Aaa ama kalçadan vuruluyor nasıl vuruyorsunuzPrgestan iğne mi bende kullanıyorum ama evde kendim yapıyorum hem fitil ve bi kaç vitamin ve hap sizin sorun neydi bende bahçecide tedavi görüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ama kalçadan vuruluyor nasıl vuruyorsunuzPrgestan iğne mi bende kullanıyorum ama evde kendim yapıyorum hem fitil ve bi kaç vitamin ve hap sizin sorun neydi bende bahçecide tedavi görüyorum
Bende bütün belgeleri verdim siz neyi merak ettiniz ben anlamadımBir şey sorucam bu aşılama için kimlik fotokopisi vesikalı fotoğraf evlilik cuzdan fotokopisi falan istemiş doktorda tüp bebek merkezine goturulmesi için ben doktora soramadım zaten doktorda herşeyi rep.soylermks gibi yapıp beni sanki çok acele işi varmış gibi ve hastasında yoktu bende o şekilde hiç bir şey sormadan kendimi çıkmış buldum acaba nasıl olcak bilginiz varmı bu konuda
Benim ki öyle değil karnımdan vuruyorumAaa ama kalçadan vuruluyor nasıl vuruyorsunuzeşimde varikosel vardı bende bir sorun yoktu. Peki sizin
Aaa ama kalçadan vuruluyor nasıl vuruyorsunuzeşimde varikosel vardı bende bir sorun yoktu. Peki sizin
YiaaaaMerhaba kızlar bende dün transfer oldum çok heyecanlıydım ama şuan daha çok korku başladı. İlk transferim 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. Başka embriyom da yok![]()
Bende pcos vardı sadece 6 yıl hiç olmadı malsf bizde tüp bebeğe başladıkBenimde eşim varikoselden ameliyat oldu 2 defa bendede pcos var herşey zorlaşıyor gibi sürekli![]()
Ya benim eşim hiç olmadı ama eğer tutmazsa bizde düşünüyoruz gibi bakalım. Benimde sadece iki embriyom vardı ikisi nakledildi inşallah iki bebeklerimiz bizledirBenimde eşim varikoselden ameliyat oldu 2 defa bendede pcos var herşey zorlaşıyor gibi sürekli![]()
Umarım buraya o mutlu haberlerimizi yazacağızBende pcos vardı sadece 6 yıl hiç olmadı malsf bizde tüp bebeğe başladık
İnşallahUmarım buraya o mutlu haberlerimizi yazacağız![]()
Yiaaaainşallah hayırlısıyla tutunurlar bebişlerin hiç panik endişe yapma çok dikkatli ol ani hareketler yapma düşünmemeye çalış Allah nasip etmişse olurrr zaten :)
Ya benim eşim hiç olmadı ama eğer tutmazsa bizde düşünüyoruz gibi bakalım. Benimde sadece iki embriyom vardı ikisi nakledildi inşallah iki bebeklerimiz bizledir
Bende pcos vardı sadece 6 yıl hiç olmadı malsf bizde tüp bebeğe başladık
Ben 1 yıldır korunmayı bıraktım başta hiç istemedikBizimde 4.sene doldu. 32 yaşındayım hiç hiç yaşamadım gebelik![]()
Ben 1 yıldır korunmayı bıraktım başta hiç istemediküroloji doktorumuz ameliyat dedi ama tüp bebekle çocuğunuz oluyorsa isterseniz yapmayabilirim demişti bizden tutunurlarsa eğer daha çok motive olur öyle ameliyat olur demiştik.
Bende okuyordum okulumu bitirince dedim ama hayat işte planladığımız gibi olmuyor inşallah şimdi yüzümüz gülerBende ilk 1 sene istemedim borçlar yüzünden böyle olacağını bilemezdikkievet bizde aynısını söylemişti doktor. Ne çok benziyor hikayemiz
Bende okuyordum okulumu bitirince dedim ama hayat işte planladığımız gibi olmuyor inşallah şimdi yüzümüz gülerben yeni 28 yaşıma gireceğim
Bende bugün transfer oldum bahçecide tedavi görüyorum bende inşallah hepimiz pozitif haberleri paylaşırız buradanPrgestan iğne mi bende kullanıyorum ama evde kendim yapıyorum hem fitil ve bi kaç vitamin ve hap sizin sorun neydi bende bahçecide tedavi görüyorum
İnşallah![]()
AminBende bugün transfer oldum bahçecide tedavi görüyorum bende inşallah hepimiz pozitif haberleri paylaşırız buradan![]()
Anladım sağolYani tam bilemedim ama Evlilik cüzdanı bizden de istediler götürdük fotokopisini çekip geri verdiler oradakiler