• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 ay hergün ölmek..

evet çok sevdi kayınvalidem beni bende onu :( anlaşmalı boşandık evet.ilk sayfada yazdığım gibi ben boşanmak istemediğimi söylediğimde sen benim için allah katında bitmişsin kağıt üstünde bitmese ne olur dedi bana :( bunu duyduktan sonra bana düşen oraya çok güçlü bir şekilde gidip bitirmekti öyle de yaptım.hatta mahkemeden 1 gün sonra mesaj çekti nasılsın nasıl hissediyosun falan diye.bende gayet iyiyim dedim ayrıca bunca zaman nasıl hissettiğimle çok ilgiliydin ya bundan sonrasını neden merak ediyosun diye tersledim arkadaş kalmak istediğini söyledi kesinlikle reddettim koca olamayan adamın arkadaşlığını napıyım :-/

Canım dimdik giderek anlaşmalı boşanmanı takdir ettim.Ben tazminat talep ettim pişman oldum bedel ödeteyim derken olan geçen zamanıma oldu ve hala mahkemelerdeyim.Şimdiki aklım olsa tazminat talep etmezdim.Ne demek arkadaş kalalım ya evlilik yaşamışsın arkadş kalınırmı..Saçmalamış..O hep seni cepte görmek istiyor yok canım bu rahatlığı ona verme.Hep dimdik ol çalış hayatını düzene koy.Senin o sevmiyorum istemiyorum gururlu ol sözlerine vereceğin en güzel cevap : DİMDİK OLUP ONA ONSUZDA OLABİLDİĞİNİ hissettirmektir.

erkek ve kadinin ayrildiktan sonra halleri

$ayrildik´tan sonra.webp

Canım boşandıktan sonrada mesajlar atmışsın anlaşılan.Bence kendine artık dur de...Biliyorum çok zor severken ayrılmak.Hak edene hak ettiğini vereceksin ki değer göresin.Seven insan sevdiğine kıyamaz.Demekki eski eşin bitirmiş kafasında gönlünde..Yoksa bukadar aşağılayıcı sözler edilirmi? Bende aynı şeyleri yaşadım sayılır.Eşimde hep facede kadınlara abone olmalar tatillere çıkmalar.Neler neler..Ama birgünde arayıp bişey demedim 11 aydır susuyorum.Boşvermeye bak canım o kendi değeriyle kalsın.

bende de var aynı dert canım FACEBOOK:18:

Çok büyütmüşsün gözünde. Şimdi sana ulaşılamaz geliyor ya ondan bu hallerin. kaçan kovalanır misali.

Canı cehenneme yav.:6:
Önüne bak sen artık. geçmişte takılıp kalma.

bütün arkadaşlar çok güzel söylemişler herşeyi zaten.aynen canı cehenneme..eski kayınvalidenizle falan bence görüsmeyi kesin.bu dönemde insanın en büyük destekçisi samimi oldukları kız arkadaşlarıdır.gezin tozun kafa dağıtın iş çıkışı planlar yapın.herkesin bir imtihanı vardır sizinki de bu olsun.yaşınız gençmiş kaçsınız bilmiyorum ama;idealleriniz olsun önünüzde bekarlık bunları gerçekleştirmek için bence muhteşem bir fırsat.ben 29 umda evlendim inanın bazı zamanlarda bekarlara imreniyorum.para biriktirin mesela;kariyerinizi güçlendirin.kendinizi sevin en önemlisi gerisi zaten gelir.

yok yok kardeşim ben anladım...

vallahi de anladım.. bu erkeklerin hepsi böyle... bende sevgilimin yeri geldi hizmetçisi dahi oldum gocunmadım ...

eşi gibi oldum... sadece kıskançtım ve sevildiğimi hissetmek istiyordum o da ağır abi modlarındaydı...

sonra noldu biliyormusun ...

ben artık daraldım ben üstüne düşüyorum aşkımıza sahip çıkıyorum.. sanki 10 yıllk karısıym gibi davranıyor.. bitsin dedim .. ağzından bu laf çıkmıcaktı dedi..

dün benim yanımda olan adam ailesiyle tanıştıran adam bugün sana baktığımda birşey hissetmiyorum benden soğu diyor.. sen daha genç kızsın .. soğu benden .. bana umut

bağlama dedi ya... hiç Allah korkusu yok bunlarda eminim artıkk eminim ... orada ölsemm dönüp bakmayacak bile sanki düşmanıyımm

İçimden bir ses eski eşinizin er ya da geç pişman olacağını söylüyor.

