Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşı olan her bayanın aktif bir cinsel hayatı yok. Şaşırmamı yadırgadınız da o yüzden açıklama yaptım ben.Yurtta kalıyormuş. Sevgilisinin ayrı evi varmış onunla yaşamaya başlamış ailesinin haberi bile yok. Onlar orada okuduğunu yurtta kaldığını sanıyorlar. Şimdi de dövüyormuş kız da korkudan ailesine de söyleyemiyor.
Sevgilisine bakire olmadığını söylemiş ilk kabul etmiş daha sonra yüzüne vurmaya başlamış.
Arkadaşta diyor ki nereden bilecekti bakire olmadığını onunla da mı birlikte oldun?
Ben de diyorum ki aynı evde yaşayan ateşle barut bu kadar rahat bir ortam olmama ihtimali var mı.
Bu karakterde ki bir çocuk onu evinde ne kadar tutar bir çıkarı olmazsa.
Tekrar altını çiziyorum bu karakterdeki bir adam.
Ben yorumlarımı bu konu üzerinden yaptım ve yine konu üzerinden devam ediyorum.Erkek arkadaşı olan her bayanın aktif bir cinsel hayatı yok. Şaşırmamı yadırgadınız da o yüzden açıklama yaptım ben.
Psikoloji egitiminiz var mı ? Lütfen yanlış anlamayın. Ama insan psikolojisi matematik gibi formülleri olan bir şey değildir .Bu konularda sert yorum yapmak çok sakıncalıdır. Böyle durumlar olabiliyor .kişi kendisini değersiz görüyor. Yorumlarinizi okudum ve cok sert buldum yardım etmekten çok uzak .karşınızdaki hasta bir insan .lütfen biraz daha sakinYaşadığınız tacizden sonra erkeklere hayır diyememeniz ilginç geldi bana.
Böylesi bu durumda bir erkeğe dokunabilmek bile çok zor olmalı diye düşünürdüm ben.
Konunun cinsellikle alakası ne. Yasamis olsa ne farkeder yaşamasa ne farkederBen yorumlarımı bu konu üzerinden yaptım ve yine konu üzerinden devam ediyorum.
Ben daha önce cinsel deneyimi olup, erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşan bir bayanın bir şeyler yaşamamasına ihtimal bile vermiyorum.
Diğer türlü birlikteliklere lafım yok olamazda çünkü ben de 4 yıldır sözlüme çıktım, yeni sözledik.. Tabiki de erkek arkadaşı olan her bayanın aktif bir cinsel hayatı yok.
Hata yaptığınin farkında olan bir insana şunu yazmak neden ? Ne faydası var . Meraktan soruyorum .bir insan bir şekilde Üzgün diyelim ki dünyanın en suçlu insanı .üzüntüsünun artması nasıl bir katkıda bulunuyor sizebabadan korkusuyla erkek arkadaşlarıyla yatıyormuş baba korkusu olmasaaaaaaaa abbuuuuv
Siz konu üzerinden değil benim yorumum üzerinden yorum yaptınız, yoksa neden sizden alıntı yapayım ki? Neyse ya uzatmaya gerek yok bence. Size göre öyle bana göre böyle.Ben yorumlarımı bu konu üzerinden yaptım ve yine konu üzerinden devam ediyorum.
Ben daha önce cinsel deneyimi olup, erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşan bir bayanın bir şeyler yaşamamasına ihtimal bile vermiyorum.
Diğer türlü birlikteliklere lafım yok olamazda çünkü ben de 4 yıldır sözlüme çıktım, yeni sözledik.. Tabiki de erkek arkadaşı olan her bayanın aktif bir cinsel hayatı yok.
Yorumun ortasından okuyup ne alakası var demeyin !Konunun cinsellikle alakası ne. Yasamis olsa ne farkeder yaşamasa ne farkeder
Yorumun ortasından okumadim. Baş sayfalardaki yorumları da okudum .zihin yapinizi tahmin edebiliyorum. Alt metni okuyabiliyorumYorumun ortasından okuyup ne alakası var demeyin !
