• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 ay hergün ölmek..

uzuldum yasadıklarına ama unutmaktan baska caren yok bır kere ıpler kopmus ve tekrar olması ımkansız denecek kadar zor dusunme eskılerı senınde yasın genc...ondan daha cok deger veren bırı cıkar karsına ınsallah ve bugunlerı hatırlayamazsın bıle....ama sureklı eskıyı dusunursen daha da dıbe batarsın gelecege olumlu bak kendını toparla derım....

Yazdıkların ve eşinin tavırları bana çok bildik geldi kendi hayatımdan olsun etrafımdan olsun.
Tek sebebi var eşinin böyle davranmasının o da; Sen çok sevdiğin için bi tarafı kalkmış.
Bak canım sen sonuçta namussuz değilsin, çirkin değilim diyorsun, hamaratım diyorsun her ne olursan ol daha 2.5 yıllık 22 yaşında karısısın onun.
Her gece barda çıktığı kızlardan bir eksiğin yok.
Senin tek eksiğin onu çok sevmen ve bunu ona belli edip onun egosunu yükseltmen.
Ancak tam olarak irtibatını koparıp, sana ulaşmasını engellersen o zaman çok pişman olup sana ulaşmaya çalışacaktır.
Allah yardımcın olsun.

yazdıkların ve eşinin tavırları bana çok bildik geldi kendi hayatımdan olsun etrafımdan olsun.
Tek sebebi var eşinin böyle davranmasının o da; sen çok sevdiğin için bi tarafı kalkmış.
Bak canım sen sonuçta namussuz değilsin, çirkin değilim diyorsun, hamaratım diyorsun her ne olursan ol daha 2.5 yıllık 22 yaşında karısısın onun.
Her gece barda çıktığı kızlardan bir eksiğin yok.
Senin tek eksiğin onu çok sevmen ve bunu ona belli edip onun egosunu yükseltmen.
Ancak tam olarak irtibatını koparıp, sana ulaşmasını engellersen o zaman çok pişman olup sana ulaşmaya çalışacaktır.
Allah yardımcın olsun.

her gece çıktığı kızlar benim tırnağım olamaz oda bunun farkında ama işine gelmiyor...zaten ona en son benim sevgim bu kadar ucuz değil dedim.
Aynen öyle çok sevince değer görmüyorsun..o yüzden sevmeye değil sevilmeye önem vereceğim bundan sonra ve asla haketmeyene değer vermeyeceğim..bütün resimlerimizi silip bana aldığı herşeyi yoketmekle başladım onu bende bitirmeye ve başarılı da oluyorr sanırım içim buz gibi artık ona karşı..tabi dualarımın da etkisi var..zaman da unutmamda etkili olacak yavaş yavaş inşallah..

