bunun için,yani o an ki tercihiniz için pişman olmayın.çünkü o an hissettiklerinize göre bir tercih yaptınız ve evden ayrıldınız.
"istediğini kendi ellerimle bıraktım geldim" demişsiniz; böyle düşünmeniz yanlış. Daha ne kadar bu çirkin hakaretlere maruz kalacaktınız ki...
Bence en doğrusunu yaptınız,geçmişle ilgili aldığınız kararları sorgularken şimdinin şuuruyla değil,o an ki duygular ve hislerle düşünün.
Canım;yaşadığın süreç elbette üzücü ama itiraf edeyim ayrıldığına üzülmedim.
Böyle seviyesiz,edepsiz,görgüsüz bir adamdan;hatta hanzodan kurtulduğun için şanslısın.
Düzenin değişti sonuçta,alışkanlıkların değişti elbette bunun bir zorluğu vardır.ama inan bu süreci kolay atlatmanında çaresi var.
Mesela aile içinde halen daha onun adının geçmesi,onun ilişkileriyle ilgili tahminlerde bulunulması çok yanlış.
Bırakın;herkes kendi karmasını,tercihini,doğrusuyla yanlışıyla yaşasın.
Sizin bu noktadan sonra yapmanız gereken onun hayatını didiklemek,düşünmek değil;kendi hayatınızı düşünüp yön vermek olmalı.
Ayrıca daha önünüzde o kadar güzel bir zaman dilimi var ki;kim bilir ne güzellikler,ne süprizler sizi bekliyor olacak.
Yerinizde olsam geçmişe takılı kalacağıma geleceğimdeki süprizleri umutla beklerdim.
Hakkınızda hayırlısı olsun...