5 ağustosta transfer olanlar birlikte bekleyelim.

Bir şey sorucam bu aşılama için kimlik fotokopisi vesikalı fotoğraf evlilik cuzdan fotokopisi falan istemiş doktorda tüp bebek merkezine goturulmesi için ben doktora soramadım zaten doktorda herşeyi rep.soylermks gibi yapıp beni sanki çok acele işi varmış gibi ve hastasında yoktu bende o şekilde hiç bir şey sormadan kendimi çıkmış buldum acaba nasıl olcak bilginiz varmı bu konuda
Bende bütün belgeleri verdim siz neyi merak ettiniz ben anlamadım 😔

Merhaba kızlar bende dün transfer oldum çok heyecanlıydım ama şuan daha çok korku başladı. İlk transferim 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. Başka embriyom da yok 🥲

Merhaba kızlar bende dün transfer oldum çok heyecanlıydım ama şuan daha çok korku başladı. İlk transferim 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. Başka embriyom da yok 🥲
Yiaaaa🥹 inşallah hayırlısıyla tutunurlar bebişlerin hiç panik endişe yapma çok dikkatli ol ani hareketler yapma düşünmemeye çalış Allah nasip etmişse olurrr zaten :)

Ya benim eşim hiç olmadı ama eğer tutmazsa bizde düşünüyoruz gibi bakalım. Benimde sadece iki embriyom vardı ikisi nakledildi inşallah iki bebeklerimiz bizledir

Tüp bebek doktorunuz yönlendirirse o şekilde düşünürsünüz çünkü her ameliyat sonundada başarı olmayabiliyor maalesef 🙄 bizim için tüp bebek hep son çareydi ama keşke ameliyatlardan önce deneseymişiz dedik. İnşallah sizinde hiç ameliyata gerek kalmadan tutunur 😍

Bizimde 4.sene doldu. 32 yaşındayım hiç hiç yaşamadım gebelik 😌
Ben 1 yıldır korunmayı bıraktım başta hiç istemedik 😔 üroloji doktorumuz ameliyat dedi ama tüp bebekle çocuğunuz oluyorsa isterseniz yapmayabilirim demişti bizden tutunurlarsa eğer daha çok motive olur öyle ameliyat olur demiştik.

Ben 1 yıldır korunmayı bıraktım başta hiç istemedik 😔 üroloji doktorumuz ameliyat dedi ama tüp bebekle çocuğunuz oluyorsa isterseniz yapmayabilirim demişti bizden tutunurlarsa eğer daha çok motive olur öyle ameliyat olur demiştik.

Bende ilk 1 sene istemedim borçlar yüzünden böyle olacağını bilemezdikki🥲 evet bizde aynısını söylemişti doktor. Ne çok benziyor hikayemiz

Bende ilk 1 sene istemedim borçlar yüzünden böyle olacağını bilemezdikki🥲 evet bizde aynısını söylemişti doktor. Ne çok benziyor hikayemiz
Bende okuyordum okulumu bitirince dedim ama hayat işte planladığımız gibi olmuyor inşallah şimdi yüzümüz güler 😔 ben yeni 28 yaşıma gireceğim

Prgestan iğne mi bende kullanıyorum ama evde kendim yapıyorum hem fitil ve bi kaç vitamin ve hap sizin sorun neydi bende bahçecide tedavi görüyorum
Bende bugün transfer oldum bahçecide tedavi görüyorum bende inşallah hepimiz pozitif haberleri paylaşırız buradan 🤩

Back
X