladı kabul etmeme gibi söylemedim bunu asla böyle birşey olamaz..
Evlatlarımızı ne şekilde büyütüyoruz sonuçta,onlar bizim değerlerimizdir..
Aile evladının yanına gittimi gitmedi bilmiyoruz tabi,mutlaka ama mutlaka gidip nerede yaşıyor kimlerle aynı yurdu paylaşıyor bilmeleri lazım..Kızımda bizden ayrı okudu,her sene gidiyordum kaldığı yurda,arkadaşlarını da tanıyordum..

eğlensin ablam eğlenmenin dibine vursun hayat öğrenciye güzel ama işte eğlenirken hayatını karartacak işlere kalkışmamalı insan insanın kendine yaptığını kimse yapamıyor değil mi o_O

Onu dedim işte,eğlenecek elbette oda onun hakkı,ama sınırı bilecek yanlış arkadaşlıklar kurmayacak..
Kendine zarar geldiğini gördüğü an bırakacak o kişileri..
Yoksa böyle zarar görür,üzülende kendisi olur..

Onu dedim işte,eğlenecek elbette oda onun hakkı,ama sınırı bilecek yanlış arkadaşlıklar kurmayacak..
Kendine zarar geldiğini gördüğü an bırakacak o kişileri..
Yoksa böyle zarar görür,üzülende kendisi olur..
keşke bu durumu düşünen yapacak olan herkes şunları okusa da yanlış yapmasalar yanlışlarından dönseler bizde hergün bu tarz konular okumasak artık ...

canım yanlış anlaşılmasın ''bakire değilim'' demişsin ondan önce de değilmişsin türk toplumu yetiştirilme tarzımıza göre ''ilk onla oldum başkasıyla olamam '' bunalımını yaşayıp buhrana girmesi gibi birşey de değil yaşadığın. senin buna bağlanacak birşeyin yok belli ki ilerde de yapacak bunu. bırak gitsin ya canını sokakta mı buldun sen
ilk onla yaşamış olsan ne olur ki zaten

Yanlış anlaşılmasın kesinlikle,evladı kabul etmeme gibi söylemedim bunu asla böyle birşey olamaz..
Evlatlarımızı ne şekilde büyütüyoruz sonuçta,onlar bizim değerlerimizdir..
Aile evladının yanına gittimi gitmedi bilmiyoruz tabi,mutlaka ama mutlaka gidip nerede yaşıyor kimlerle aynı yurdu paylaşıyor bilmeleri lazım..Kızımda bizden ayrı okudu,her sene gidiyordum kaldığı yurda,arkadaşlarını da tanıyordum..

keşke her anne-baba senin gibi olsa o zaman gençler eminim daha az hata yapar.

üniversite 1.sınıftaydım yaşım 18 bile değil daha anadolunun bağrından kopup büyük şehire okumaya gelmişim:KK53: tabii safın önde gideniyim bi gece babam aradı saat 12 ye geliyor kızım nedresin sen çok gürültü geliyor dedi,baba bardayım seni duyamıyorum deyip teli kapattım ne cesaretse bende ki üstelik barada gizli girdim yaşım tutmuyo :KK70: adam o gece otobüse atlayıp okuduğum yere gelmiş sabah yurttan çıktım okula gidiyorum bi baktım babam karşımda :KK53:

e tabii onca nutuk çekiminden sonra kendimi toparladım.iyi ki o gün gelmiş iyi ki bana ders olacak şeyler anlatmış.aile çok çok önemli.

keşke bu durumu düşünen yapacak olan herkes şunları okusa da yanlış yapmasalar yanlışlarından dönseler bizde hergün bu tarz konular okumasak artık ...

Okurken bile üzülğyorum artık,kızlarımızı elin hayvanı gelipte şiddet uygulasın diye yetiştirmiyoruz bizde..
Annesi bunu duysa yüreğine iner yazık değilmi ona şimdi..

Okurken bile üzülğyorum artık,kızlarımızı elin hayvanı gelipte şiddet uygulasın diye yetiştirmiyoruz bizde..
Annesi bunu duysa yüreğine iner yazık değilmi ona şimdi..
tahtını yapıyorsun da bahtını yapamıyorsun işte çok var ama üniversitelerde böyle saf kızlar benim de birçok arkadaşım bu şekildeydi ha sonra ne oluyor kullanılıyorlar ve üniversite bitince hadi kızım yoluna deniliyor sonuç ? olan kıza oluyor ama kendileri yapıyorlar işte her canım aşkım diyene inanırsan sonuç ister istemez böyle oluyor

evli ve çocuklu olunca, çocuklarım için dersiniz...

çocuk olmaz sadece evliyseniz çevre baskısı dersiniz...

ailem kabul etmez beni dersiniz.

yalnızlık zor dersiniz.

şimdi ne diyorsunuz? o beni aslında çok seviyor ama içince sapıttı... yada bu aralar bunalımda onun için...