Arkadaş erkek arkadaşınızla da mı birlikte oldunuz gibi soru sordu oradan açıldı.
Yoksa bize ne kim kiminle yatmış kalmış.
Neyseeeeçagdaşlasalım derken ınsanlık degerlerimizin cogu yıtıp gidiyor...bunları yaşayan kızlarımızın çoğunun suçu değil anne-babalarının suçu....evlat büyüt okutla anne-babalık görevni yerne getrmk olmş olunmyor malesef....o bebeiğini eline aldığın anda islam dinine göre yetiştirsen o evlat hiçbir zaman anne-babsını utandıracak bir şey de yapmaz ve kendinden de tiksinmez....tabi eminim bu yazdıklarım çoğu arkadaşımıza yanlış, hatta gerici fikirler olarak gelecektr....ben bir öğretmenim ve okuldaki kızlarımızı görünce eşime diyorum ki ilerde kızım olursa ve üniye giderse türkiyenin neresi olursa olsun peşinden gidecem....öyle şeylerle karşılaşyrz ki...malesef ki Türk halkının ÇOĞU medeniyetten çağdaşlıktan anladığı tek şey; batının hayasızlığı....Keşke batıya özenip de bilimini almak için çabalasaydı ülkemin insanı.batıdan aldıkları tek şey kendi dinini yaşamk gericilk,ama batı dinine sımsıkı bağlı.bizimkisi gericilk ,onlarn ki saygınlık!!!göğsünde Allah sevgisi ve KORKUSU taşımayan insan iman etmş olamaz.imanı tam olmayan insan her yanlışı da yapar.zarar da verir zarar da görür...kimse kusura bakmasın da "benim kalbim temiz, bu seni ilgilendirmez,Allah'la benm aramda sana ne" demkle olmuyo....Allah'ın emir ve yasaklarına uymazsanız olacağı budur.......
çagdaşlasalım derken ınsanlık degerlerimizin cogu yıtıp gidiyor...bunları yaşayan kızlarımızın çoğunun suçu değil anne-babalarının suçu....evlat büyüt okutla anne-babalık görevni yerne getrmk olmş olunmyor malesef....o bebeiğini eline aldığın anda islam dinine göre yetiştirsen o evlat hiçbir zaman anne-babsını utandıracak bir şey de yapmaz ve kendinden de tiksinmez....tabi eminim bu yazdıklarım çoğu arkadaşımıza yanlış, hatta gerici fikirler olarak gelecektr....ben bir öğretmenim ve okuldaki kızlarımızı görünce eşime diyorum ki ilerde kızım olursa ve üniye giderse türkiyenin neresi olursa olsun peşinden gidecem....öyle şeylerle karşılaşyrz ki...malesef ki Türk halkının ÇOĞU medeniyetten çağdaşlıktan anladığı tek şey; batının hayasızlığı....Keşke batıya özenip de bilimini almak için çabalasaydı ülkemin insanı.batıdan aldıkları tek şey kendi dinini yaşamk gericilk,ama batı dinine sımsıkı bağlı.bizimkisi gericilk ,onlarn ki saygınlık!!!göğsünde Allah sevgisi ve KORKUSU taşımayan insan iman etmş olamaz.imanı tam olmayan insan her yanlışı da yapar.zarar da verir zarar da görür...kimse kusura bakmasın da "benim kalbim temiz, bu seni ilgilendirmez,Allah'la benm aramda sana ne" demkle olmuyo....Allah'ın emir ve yasaklarına uymazsanız olacağı budur.......
Yorumun ortasından okumadim. Baş sayfalardaki yorumları da okudum .zihin yapinizi tahmin edebiliyorum. Alt metni okuyabiliyorum
Gölge etme başka ihsan istemem demiş çok zeki bir adam hiç duydunuz mu bilmem
Pragmatik bir insanım ve bence (konu sahibi de öyle düşünüyor) insanlara soyleyecek güzel seylerimiz yoksa susmaliyiz