Bebek Beslenmesi 5 aylık bebeğe keçi sütü verilirmi..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmerlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
137
2
96
İstanbul
bu konuda teredütteyim 5 aylık bebeğime keçi sütü verebilirmiyim..anne sütüne çok yakın olduunu okumuştum malesef kızım meme emmiyor ne yapim arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.beni aydınlatırsanız bu konuda çok memnun olurum şimdiden teşekkürler......

keçi sütü nasıl temin edilebilir bende çok faydalı olduğunu duydum hazır formül mamalrda katkı maddeleri var keçi sütü anne sütüne en yakın süt olduğu kanıtlanmış ama ben bulamadım hiç biyerde

evet tatlım verılır keçı sutu anne sutune en yakın sut olarak acıklama yapıldı.
doğumdan ıtıbaren verılebırmıs ben verdım ılk 3 ay sulandırarak verdım gaz yapmaması acısından.

canım ben metro marketten alıyordum kapalı kutu ıcerısınde satlıyor markası kay.

evet tatlım verılır keçı sutu anne sutune en yakın sut olarak acıklama yapıldı.
doğumdan ıtıbaren verılebırmıs ben verdım ılk 3 ay sulandırarak verdım gaz yapmaması acısından.

canım nerden buluyodun keçi sütünü söylermisin bizde alalım

canım ben metro marketten alıyordum kapalı kutu ıcerısınde satlıyor markası kay.

aynı anda yazmışız canım tamam sağol metro market hiç yok bizim buralarda ben eşimi göndereyim aslında topluca alsın ordan kayın keçi sütü olduğunu duydum ama hiç rast gelmedi bana carrefourda varmıdır acaba orasıda büyük market

tarihleri nekeadr peki bunların inek sütü gibi mi yoksa günlük süt tarzındamı çok soru sordum kusura bakma

canım sanırım ıkı gun ıcınde tuketılmesı gerekıyor.
açılmadıgı taktırde raf ömru ne kadar ınan hatırlayamıyorum sanırım 3 ay falan olması lazım.
carfurda da olabılır dedıgın gıbı bakmakta yarar var.

çok sağol canım raf ömrü önemli zaten açılınca 2günde tüketilir stok yaparım bende biraz eve teşekkürlera.s.

canım devam sütlerinden kullan

devam sütü 5 aylıkken verilirmi bi sakıncası yoktur dimi genelde doktorlar bir yaşına kadar hiç süt vermeyin diyor ama başka çaremde yok galiba..çorbaya falan başladık ama en fazla mama kaşıı ile 6yada7kaşık anca yiyo zorla sadece mamayada yüklenmek istemiyorum.deniycem :ecrin_bebek:

Ben kizim alti aylik oldugundan beri her sabah bisküvilerine ekliyordum keci sütünü ...

öyle direk verildiginde kokusunu ve tadini begenmedi cünki..

burda marketlerde satiliyor bio Trde varmidir bilmiyorum :S

kızlar benimde oğlum dolu dolu 4,5 aylık 5i bitircek haftaya 2 ay emdi 3 aydır milupa veriyorum ama içim hiç rahat değil bu GDO yüzünden keçi sütünü bende düşünüyorum vermelimiyim sizce siz kaçıncı ayda başladınız vermeye vede nasıl vermeliyim yani direk ılıtıp biberona mı koyayım arkadaşın yazdığı gibi sabah kahvaltısında keçi sütüyle cicibebeyimi vereyim sizler nasıl verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim. bu arada ben kipa'da görüyroum KAY marka keçi sütünü bulunduğunuz yerde varsa temin edebilirsiniz sürekli var süt reyonunda...

canım daha hiç vermedim ben ama biraz su katıp ısıtıp verebilirsin keçi sütü ağır gelmesin die su katılıyomuş benimde gdo yüzünden içim hiç rahat deil şuan keçi sütü bulamadıım için devam sütü aldım sabahları bebe bisküvisi ile veriyorum başka çarem yok bebeğim açmı kalsın emmiyor mamada vermiyceksem süt veririm mecburen ....

arkadaşlar bi ara BıM 'de görmüştüm keçi sütünü. eğer hala varsa oradan temin edebilirsiniz..

tesadüfen bir kadınla tanıştık ve erkek bebeği doğduğunda meme emmemiş.tabi o zaman süt sağıcılar yokmuş...kadına doktor keçi bul demiş.kadın bulmuş keçiyi..içirmiş çocuğuna sütü..şimdi anlatıyor ve tanıdıklarıda onayladı o köyün en uzun boylu erkeği çok yakışıklı ve tıp fakültesinde okuyor ne mutlu değilmi..yalnız tek kötü özelliği keçi gibi inatçıymış bana pek alakalı gelmedi ama rahatlıkla verebilirsiniz.ben vereceğim ve yoğurduda güzel oluyo...şu an hamileyim sütüm olmazsa kesinlikle veririm..bu arada bebe bisküvisi veriyordum ilk çocuğuma doktorum kesinlikle verme dedi.onların içindede katkı maddesi varmış..kendiniz evde bisküvi yapın ..taze yumurta taze süt fındık ceviz ile...

gecen gün alışveriş esnasında kipa da gördüm.. bilginiz olsun

Keçi sütünü Migros'ta bulabilirsiniz arkadaşlar...Yoğurtların ve peynirlerin olduğu soğuk reyonlarda var...Bilginiz olsun....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…