üniversiteye gidebildiğine göre biraz kafan çalışıyor demek ki. ne yapayım diye sormana bile gerek yok. ilk şiddet olayında bitirecektiniz. 5-6 olacak kadar nasıl tahammül ediyorsun... neden... acı çekmeyi mi seviyorsun... psikolojik destek al ve o kafayı düzelt....

madem hatalarının yanlışlarının farkındasın şikayetcisin bu hayatından neden değiştirmiyorsun.

dayak demıssın sen kendıne dayagı kondurabılıyorsan bize bir şey demek düşmez.

burdaki yorumları ağlayarak okursun şimdi gercek hayatının farkında olursun burayı kapattıktan sonra sevıyorum dersın yıne katlanırsın yine dayak yersin

sanada üzülmedim ailene üzüldüm yazık kızı okutmaya gonderdık derler üç kuruş boğazlarından kısıp sana gonderecem dıye uğrasırlar.

bu benım kaderimmiş deme sakın insanların iradeleri var bizde bılıyorduk bazı şeyleri.

keşke her anne-baba senin gibi olsa o zaman gençler eminim daha az hata yapar.

üniversite 1.sınıftaydım yaşım 18 bile değil daha anadolunun bağrından kopup büyük şehire okumaya gelmişim:KK53: tabii safın önde gideniyim bi gece babam aradı saat 12 ye geliyor kızım nedresin sen çok gürültü geliyor dedi,baba bardayım seni duyamıyorum deyip teli kapattım ne cesaretse bende ki üstelik barada gizli girdim yaşım tutmuyo :KK70: adam o gece otobüse atlayıp okuduğum yere gelmiş sabah yurttan çıktım okula gidiyorum bi baktım babam karşımda :KK53:

e tabii onca nutuk çekiminden sonra kendimi toparladım.iyi ki o gün gelmiş iyi ki bana ders olacak şeyler anlatmış.aile çok çok önemli.

Elimşzden geldiği kadarı ile kontrol ediyorduk bizde,birde nereye kadar yapabilirsin ki bunları.
Eşim de hep söylemiştir,derslerini çalış ama eğlencenede git demişti,öncelikl dersti bizde.
Sonra okulunu bitirdi,masterını yaptı geldi,şimdide işe girdi çalışıyor parasını kazanıyor..
Sendeki tam cesaret,babana bardayım demişsin :KK70::KK70:iyiki gelmiş te seninle konuşmuş..

Bugün istanbula dönücem sınavlar bitmedi ama bu durumda daha fazla zaman kaybedemem. Anneme anlatıcam ama nerden başlıcam nasıl söylicem rahat rahat utanmadan nasl anlatıcam bilmiyorum
neyi anlatıcan annene anlatma niye anlatıyorsunki bırak yaşadıkların sende kalsın okul yönünden tercihlerini anlat ve yolunu ciz.. anlatma ve kendine gel bak hata yaptığını farketmişsin.. şimdiden sonra okul için kafa yorr..

Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...
bakire olup olmamanız sizi ilgilendirir onun hesabını ona vermek zorunda değilsin kandırmamışsın doğruyu söylemişsin zaten, istemiyorsa başlamasaydı. o şiddete katlanmak zorunda değilsin, aklını başına al, annen seni elalemin çocukları dövsün diyemi doğurdu, büyüttü, okuttu, bu ne yaaa bu psikopatlar ne sanıyor kendini

Bu karakterdeki bir adam babasının hayrına evine almamıştır herhalde

Kız evsiz, barksız mı kalmışnta adam evine almış? Kızın ailesi maddi anlamda desteklemiyormuymuş bu kızı?
Adam bu kızı sokakta mı bulmuş?

Öyle değilse şayet adam kızı eve almış demek doğru olmaz. Kız kendi isteğiyle kalıyor demek ki.

babadan korkusuyla erkek arkadaşlarıyla yatıyormuş baba korkusu olmasaaaaaaaa abbuuuuv
bilmiyorum saçma babasından korksa yapmazdı konunun elle tutulur yanı yok zaten gidişat da belli her halinden ne diyelim allah akıl fikir versin

Yaşam laylom yapılacak kadar basit değil ne yazık ki..
Yerine göre olsun herşey,okurkende illa inek olmaya gerek yok,çalışıyorsan eğlenceyede zaman ayıracaksın..
Ama dozajını bilerek..
hanım kızımızda dozaj kalmamış ablacığım bari dersleri iyi olsaydı o da yok gününü gün etmek için gitmiş bi eve kadın olmuş kalmış ,okumak isteyipte içleri giden okuyamayan kızlarımıza üzüldüm ben...

Kız evsiz, barksız mı kalmışnta adam evine almış? Kızın ailesi maddi anlamda desteklemiyormuymuş bu kızı?
Adam bu kızı sokakta mı bulmuş?

Öyle değilse şayet adam kızı eve almış demek doğru olmaz. Kız kendi isteğiyle kalıyor demek ki.

Yurtta kalıyormuş. Sevgilisinin ayrı evi varmış onunla yaşamaya başlamış ailesinin haberi bile yok. Onlar orada okuduğunu yurtta kaldığını sanıyorlar. Şimdi de dövüyormuş kız da korkudan ailesine de söyleyemiyor.
Sevgilisine bakire olmadığını söylemiş ilk kabul etmiş daha sonra yüzüne vurmaya başlamış.
Arkadaşta diyor ki nereden bilecekti bakire olmadığını onunla da mı birlikte oldun?
Ben de diyorum ki aynı evde yaşayan ateşle barut bu kadar rahat bir ortam olmama ihtimali var mı.
Bu karakterde ki bir çocuk onu evinde ne kadar tutar bir çıkarı olmazsa.
Tekrar altını çiziyorum bu karakterdeki bir adam.

Back
X