Merhaba Arkadaşlar;
2 buçuk senelik evliliğim 14 şubatta tek celsede bitti..
Başıma bir felaket gelmiş gibi hissediyorum..Sanki bir rüyadayım (yada bir kabus) birgün uyanıcam ve herşey kaldığı yerden devam edecek..
Yatağımda açıcam gözümü yanımda o olacak yine koştur koştur işe gidicem falan..Hayır..Bunlar bir daha asla yaşanmayacak..Çünkü EVLİLİĞİM BİTTİ..
İnanamadığım yüzüme tokat gibi vuran gerçek bu işte..O akşam bir karar aldık evet anlaşamıyorduk maddi anlamda çok zor günler yaşıyorduk..Yine de hangi psikolojiyle hangi bunalımla aldım o kararı bilmiyorum..Sonra herşey tepetaklak oldu..1 hafta baba evinde geçti her günü ve gecesi azap gibi 1 hafta sonra onu aradım yapamadığımı söyledim.Bana söylemediğini bırakmadı..Yakında evi de boşaltıyorum dedi..Ben olduğum yere çöktüm kaldım ve babam senin eşyaların o evdeyken nasıl boşaltıyormuş dedi ve gittik apar topar kırmızı kurdelelerle o eve giren eşyalarımı koltuk örtülerinin içine sararak çıkardık :( çok çok acıı..
Her bitti dediğimde en başa döndüm..Günler geçmek bilmedi nefes alamıyordum hala alamıyorum..Bana yapmadığı,söylemediği kalmadı ama onu hala çok seviyorum..Çünkü kocamdı ya..Güvendiğim sonsuza kadar diyerek hayatımı kendimi paylaştığım adamdı o..Bu kadar şerefsiz olamazdı..1+1 ev tuttu kendine bizim eşyalarımızla yeni bir hayat kurdu..1 gecede 3 bara gidiyor şimdi sırf ben göreyim diye de face ten paylaşıyor..Ben ise her nefes alamayışımda ona sığındım...Ya mesaj çektim ya aradım.Her seferinde bir öncekinden daha kırıcı cevaplar aldım..
"Seni sevmiyorum,seni istemiyorum,evliliğimiz gençlik hatasıydı..Bana yetemedin..Çık artık hayatımdan..Daha fazla yüzsüzleşme..Biraz gururlu ol..İstenmediğini bile bile neden arıyorsun..Boşandıktan sonra hayatıma kaç kişi girdi sayamadım..!Daha neler neler..En ağırıma giden de boşanmadan önce eve konuşmak için gittiğimde eniştemi arayıp "gelin D.. buradan alın" demesi.Ben kimim ya gelin bunu burdan alın der gibi eniştemi arıyorsun..Yıkım üstüne yıkım :(
şimdi dersiniz ki sen ne yaptın da bu adam sana böyle davranıyor..Hiçbirşey..Sevdim sadece sevdim..Tamam benimde hatalarım oldu kabul ediyorum ama bu kadarını hangi kadın hakeder arkadaşlar :( Sevdiğim için gözünde "küçüldüm.." Evliliğimi kurtarmaya çalıştığım için "gurursuz.." oldum..Ve ben hala ondan nefret edemiyorum.Anlık nefret oluyo ama sonra güzel günler aklıma gelince yine ilk günkü gibi yanmaya başlıyor içim..Yazdıkça aklıma geliyor..Mahkemeye gelmiyorum diye mesaj atmıştım "ister gel ister gelme sen benim için Allah katında bitmişsin kağıt üstünde bitmesen ne olur.." dedi bunu söyledikten sonra mahkemeye gidip hakimin sorusuna zorla evet dedim :(
Her seferinde bir darbe daha,bir darbe daha..Hissizleştim artık sanırım..Herkes çok güçlü olduğumu söylüyor..Haklılar sanırım hala nefes alabiliyorum..Evet sadece o yok bu dünyada evet o bulunmaz hint kumaşı değil evet bana değer vermiyor,beni sevmiyor,istemiyor..Lanet olsun ki ben bunları bile bile yanıyorum..Canı cehenneme diyemiyorum..Hiçbir yolu yok tekrar bir araya gelmemizin aşılamaz duvarlar ördü aramıza ve ben duvarlar altında hergün eziliyorum..Onu bir daha hiç göremeyeceğim,sesini duyamayacağım,aynı gece beraber uyuyup aynı sabaha beraber uyanamayacağız..O kadar acı ki..Kalbimin atışı bile değişiyo bunları yazarken..Geçer mi..Geçecek mi bilmiyorum..Geçmeli bitmeli çünkü bu acıyla yaşanmaz..yaşayamıyorum..

sizi o kadar iyi anlıyorum ki tam 4 senelik mazimi canlandırdınız. ama geçiyor acı hafifliyor sadece izi kalıyor sürekli hatırltan ve temkinli olmanızı sağlayan bir iz. kabul edin bence evliliğiniz artık bitmiş. yani duygusal manada karşı tarafta bitmiş. yolun açık olsun deyin kendinize. bırakın o ne yaparsa yapsın. malesef erkekler çok sonra anlıyor idrak ediyor kadınlar hemen farkedebiliyor durumu ama kolay toparlıyor. ben inanıyorum siz de unutup hayatınıza anlam atacaksınız. imtihan dünyası yapacak bir şey yok. ama başka konuda da yazmıştım erkekler malesef kendi seçimleriyle evlendikleri seviyorum dedikleri kadına değer vermiyor eziyet ediyor kıymetsizleştiriyor. ben artık aşkın bu kadar şeye değdiğini düşünmüyorum. aşkın suçu değil bu kimyasını bozduk değiştik değiştirdik. çok muhattap olmamak en iyisi eşin bile olsa. umarım Allah size yardımcı olur, inşAllah ağladığınızdan fazla gülersiniz..