Siz onu bir müddet aramayın bakalım, sizin duygusal yönden kendi ayaklarınız üstünde durduğunuzu görünce bu sefer kendisi size sığınmak isteyecek.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım bu sıkıntılarınız sona erer, hergün öldüğünüz bu 5 ayın acısı fazlasıyla çıkar, hiç olmadığınız kadar mutlu olursunuz inşallah.

Eşiniz yakında pişman olup, kapınızı aşındırıcak ...

Ama o pişman olana kadar , ona ne mesaj atın, ne arayın.

Bir kere artık , ona, onu sevdiğinizden bahsetmeyi bırakın.

Boşanmış, kurtulmuş rolü yapın. :)

İşte o zaman size gelecek.

Yaşadıkların gerçekten çok zor..Allah sabır versin,acılarını azaltsın. Dik durmaya devam et. Kendine başka uğraşlar bulmaya çalışabilirsin.Faceinde kendi mutluluğunu göster,sakın arama msj atma,onun faceine girmemeye çalış.. Seni merak edip o girsin..Bırak o seni arasın..

tatlım sana birşey anlatacağım bende 9 yıl önce biri ile evliydim

o kadar aptalmışım ki okadar üzüldüm ki....haa üzüntüm ondan ayrı kaldığım için değildi

giden gençliğim adımdı gururumdu yediğim dayaklardı çektiğim acılardı hiçe sayılmamdı hor görülmemdi....vs vs vs

babamın evine döndükten bi 6 ay kadar bu acıları çektim göz yaşı döktüm kurtulduğuma sevindim neden mi

biraz daha vli kalsaydık beni satacaktı eminim karaktersizlik diz boyuydu pislik biriydi kalıbına bakan adam sanırdı ama deeğildi.....

babamın evine döndükten tam 3 yıl sonra boşanabildim ben onu hiç aramdım o beni sürekli hergün hergün arıyordu ben ona istemediğimi söylemekten dilimde tüy bitiyordu

ve nitekim asla ve asla istemedim ve aramadım da canımı sokaktamı buldum ben ya...

boşandım sudan çıkmış balıga döndüm boşanmadan öncede boynumda bir ip varmış gibi hissediyordum

o kişiden ayrılınca sadakalar verdim aradan 3 ay geçti ve o insanı unuttum yaşadıklarım zaman zaman aklıma geliyor ama rüyaydı geçti diyorum

öglede zaten rüyaydı geçti sende ögle göreceksin hayatına yön ver onun yasını tutma derim:50::50:

kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana tek bir tavsiye verbilirim sende çık arkadaşlarınla eğlen gez ye iç unutmaya çalış....ewde oturup oturup bunları içine atığın sürece asla ve asla çıkamassın bu durumun içinden...kafanı olabildiğince dağıt yanlız kalma böle bi adamdan kurtulduğun içinde sadaka dağıt...

canım cok erken yasta evlenmıssınız .evlılık cıddı bır sorumluluktur

sız cocuk denecek yasta evlenmıssınız .hele bır erkegın 22 yasın da evlenmesı

demek ,kesınlıkle cahıllık baska bırsey degıl .

22 yasında kı erkek hala bıldıgın cocuktur .gozu acık degıldır o yasta kı erkege evlılık gıbı

cıddı bır sorumlulugu yukleyen aılelerın sucu aslın da .o yasta kı erkekten ıyı bır aıle

babası olmasını beklemek hata zaten .daha kısılıgı bıle oturmamıstır erkekler en az 25 yasından

sonra olgunlasırlar cunku .bır erkegın evlılık kararı almadan once herseyı yasaması gerektıgını dusunuyorum ben .

gozu kapalı kor bır sekıl de evlendıgın de boyle patlamalar oluyor ne yazık kı .en guzel delı cagların da cıddı bır sorumluluk

bınmıs ustune .suan bosanmak ona benı yanlıs anlama ama cok ıyı gelmıstır kus gıbı ozgur hıssetmıstır kendını .

yıne bana kızla ne olur ama ,zamanın da yasayamadıgı hayatını yasıyordur o sımdı .fevrıce pıskınce

hatta tasmasını kaybetmıs k*pek gıbı nereye saldırcagını sasırmıstır ,o denlı ozgur hıssedıyordur kendını anlayacagın .

