5 ağustosta transfer olanlar birlikte bekleyelim.

Hayırlı olsun canım kaç çıktı beta
Canım. 8. Gün 183 çıktı. 2 gün sonra 225 çıktı. Artış az olmuş. Moralim bozuldu. 8. Gün için değer çok iyiydi oysaki. 225 iki katı değil. Dr asistanı gayet iyi 2 gün sonra tekrar kan verin dedi. Pazartesi vericem.

Ya moralini bozma stres zaten etkiliyor asistan öyle demişse öyledir üzme kendini çift transferdi demi seninki

Çok güzel inşallah katlanarak artmaya devam edecek

Benim de transferin 9.günü beta 332 geldi iyi mi acaba
9. Güne göre çoookk iyi bnce maşallah inşalalh katlanarak artsın bende 9. Gunde baktırmıstım 47 çıkmıştı o yuzden sizinki çok iyi maşallah rahat olun

İnşallah canım
Ağrılarınız var mı acaba yada lekelenme gibi bişey oldu mu hiç ? Bnim kasıklarım çok agrıyor ve karnım aşırı derecede şişti belim agrıyor hep regli denemlerimde olan şeyleri yaşıyorum o yüzden hala tedirginim ne olucak diye birde günlük hayatınızda hala ıstırahatte mısınız bn 2 gündür dışarı çıkmaya başladım ama bi yandanda korkuyorum arabaya binerken yürürken oturup kalkarken bıle korkuyorum ne kadar garip bir hismiş

Valla ben transferden sonraki 3. Günden itibaren normal hayatıma döndüm. Doktor öyle söylemişti. Bugün 11. Günüm. Kasıklarda adet ağrısına benzer ağrılar oluyor ara ara. Siz en son ne zaman test verdiniz? Kaçıncı günde kaç çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…