Allah yardımcın olsun canım. Bu acılar da geçer gider, sen telefonunu değiştir, faceini kapa,hatta onu engele. Spora yazıl,aktivitelere katıl. Bir şekilde yoğunluk kat hayatına. Değmeyen bir insanmış görüyorsun bunu bu yüzden hayatını karatma. Önüne emin ol çok daha güzel günler gelecek. Hep geleceğini,işini düşün. Sosyal ortamlara gir.

arkadaşımız tavsiyeleri çok çok yerinde. ondan haber alacağın vereceğin her türlü iletişim kesip at. gördükçe canın daha çok yanar. sil gitsin ya. bak bana birisi küçük notlarla sevgi cümleleri yazmıştı (eski eşim değil) arkadaşlar görmüştü ayyy ne güzel falan die iç geçirdilerdi o adam bana öyle şeyler yaptı ki ikinci hatasında yırttım attım notları yırtmadan önce acaba mı dedim dursa mı hayır yırt dedim attım ve iyi ki yapmışım daha kolay geçti. görerek duyarak düşünerek geçmez dostum. ortamını çevreni değiştir. ilgilenecek bişiler bul. başta zor geliyor ama sabret bak değişiyor herşey..

allahım böle konuları okudukça korkudan deliriyorm çünkü bende şuanda karar verme aşamasındaym boşansam mı boşanmasam mı:? Bizde anlaşamıyoruz en çokta beni çok ailesine ezdiriyor..günlerdir konuşmuyoruz ağlamaktan gözlerim şiş geziyorum ne yapcağımıda bilmiyorum:((

sakın kendini ezdirme arkadaşım.biraz kaybetme korkusu olacak bi adamda ya.öyle birşey olursa da sakın evini terk eden sen olma.ceketini alıp çıkıp giden o olsun..en büyük pişmanlığım bu..adama istediğini kendi ellerimle bıraktım geldim..sakın benim gibi duygusal boşluğa düşme aklınla kalbinin ortak noktasında ne gerekiyorsa onu yap..

çok üzüldüm canım ama zamanla geçicek eminim. eski eşine evlilik ağır gelmiş. şuna emin ol dönüşü muhakkak olucak sana ama sessiz kalıp bağlantı kurmazsan. ve döndüğünde sakın tekrar inanma ona. unutma bir insan neyse odur değişmez.
umarım bundan sonra çoook mutlu olursun seni hakeden biriyle birlikte olursun :34:

Of kızlar ya ben bitti desemde bitmiyo :( dün akşam yine konu ondan açıldı ablam evlenmez o anca beraber yaşar kız hamile falan kalırsa evlenir ancak dedi içim acısı hepimiz kızdık ablama :( her yerde her konuda karşıma çıkacak böyle işte bugün hiç iyi değilim :((

sakın kendini ezdirme arkadaşım.biraz kaybetme korkusu olacak bi adamda ya.öyle birşey olursa da sakın evini terk eden sen olma.ceketini alıp çıkıp giden o olsun..en büyük pişmanlığım bu..adama istediğini kendi ellerimle bıraktım geldim..sakın benim gibi duygusal boşluğa düşme aklınla kalbinin ortak noktasında ne gerekiyorsa onu yap..

Bunun için,yani o an ki tercihiniz için pişman olmayın.Çünkü o an hissettiklerinize göre bir tercih yaptınız ve evden ayrıldınız.

"İstediğini kendi ellerimle bıraktım geldim" demişsiniz; böyle düşünmeniz yanlış. Daha ne kadar bu çirkin hakaretlere maruz kalacaktınız ki...

Bence en doğrusunu yaptınız,geçmişle ilgili aldığınız kararları sorgularken şimdinin şuuruyla değil,o an ki duygular ve hislerle düşünün.

Of kızlar ya ben bitti desemde bitmiyo :( dün akşam yine konu ondan açıldı ablam evlenmez o anca beraber yaşar kız hamile falan kalırsa evlenir ancak dedi içim acısı hepimiz kızdık ablama :( her yerde her konuda karşıma çıkacak böyle işte bugün hiç iyi değilim :((

Canım;yaşadığın süreç elbette üzücü ama itiraf edeyim ayrıldığına üzülmedim.