sen de uzme tatlım canını ,hayat ondan ıbaret degıldır .gun gelecek sen de cok mutlu olacaksın .bu acıların suresı elbette

dolacak ve sen de mutlu olacaksın .bu senın ıcın bır tecrube oldu .pısmanlıkların keskelerın olmasın .keskeler ınsanların

canını cok yakar .evet evlenmenız bır hata ama ,ne olursa olsun pısman olma keske deme .olacagı vardı yasanması gerekıyordu yasandı .

ve artık hersey mazıde kaldı .bundan sonra hayatını olumlu etkıleyecek sekıl de yön vermenı tavsıye ederım .

suan da acı cekmen de cok normal ,ama emın ol acıların sonu gelecek !

off cok kötü ya kiyamam sana :( ne diyecegimi bilmiyorum inanki.. erkeklerin hepsi böyle herhalde ayrildiktan sonra ne iki yilin ne 10 yilin hatrini bilirler,agiza gelende söylenir onlarda.. bitti gitti üzülürse üzülsün diye düsünüyorlar herhalde. sana nasil yardim edecegimi inan ki bilmiyorum ama bukadar üzüldügüne degmez bence.. anliyorum seni, cok üzülüyrsun icin yaniyor ama buda gececek :)

Kendini cezalandırıyorsun,

Kim için, seni cezalandıran ve sadizmin doruğuna çıkmış biri için. Onunla birlik oldun sen bile sana eziyet ediyorsun ha. SEN BARİ SANA SAYGI DUY VE DEĞER VER LÜTFEN.:38:

Herşeyi okuyamadım ama gene de yorum yapmak istedim. Acilen bi psikologa git lütfen burdan ne kadar ikna edici olabilirim bilmiyorum ama konunu okumuş sana yardım etmek istwyen biri olarak söylüyorum lütfen psikologa git. Benim de erken yaş yuzunden ve takıntı yüzünden basima böyle bi olay geldi. lisedeki sevgilimlw bu dediklerin lafları her gun yaşadık en son ayrıldım herşey güzel gidiyordu falan sonra yeni bi sevgilim arladaslarim oldu uni kazandım herşey Cok güzeldi ama tak diye depresyona girdim hep onun yaşattığı ığrenç acıları lafları pis sözleri hatırladım ve cpk agor oluyo hala ilac tedavisi görüyorum sevgiden Cok takıntı olmuştu takıntı olduğunu anlayamadan iyice hasta oldum psikolojik. Sende benim gibi olma git doktora. Herşeyde bi hayır vardır. ac Allah a ellerini sukret buginlerine

çooook sevındım kurtulmuşsun sen, hatta ucuz atlatmışsın bıle denebılır.. çnku karşındakı ne sevgıyı ne de kıymetı anlar o tıpten bı adammış.. sen çoktan atlatmışsın bnce cnm benım ışın var aılen yanında pskolojık yardım da almışsın ve kabullenmışsın karaktrsız bı ınsanı sevdığını.. gerçekten unutuluyo sana bışey soyleyım mı bu facebook denen ıllet kötü bi ıcat ınsanı bakmaya haberdar olmaya zorluyo sankı bende yaşadım bu durumu. ama hayatımda yepyenı bı sayfa açtım ve o kadar mutluyum kı çnku değerlıyım.. sende yenıden sev aşık ol gez dolaş yaşın genç ve sen hakedıyosun bence.. umarımm Allahım herşeyı gonlunee goree verır hıçç takma..

Yaşınız genç, size bu lafları söyleyen birinin hala neden peşindesiniz. Sizi sallamayan adamı sizde sallamayın.
Ne kadar zor da gelse, söylemiş olduğu laflar için bile sevginizin bitmesi lazım.
Önünüzde yıllar var, yapacağınız en güzel şey hayatınıza bir yön vermek.
Bu saatten sonra her şey düzelse bile söylenen lafları unutabilecekmisiniz?

Canim bu da senin imtihanin. ALLAH in sana verdigi bu imtihanin alninin akiyla gec. Senden daha dertli ilan dunyada insanlar var haline sukret. Ve zaman herseyin ilaci unutma. Ben esimden ayrilmayi dusunuyorum ve kesin senin bu hissettiklerini o bana hissedecek AMA sen iyi bir esmissin. Karsi taraf ustemesse zorla guzellik olmaz. Ya 20 yil sonra ayrilsaydin omrun gecip gidince. ayrica faceini Takip etme ve onu hatirlatan seyleri de kaldir

Back
X