Jinekoloji 5 aydır evliyim vajinusmus hastasıyım

Amine000

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
133
37
13
5 aydır evliyim vajinusmus hastasıyım. 4 dilatore kadar aldım yaptim. 1 haftadır dilatorle çalışıyorum. 4.dilatoru doktor yardımıyla aldım. İlk 3 kendi kendime yapıyorum. 4. Evde kendim yapamiyorum korkuyorum onu gördükçe yaptıklarımda da kasilmaya başladım rahat yaptıklarımda bile esimle de deneme yapmamı söyledi dilatorlerle ilk 3 nü esim bana yapabildi ama bugün kendimi kasıyorum umutsuzluğa düştüm gibi oldum cidden çok sıkıldım artık bunaldim. 4. Yapamiyorum bu duruma yaşayan var mı bana yardım eden esimke bende artık cinsel ilişki yaşamak istiyorum

Fizyolojik bir sorun yok gibi sorun tamamen kafanızın içinde.. şöyle kendinizi bir rahat bırakın tüm vücudunuzu ve herseyi akışına birakin inanın o dilatorlerden çok çok çok daha rahat ve acısız.. yüzyıllardır kadinlar bunu yaşıyor doğanın kanunu hayatın olağan akışı kafanda büyütmeden sadece kendini o anın akisina birakkkk ve bu yazdıklarımı öylesine okuyup geçme düşün ve uygulaaa

Evet çok haklısınız

Ben vajinumusları hiç anlayamıyordum
Yıllar önce burada bir kadının yorumuna denk gelmiştim
"Gözüne iğne batıracaklarını düşün, öyle bir his" demişti
O günden sonra zorluğunu anladım.
Umarım tedaviyi biran önce sağlıklı bir şekilde tamamlarsın

O kadar doğru ki teşekkür ederim inşallah bende tamamlarım esimle beraber olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…