• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6aylıkbebekanneleri lutfen yardim!

happyhappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
303
45
96
İstanbul
arkadaslar bebgim 5 ayın icinde ve 2 gundur cok erken yatıyor
normalde 9da yatardı 2 gundur 6 da uyuyor ve sabaha kadar 1 veya 2 kez kalkıyor
birden bu kadar cok uyuması tedirgin etti beni
sizin de hic basiniza geldi mi??:utangac:

gündüz uykusu nsıl canım,eger kısaldıysa gece uykusunun uzaması normaldir
huysuzlugu falan yoksa tedirgin olma vücudunun uykuya ihtiyacı vardır ,sende bugunleri iyi degerlendir bence:):)

gunduzleri her zamanki gibi 2 veya 3 kez 40ar dakka uyuyor
uzun uzun uyumuyor 1 saati bulmuyor
cok saol canım ama iste birden boyle olunca sardim
doktora sordum eger atesi yoksa oksurmuyorsa sorun yok yarında takip et dedi
grip veya zarurre uyku yaparmis
ama bebegim gun icinde her zamanki gibiydi cok sukur
6da yattı ya cok erken hic yatmazdı o saatte!
iste anne olunca boyle oluyor uyumayına uyusun dıyoruz cok uyuyuncada tedirginn

ah ah nerde bizde o günler
12 den önce yatmaz benim cimcimem hatta bazen 2yi bile bulduğu oluyor
erkenden uyuyan bebek ne güzel olurdu valla ben o kadar da istemyorum 9-10da yatsın yeter bana

tam olarak bısye dıyeem ama benımkınınde sagı solu bellı olmuyor hep 11 de yatardı 1 aydır 9,30 10,00 da yatıyor demekkı degısebılıyor

ya arkadaşlar benimkide önceden bi uyudumu sabah 6 ya kadar kesintisiz uyur sonra emer tekrar uyurdu şimdi gece bi başlıyor ben artık sabaha kadar kaç kere uyandığını hatırlamıyorum bile emiyor tekrar uyuyor ama niye bukadar sık uyanıyor.. acaba doymuyormu ondanmı sık sık uyanıyor

dr.unda dediği gibi herhangi bir sorun yoksa sıkma canını...
bebeklerin uyku düzenleri dönem dönem değişiyor...
benim kızım 8 aylık oldu hala düzene giremedik...

ya arkadaşlar benimkide önceden bi uyudumu sabah 6 ya kadar kesintisiz uyur sonra emer tekrar uyurdu şimdi gece bi başlıyor ben artık sabaha kadar kaç kere uyandığını hatırlamıyorum bile emiyor tekrar uyuyor ama niye bukadar sık uyanıyor.. Acaba doymuyormu ondanmı sık sık uyanıyor

büyük ihtimalle bebeğin doymuyor ben çalşmaya başlamadan önce inatrla mama vermedim çok huysuzdu hemen hemen hiç uyumaz gecede en fazla iki saat arayla uyanirdi mamadan sonra düzeldi uyku düzeni.eğer doymuyorsa en azindan akşam yatarken mama ver ilik bide duş aldir oh miss gibi uyur annesi.

Benim bebişimde 12 yi bulurdu uyumasi şimdi 9 9:30 10 gibi yatar. Kizlar hava sicak biz bile uyuşuyoruz onlar ne yapsin. Yinede takip et ama telaşlanmada daha kirk çeşite girerler büyüyene kadar.

12 saat az bile 14 saat uyuması gerekir tabi bebekten bebeğe değişir ama benim anlamadığım bebeğim ben ne zaman yatırırsam o zaman uyuyor sizin bebekler kendi uyku vaktine karar vermeye pek erken başlamış:)

Back
X