Böyle seviyesiz,edepsiz,görgüsüz bir adamdan;hatta hanzodan kurtulduğun için şanslısın.

Düzenin değişti sonuçta,alışkanlıkların değişti elbette bunun bir zorluğu vardır.Ama inan bu süreci kolay atlatmanında çaresi var.

Mesela aile içinde halen daha onun adının geçmesi,onun ilişkileriyle ilgili tahminlerde bulunulması çok yanlış.

Bırakın;herkes kendi karmasını,tercihini,doğrusuyla yanlışıyla yaşasın.

Sizin bu noktadan sonra yapmanız gereken onun hayatını didiklemek,düşünmek değil;kendi hayatınızı düşünüp yön vermek olmalı.

Ayrıca daha önünüzde o kadar güzel bir zaman dilimi var ki;kim bilir ne güzellikler,ne süprizler sizi bekliyor olacak.

Yerinizde olsam geçmişe takılı kalacağıma geleceğimdeki süprizleri umutla beklerdim.

Hakkınızda hayırlısı olsun... ;)

bunun için,yani o an ki tercihiniz için pişman olmayın.çünkü o an hissettiklerinize göre bir tercih yaptınız ve evden ayrıldınız.

"istediğini kendi ellerimle bıraktım geldim" demişsiniz; böyle düşünmeniz yanlış. Daha ne kadar bu çirkin hakaretlere maruz kalacaktınız ki...

Bence en doğrusunu yaptınız,geçmişle ilgili aldığınız kararları sorgularken şimdinin şuuruyla değil,o an ki duygular ve hislerle düşünün.

Canım;yaşadığın süreç elbette üzücü ama itiraf edeyim ayrıldığına üzülmedim.

Böyle seviyesiz,edepsiz,görgüsüz bir adamdan;hatta hanzodan kurtulduğun için şanslısın.

Düzenin değişti sonuçta,alışkanlıkların değişti elbette bunun bir zorluğu vardır.ama inan bu süreci kolay atlatmanında çaresi var.

Mesela aile içinde halen daha onun adının geçmesi,onun ilişkileriyle ilgili tahminlerde bulunulması çok yanlış.

Bırakın;herkes kendi karmasını,tercihini,doğrusuyla yanlışıyla yaşasın.

Sizin bu noktadan sonra yapmanız gereken onun hayatını didiklemek,düşünmek değil;kendi hayatınızı düşünüp yön vermek olmalı.

Ayrıca daha önünüzde o kadar güzel bir zaman dilimi var ki;kim bilir ne güzellikler,ne süprizler sizi bekliyor olacak.

Yerinizde olsam geçmişe takılı kalacağıma geleceğimdeki süprizleri umutla beklerdim.

Hakkınızda hayırlısı olsun... ;)

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.daha 23 yaşımdayım çalışıyorum ayaklarımın üzerinde duruyorum ve artık gerçekten güçlü olduğumu hissediyorum.ama zamanı geldiğinde bu boşanma olayım hep bir yerde karşıma çıkacak ve belkide sıkıntı yaratacak.benim için büyük bir tecrübe olan evliliğim karşıma çıkacak biri için sorun olarak algılanırsa kırılacağım kendimi biliyorum çünkü.umarım böyle birşey yaşamam :(

Zaman gecince ayrilmak bosanmak cok normal geliyor
yani bana oyle geliyo
zaman herseyin ilaci
bieileriyle bu konulari konustigunuzda rahatliyorsunuz
konusmayinca daha cok uzulmenize sebeb oluyor degil mi

Zaman gecince ayrilmak bosanmak cok normal geliyor
yani bana oyle geliyo
zaman herseyin ilaci
bieileriyle bu konulari konustigunuzda rahatliyorsunuz
konusmayinca daha cok uzulmenize sebeb oluyor degil mi

evet aynen öyle :-/ aslında konuştkça daha cok canımın yanacağını,konuşmanın hatırlamanın bi faydası olmadığını bildiğim halde hep onunla ilgili muhabbetler açılıyor.hatta bazen etrafımdaki insanları sıktığımı bile düşünüyorum :(

