- 18 Kasım 2019
- 5.682
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.121
- 198
Hayırlı güzel haberler inşallah bizede haber etŞimdi verdim bekliyorum
Sonuç ne olduBenim 8. Gün oldu. Bende hiç lekelenme gelmedi ama benim göğüs hassasiyetim bir çok belirgin bir az beni o endişelendiriyorama yerleşme kanaması uzun sürebilir diye görmüştüm burada umarım bizimlelerdir
13 çıktı bugün 2 gün sonrayı bekliyorum artsın diye dualarınızı eksik etmeyinSonuç ne oldu
Merhaba erken gebelik testinde ilk belitiyi transfer sonrası kaçıncı günde gordunuz13 çıktı bugün 2 gün sonrayı bekliyorum artsın diye dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsunKızlar ben de bugün dayanamayıp kan verdim. Transferin 8. Günü. 5. Gün embriyosu. Sonuç pozitifdarısı bekleyen, bu yolda uğraş veren tüm kızkardeşlerimin başına inşallah. Umarım hepimizin süreci sağlıkla ilerler
Canım. 8. Gün 183 çıktı. 2 gün sonra 225 çıktı. Artış az olmuş. Moralim bozuldu. 8. Gün için değer çok iyiydi oysaki. 225 iki katı değil. Dr asistanı gayet iyi 2 gün sonra tekrar kan verin dedi. Pazartesi vericem.Hayırlı olsuncanım kaç çıktı beta
Sen tekrar verdin mi?Hayırlı olsuncanım kaç çıktı beta
Ya moralini bozma stres zaten etkiliyor asistan öyle demişse öyledir üzme kendini çift transferdi demi seninkiCanım. 8. Gün 183 çıktı. 2 gün sonra 225 çıktı. Artış az olmuş. Moralim bozuldu. 8. Gün için değer çok iyiydi oysaki. 225 iki katı değil. Dr asistanı gayet iyi 2 gün sonra tekrar kan verin dedi. Pazartesi vericem.
Hayır tek. 5. Gün embriyosuYa moralini bozma stres zaten etkiliyor asistan öyle demişse öyledir üzme kendini çift transferdi demi seninki
Yok bugün vericem inşallahSen tekrar verdin mi?
Anladım canım hayırlı olsun devam edicektir inşallah üzme kendiniHayır tek. 5. Gün embriyosu
İnşallah canımHadi güzel sonuçlara inşallah
Çok güzel inşallah katlanarak artmaya devam edecekCanım. 8. Gün 183 çıktı. 2 gün sonra 225 çıktı. Artış az olmuş. Moralim bozuldu. 8. Gün için değer çok iyiydi oysaki. 225 iki katı değil. Dr asistanı gayet iyi 2 gün sonra tekrar kan verin dedi. Pazartesi vericem
9. Güne göre çoookk iyi bnce maşallah inşalalh katlanarak artsınBenim de transferin 9.günü beta 332 geldi iyi mi acaba
İnşallah canımÇok güzel inşallah katlanarak artmaya devam edecek
Ağrılarınız var mı acaba yada lekelenme gibi bişey oldu mu hiç ? Bnim kasıklarım çok agrıyor ve karnım aşırı derecede şişti belim agrıyor hep regli denemlerimde olan şeyleri yaşıyorum o yüzden hala tedirginim ne olucak diyeİnşallah canım
Valla ben transferden sonraki 3. Günden itibaren normal hayatıma döndüm. Doktor öyle söylemişti. Bugün 11. Günüm. Kasıklarda adet ağrısına benzer ağrılar oluyor ara ara. Siz en son ne zaman test verdiniz? Kaçıncı günde kaç çıktı?Ağrılarınız var mı acaba yada lekelenme gibi bişey oldu mu hiç ? Bnim kasıklarım çok agrıyor ve karnım aşırı derecede şişti belim agrıyor hep regli denemlerimde olan şeyleri yaşıyorum o yüzden hala tedirginim ne olucak diyebirde günlük hayatınızda hala ıstırahatte mısınız bn 2 gündür dışarı çıkmaya başladım ama bi yandanda korkuyorum arabaya binerken yürürken oturup kalkarken bıle korkuyorum ne kadar garip bir hismiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?