- 15 Kasım 2023
- 909
- 495
- 23
Lekelenme 5. Gün oldu ve 3 gün devam etti. Kahve rengi pembe renkte.Ağrılarınız var mı acaba yada lekelenme gibi bişey oldu mu hiç ? Bnim kasıklarım çok agrıyor ve karnım aşırı derecede şişti belim agrıyor hep regli denemlerimde olan şeyleri yaşıyorum o yüzden hala tedirginim ne olucak diyebirde günlük hayatınızda hala ıstırahatte mısınız bn 2 gündür dışarı çıkmaya başladım ama bi yandanda korkuyorum arabaya binerken yürürken oturup kalkarken bıle korkuyorum ne kadar garip bir hismiş
Ben dönemedim hayatıma bu ıkı gundur bıle herkese bişeyler uyduruyorum belim agrıyor bacagım agrıyor dıye surecımı kimse bilmiyor dün doktorumda kimseyle paylaşma diyince açıkcası tedirgin oldum ama bakalım sonuc ne olucak inşallah pozitif ilerlerizValla ben transferden sonraki 3. Günden itibaren normal hayatıma döndüm. Doktor öyle söylemişti. Bugün 11. Günüm. Kasıklarda adet ağrısına benzer ağrılar oluyor ara ara. Siz en son ne zaman test verdiniz? Kaçıncı günde kaç çıktı
Bnde hala lekelenme olmadı iyi bişey mi kötü bişry mı bılmıyorumLekelenme 5. Gün oldu ve 3 gün devam etti. Kahve rengi pembe renkte.
İnşallah ben de pazartesi tekrar vereceğimBen dönemedim hayatıma bu ıkı gundur bıle herkese bişeyler uyduruyorum belim agrıyor bacagım agrıyor dıye surecımı kimse bilmiyor dün doktorumda kimseyle paylaşma diyince açıkcası tedirgin oldum ama bakalım sonuc ne olucak inşallah pozitif ilerlerizBugun benım 12. Gunum dün test vermiştim 110 çıkmıştı pazartesi tekrar vericem inşallah yükselmiştir
İlla olması gereken bir şey değil ki. Lekelenme görmeyip sağlıkla doğuran çok insan varBnde hala lekelenme olmadı iyi bişey mi kötü bişry mı bılmıyorum
Umarim öyle olur korkuyorum çünkü betamda öyle çok yüksek değil yaİlla olması gereken bir şey değil ki. Lekelenme görmeyip sağlıkla doğuran çok insan var
Ben de çok korkuyorum. Çok az artmış değerim. Stres yaptım ben deUmarim öyle olur korkuyorum çünkü betamda öyle çok yüksek değil ya
İnşallah artarak devam ederde rahatlarız bizdeİnşallah ben de pazartesi tekrar vereceğim
İşte kendimize stres yapacak bişeyler illa buluyoruz çünkü herşeyi bişeye yoruyoruz anlamlandırmaya çalışıyoruz o yüzden rahat edemiyoruz zaten bi kendimizi salsak belki herşey daha yoluna girecek ama beceremiyoruzBen de çok korkuyorum. Çok az artmış değerim. Stres yaptım ben de
Evet. Bakalım yarın ki değerler önemli.İşte kendimize stres yapacak bişeyler illa buluyoruz çünkü herşeyi bişeye yoruyoruz anlamlandırmaya çalışıyoruz o yüzden rahat edemiyoruz zaten bi kendimizi salsak belki herşey daha yoluna girecek ama beceremiyoruz
İnşallah yüzümüzü güldürecek değerler olurEvet. Bakalım yarın ki değerler önemli.
Ağrılarınız var mı acaba yada lekelenme gibi bişey oldu mu hiç ? Bnim kasıklarım çok agrıyor ve karnım aşırı derecede şişti belim agrıyor hep regli denemlerimde olan şeyleri yaşıyorum o yüzden hala tedirginim ne olucak diyebirde günlük hayatınızda hala ıstırahatte mısınız bn 2 gündür dışarı çıkmaya başladım ama bi yandanda korkuyorum arabaya binerken yürürken oturup kalkarken bıle korkuyorum ne kadar garip bir hismiş
Maşallah güzel yükselmişBenim de transferin 9.günü beta 332 geldi iyi mi acaba
İlk üç gün nerdeyse hiç kalkmadım ondan sonra ki günlerde dışarı çıkmadım evde ufak yürüyüşler yaptım hiç bi iş yapmadım ama son iki gündür arabaya da biniyorum hafif yürüyüşte yaptım şimdi de hasteneden geliyorum çok şükür değerim yüksek geldi belirtilerim hiç yoktu yerleşme kanaması filan olmadı ilk zamanlar kasıklarımdan hafif sancı vardı ama gelip geçiyordu şuan hiç yok denicek kadar az umarım sağlıkla ilerler hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız dua edelim birbirimizeAğrılarınız var mı acaba yada lekelenme gibi bişey oldu mu hiç ? Bnim kasıklarım çok agrıyor ve karnım aşırı derecede şişti belim agrıyor hep regli denemlerimde olan şeyleri yaşıyorum o yüzden hala tedirginim ne olucak diyebirde günlük hayatınızda hala ıstırahatte mısınız bn 2 gündür dışarı çıkmaya başladım ama bi yandanda korkuyorum arabaya binerken yürürken oturup kalkarken bıle korkuyorum ne kadar garip bir hismiş
Aminnnn inşallahİlk üç gün nerdeyse hiç kalkmadım ondan sonra ki günlerde dışarı çıkmadım evde ufak yürüyüşler yaptım hiç bi iş yapmadım ama son iki gündür arabaya da biniyorum hafif yürüyüşte yaptım şimdi de hasteneden geliyorum çok şükür değerim yüksek geldi belirtilerim hiç yoktu yerleşme kanaması filan olmadı ilk zamanlar kasıklarımdan hafif sancı vardı ama gelip geçiyordu şuan hiç yok denicek kadar az umarım sağlıkla ilerler hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız dua edelim birbirimize
Kaçıncı gündesin canım değer kaç geldi?İlk üç gün nerdeyse hiç kalkmadım ondan sonra ki günlerde dışarı çıkmadım evde ufak yürüyüşler yaptım hiç bi iş yapmadım ama son iki gündür arabaya da biniyorum hafif yürüyüşte yaptım şimdi de hasteneden geliyorum çok şükür değerim yüksek geldi belirtilerim hiç yoktu yerleşme kanaması filan olmadı ilk zamanlar kasıklarımdan hafif sancı vardı ama gelip geçiyordu şuan hiç yok denicek kadar az umarım sağlıkla ilerler hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız dua edelim birbirimize
Hayır yapmıyorum hiç bi işAminnnn inşallahşuan peki ev işi yaptığınız var mı ev süpürmek makine boşaltmak gibi falan ben onları yapmayada aşırı korkuyorum
Çok güzel canım ne mutlu sana. Darısı başımıza inşallahKızlar bugün kan verdim.. 3.gün embriyosu çift transfer
10.gün 37 çıkmıştı
12.gün 124 çıktı
Çok şükür artmış rabbim herkese nasip etsin buduyguyu
Pazar nereye kan veriliyorKızlar bugün kan verdim.. 3.gün embriyosu çift transfer
10.gün 37 çıkmıştı
12.gün 124 çıktı
Çok şükür artmış rabbim herkese nasip etsin buduyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?