- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
evet çok sevdi kayınvalidem beni bende onuanlaşmalı boşandık evet.ilk sayfada yazdığım gibi ben boşanmak istemediğimi söylediğimde sen benim için allah katında bitmişsin kağıt üstünde bitmese ne olur dedi bana
bunu duyduktan sonra bana düşen oraya çok güçlü bir şekilde gidip bitirmekti öyle de yaptım.hatta mahkemeden 1 gün sonra mesaj çekti nasılsın nasıl hissediyosun falan diye.bende gayet iyiyim dedim ayrıca bunca zaman nasıl hissettiğimle çok ilgiliydin ya bundan sonrasını neden merak ediyosun diye tersledim arkadaş kalmak istediğini söyledi kesinlikle reddettim koca olamayan adamın arkadaşlığını napıyım :-/
Canım dimdik giderek anlaşmalı boşanmanı takdir ettim.Ben tazminat talep ettim pişman oldum bedel ödeteyim derken olan geçen zamanıma oldu ve hala mahkemelerdeyim.Şimdiki aklım olsa tazminat talep etmezdim.Ne demek arkadaş kalalım ya evlilik yaşamışsın arkadş kalınırmı..Saçmalamış..O hep seni cepte görmek istiyor yok canım bu rahatlığı ona verme.Hep dimdik ol çalış hayatını düzene koy.Senin o sevmiyorum istemiyorum gururlu ol sözlerine vereceğin en güzel cevap : DİMDİK OLUP ONA ONSUZDA OLABİLDİĞİNİ hissettirmektir.