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.daha 23 yaşımdayım çalışıyorum ayaklarımın üzerinde duruyorum ve artık gerçekten güçlü olduğumu hissediyorum.ama zamanı geldiğinde bu boşanma olayım hep bir yerde karşıma çıkacak ve belkide sıkıntı yaratacak.benim için büyük bir tecrübe olan evliliğim karşıma çıkacak biri için sorun olarak algılanırsa kırılacağım kendimi biliyorum çünkü.umarım böyle birşey yaşamam :(

canım sorun olacak diye düşünme yaşadıklarını önce kendi içinde sindirmen gerek ki başkaları ile paylaşırken sıkıntı yaşamayasın.. hayat bu tamam herkes anlayışlı olacak diye bişey yok ama olmayanlarla da senin işin olmasın zaten :34:
napıcan yaşın genç, bunları yaşadın yaşadık diye hayata küsüp kimseyle görüşmeyecek miyiz tabii ki hayır..
Allah bundan sonra hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza :54:

Boşanmış bir kadın olmak;karşına çıkıp neden sıkıntı olsun ki? Ne ilk evlenen sizsiniz,ne de boşanan..
Şu kadınların kendine kendilerine yaptığı kötülüğü başka kimse yapmıyor,sonra da erkeklerden dert yanılıyor.İlk önce zihniyet değişmeli..
"Boşanmış kadın"ne demektir?Kadın kadındır efendim yanına sıfat ekleyerek tamlama gerektirmez.
23 yaşında okumuş ve iş güç sahibi bir bayandan bunları duymak yakışmadı..
Dik bir duruş sergilemiyorsunuz ve bu böyle olduğu sürece kimse size acımaz..
Sen kendini kimseye anlatma,anlamayan zaten anlamayacaktır bin kelam etsen de
O üç kuruşluk herif için de bu kadar gözyaşı dökmek anlamsız..
Şu anki söylediklerim sana sert gelecektir belki ama ileride anlayacağını düşünüyorum

[ı]boşanmış bir kadın olmak;karşına çıkıp neden sıkıntı olsun ki? Ne ilk evlenen sizsiniz,ne de boşanan..
şu kadınların kendine kendilerine yaptığı kötülüğü başka kimse yapmıyor,sonra da erkeklerden dert yanılıyor.ilk önce zihniyet değişmeli..
"boşanmış kadın"ne demektir?kadın kadındır efendim yanına sıfat ekleyerek tamlama gerektirmez.
23 yaşında okumuş ve iş güç sahibi bir bayandan bunları duymak yakışmadı..
Dik bir duruş sergilemiyorsunuz ve bu böyle olduğu sürece kimse size acımaz..
Sen kendini kimseye anlatma,anlamayan zaten anlamayacaktır bin kelam etsen de
o üç kuruşluk herif için de bu kadar gözyaşı dökmek anlamsız..
şu anki söylediklerim sana sert gelecektir belki ama ileride anlayacağını düşünüyorum
[/ı]

ben kendimde bunu kesinlikle sorun yapmıyorum zaten.benim nufüs kağıdımın arkasında yine "bekar" yazıyor.önemli olan insanların kalbinin temizliği..!! Ben ön yargılı insanlardan nefret ettiğimden yazdım onu.karşıma biri çıktı bana açıldı ne yapsam diye sorduklarım hep "boşandığını biliyor mu?" diye dönüyorlar bana bundan çok sıkıldım :( en yakınlarım böyle geri kafalılık yapıyorken başkaları ne düşünmesin diyorum sonra :-/

Onlar olacaktir canim
sen alisacaksin
bana hep diyolardi nisanliyim hala diyolar
zamamla hersey normallesecek sen daha genc kizsin bende 87 digunluyum

çok gençsin daha, zamanla herşeyin üstesinden gelirsin, unutursun.bunun için aktif olmalısın, mutlaka hobi edin kendine.seni sevecek ve senin de tekrar seveceğin biri çıkar karşına eninde sonunda.lütfen seni sevmeyen ve kötü davranan birini sevmeye devam etme.gerekirse onun kötü yanlarını düşün.umarım tekrar mutlu olursun.

Bugünler de geçecek ve kendinize yeni bir hayat kuracaksınız bence. Hiç yıpratmayın kendinizi önünüze bakın. Beni istemeyeni bende istemem diye düşünün. Keşke şöyle olsaydı ya da böyle olsaydı demek sadece daha da üzer sizi. Çocukta yok anladığım kadarıyla. Geçici bir süreç bu.

Back
X