• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 kg Verdiren Patates Diyeti-2

Standart 5-6 kg verdiren PATATES DİYETİ-2

arkadaşlar öncelikle size diyeti paylaşacağım bu sitede bir benzeri var ama bu yok araştırdım ben bu diyeti 5 sene önce yapmıştım ve sabredip diyeti bozmadığımda gerçektende rahatlıkla 5 kg gidiyor bugün ben tekrar başladım kendi çabalarım ve farklı diyetlerle 8 kg verdim şimdi kırılma noktası olarakta patates diyetine başladım bugün benimle yola devam etmek isteyenleri bekliyorummm diyetim;
bos Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.
PATATES DİYETİ

Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal bos
Günlük Menüler

1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

kendine güvenen sabırlı ve yaza incecik girmek isteyen bayanlar buyrun
Merhaba
Peki yüzden çökme oluyormu
Yagdanmi gidiyor kastanmi

Smdi tartildim 60,3 geldim, dun 61,1 gelmistim, super motive oldum valla baskasi dese inanmam ama kendim yaşıyorum, ama biberiye yag karisimi da etkili cunku idrarda boncuk boncuk yaglar görüyorum, cok sukur ya, cok mutluyum ,
Biberiye yağ karışımı derken nasıl bişey aciklarmisin canim

Selam kızlar. 22 yaşındayım, 1.72 boyum ve tam 81.5 kiloyum. Zaten kiloluydum hep, son bir ayda 4 kilo daha alınca canıma tak etti ve diyet araştırmaya başladım. Ben de bugün bu diyete başladım. İlk iki öğün tamam, patateslerin hepsini yiyemedim bile, öyle doyurucu. Ki ben sürekli bi şeyler atıştırmayı çok severim, özellikle tatlı ve fastfood. Ama kararlıyım. Başlangıç olarak bunu yapacağım, Sonrasında İSVEÇ DİYETİ, o bittikten sonra da AYÇA KAYA DİYETİ ile fazlalıklarımın tamamından kurtulup 65 kiloya düşmek istiyorum. İlk iki diyet çok sağlıklı olmasa da, çabuk sonuç almak için biraz ceremesini çekeceğim artık. İdeal kiloma düştükten sonra geri alma olasılığı çok yüksek çünkü 16.5 kiloyu kısa zamanda vermek vücudumu çok şaşırtacaktır. Bu yüzden sonrasında da yoğun bi spor programına başlamayı düşünüyorum geri almamak için.

Şu an bu diyeti yapan var mı? Birbirimize destek olalım. :)

Bu sabah tartıldım ve 80.5 çıktım bir kilo gitmiş çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum. Dün iki bardak yeşil çay, bir bardak form kayısılı ve iki litre su içtim. Bir de LESLİE SANSONE ile 5 miles yaptım. Bayağı ter attırıyor tavsiye ederim.

Hanimlar ben 3 gun yaptim bu diyeti ve hic memnun kalmadim. Lutfen boyle diyetlere itibar etmeyin. Nasil kustugumu bilemezsiniz. Artik patatesleri bütün olarak yutuyodun. Bir an once bitsin diye.

Evet beni de kötü etkiledi 3 gün yapabildim. Ayrıca arada bir kitap okudum. Adı ZAYIFLAMA DİYETLERİ ÇÖPE. Tavsiye ediyorum. İki gündür bu kitaba uygun hareket ediyorum biraz da spor yapıyorum ve kesinlikle uzun vadede işe yarayacağını düşünüyorum. Kısa sürede hızlı kilo verip fazlasıyla geri almaktansa sağlıklı ama yavaş zayıflamak daha iyi sanırım.

benimde patates diyetinde 2. günüm umarım biraz kilom gider de bu yaptığıma değer :(

Bende bugün başladım . patatesi pul bib2er ve karabiber ile tükettim . 2 bardakta yeşil çay içtim . 1.55 boyundayım ve tam 53 kg ile başladım . Bakalım 1 haftalık süreçte neler olacak . Doktorum 49 a kadar inmem gerektiğini söyledi bi sağlık problemim yüzünden . Ama bi türlü yapamadım ancak 51 e düşebiliyorum gerisi olmuo umarım işe yarar

patateslerimi haşladım yarın başlıyorum 65 le nişandan sonra aldığım kiloları vermem lazım hadi bana kolay gelsin 1 hafta sonra yazıcam diyip sessiz kalanlardan olmam inşallah :D

2. günümde bitti 1.5 kilo gitti ;) bakalım 5 gün sonra ne kadar gitmiş olacak bol su için halsizlik hissetmezsiniz

Bende dün başladım. bugün 500 gram gitmiş. hergün bilgilendiricem sizi. hedef bu diyetle en az haftada 4 kg vermek bakalım ne olucak. benim tek kaçamağım her gün süt tozuyla içtiğim bir bardak nescafe. spor yapmıyorum:S

bu gün tartıldım. dünkü kilomdan 400 gram fazla çıktım. diyete ters olarak sadece bir kahve içmiştim. belki gece yatmadan çok su içmiş olduğumdan kaynaklanıyor olabilir:( patatesi tuz ve karabiberle yiyorum, tuzsuz gitmiyot:(

sadece 1.2 kg verdim ben bu diyettle. dediğim gibi sadece ama sadece kahve içtim diyete ters olarak. onun haricinde yazandan çok az yedim:S tavsiye etmiyorum kimseye yapmayın

Back
X