Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 5 aydır devam eden bitmek bilmeyen dökülmem

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pelinben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
390
159
123
Afyon
bir çok yöntem denedim ama durmadı elimi attığım an avuç avuç geliyor çok üzülüyorum
seyreldi kellikler oluşmaya başladı hayatımın ileriki dönemlerini düşünmek dahi istemiyorum
şu an bemiks,bepanten,evigen vs bir karışım uyguluyorum perfectil kullanıyorum demir hapı içiyorum
bana mısın demiyor şu an bira mayası tableti aldım var mı kullanan bilen??

merhaba arkadaşım,öncelikle kafana takma düzelicek inşallah,istersen birde dökülen ve açıklık gördüğün bölgelere sarımsak sürmeyi dene.annemin yıllar öönce birden bire oluşmaya başlayan kısım kısım saç diplerinde açıklıklar görülmeye başlamıştı.sarımsağın ucunu kesip kesik kısımlarını sabah akşam saç diplerine sürmüştü ve geçmişti.istersen bir dene belki faydasını görürsün sende.annemin birdaha aynı sorunu hiç olmadı.

arkadaşım cevabın için teşekkür ederim bu sarımsak bana uygulanması çok zor geliyor ama
açıklık olan yerlere uygulamamda fayda var sanırım teşekkür ederim

meraba..konuyu açalı bayağı olmuş ama sormadan edemedim bira mayası saç dökülmesinde de etkili mi acaba

meraba..konuyu açalı bayağı olmuş ama sormadan edemedim bira mayası saç dökülmesinde de etkili mi acaba

Ben iki kutu kullanmıştım.Bir etkisi olmadı.Günde 8 tane içmek gerekiyor.Zamanla midem bulandı, içemedim.Şimdi sancıma maske yapıyorum.

Bira mayası saç çıkarmada ve güçlendirmede etkili vücuttaki tüyleri de güçlendirdiğinden devam etmedim maya maskesi daha mantıklı

ben de aynı şeyleri yaşadım, mezoterapi ve prp tedavisini öneririm, gerçekten mucize etkisi yarattı bende, ve eger uzuuuun bir süre kullanmayı göze alırsan minoxili dene derim

ben de aynı şeyleri yaşadım, mezoterapi ve prp tedavisini öneririm, gerçekten mucize etkisi yarattı bende, ve eger uzuuuun bir süre kullanmayı göze alırsan minoxili dene derim

mezoterapi iğneli bir durum olduğu için şuan onu düşünmüyorm açıkçası ama minoksili denemek isterim ama ilk aylarda dökülmeyi daha da yoğunlaştırdığını ve sürekli kullanmaya mahkum ettiğini yazmışlardı..belki başka bır doktor a daha gıderm veya minoksile başlarm kararsızım

mezoterapi iğneli değil en azından benimki öyle değildi, ilacı sırıngaya doldurup sac derime boşalttı bütün tedavi boyunca.Zaten öncesinde masaj aleti gibi bir şeyle saçınızı taradığı için batırmaya ihtiyaç duymuyorlar ama tabi doktordan doktora değişebilen bir durum olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…