5 aylık bebeğim yataktan düştü

Kiraci oldugumuz icin delemiyoruz tv sehpasi kullaniyoruz devirmedi zaten ama iyice yanina gitmisti dokunmak icin kolunu uzatiyordu zaten yanimdan ayirmiyorum 10 saniyelik bir olay
Valla hic dinleme ben de kiraciyim kizim da sehpaya cikip tv nin arkasina gecip devirdi bi kez daha devirdi.. yakin zamanda da tv bozuldu.. ekranini ellerdi falan islatirdi sutle suyla tv bozuldu yani yeni bir tv daha aldik onu duvara monte ettik eskiyi duvara monte etmedigimize cok pisman olduk ustelik biz kasimda cikacagiz bu evden.o tv cok yoruyor insani yok yakindan bakiyor yok devrilcek hep bir strestim simdi cok rahatim.ev sahibi umrumda degil ne derse desin.

Onune buyuk orta sehpayi cekmistim tirmanamaz daha kucuk dedim mutfaga gittik yanimdaydi emeklemeye basladi 10 saniye gecmedi bile cikmis tirmanmis uzatmis kolunu cok korktum ama devirmeden yakaladim.sizede buyuk gecmis olsun iyiki uzerine devrilmemis.ev sahibi istemez muhtemelen deldiremeyiz

Ev sahibine soran kim dedim ya umrumda degil haberi bile yok laf edecekler diye yaptirmadik digerini cocugun uzerine devriliyordu tv den olduk onlarmi odeyecek sanki.sagol evet simdi rahatim.onun hareketli zamanlari baslamis durmaz artik dikkat et

Bebekler cok cabuk hareketleniyor dikkat et bundan sonra daha fazla yuksek yerlere koyma yani yere sünger battaniye ser yatir daha iyi yataga yada koltuga koymaktan. Benim oglum da dustu koltukdan cok dikkat ermek lazim Allah korusun. Ama siz diktora gitmissiniz gozlerinden anlasirdi birseyi olsaydi yada kusmasi felan olurdu gece uyurken kontrol et

Canim rahat ol. Benim kizim da o zamanlar düşmüştü. Aynen yerde halıda yoktu. Direk parkeye uçtu yataktan. Doktor u aradım. Doktor her yerini kontrol et bi kızarıklık veya bi sisiklik var mı dedi baktım yoKtu. 2 saat uyutma sonra uyutursun dedi ve şu an 11 aylık :)

Bir şey olacağını sanmıyorum bebekler sandığımız kadar narin değiller, günümüzde anında doktora götürüp internetten her şey hakkında bilgi sahibi de oluyoruz gözetimde bulundurun kafi, bunu her anne yaşıyor. Ama anlamadığım MR da radyasyon hiç yoktur, ne alaka? Röntgende daha fazladır :S yanlış mı biliyorum?

Hayir dogru biliyorsun en zararsizi mr

Dün akşam bebeğim bazalı yataktan düştü yerde hali yok yer laminat parke acile gittik röntgen çekildi görünürde birşey yok genel durumu da iyi sonradan birşey çıkar mı çok korkuyorum
Benim kızımda düştü dr da gtürmedim kusmadıysa sorun olmaz bnce kızım şmdi 3 yaşında 5-6 aylıkken dşmüştü yaramazzz

11 yaşındaki oğlum 9 aylıkken iki kez başaran düştü ilkinde ağladım çok kızdım nasıl düştü diye dr epey rahatlattı film fanda çekmemişti oda yetmedi ertesi gü de dustu (ilaç alıyordum uykusersemi)
Maşallah gayet zeki çocuktur
Onların kafatası sert değil yumuşak ondan dolayı eskiyor sorun yok inşallah

Benim kızım fayansa düştü kanepeden henüz 2 aylık üstelik. İnşallah sizin yavruya da benim yavruya da bişey olmamıştır
Çok geçmiş olsun canım inşallah birşey olmamıştır

Baştan çocukta olumsuz belirti yoksa sonradan da bişey çıkmaz hiç korkma.Allaha emanet olsunlar.Ne kadar dikkat etsen de arada oluyo işte.
Ben de bundan korkuyorum çok teşekkür ederim

Uyuyunca parmaklıklı yatağına bırak, başka yerde bırakma. Yastık falan tutmuyor zamane canavarlarını
Yatağına alıştıramadım ki çingene salıncağında yatıyor

Dün akşam bebeğim bazalı yataktan düştü yerde hali yok yer laminat parke acile gittik röntgen çekildi görünürde birşey yok genel durumu da iyi sonradan birşey çıkar mı çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Baza çok yüksek değil. Zaten dr da bir şeyi yok demiş. Üzülmeyin. Bebekler, hem hafif , hem de iskelet ve kafatası henüz kıkırdak olduğundan hafif kazalardan çok etkilenmezler.

Haklısınız böyle bir şeyin mazereti olamaz ama neredeyse hiç uyumayan uyusa bile en ufak sese uyanan sürekli kucağımdan inmeyen bir bebeğim var uyumayinca da huysuzluk yapıyor oyalamak çok zor uyurken de sürekli sallanmak istiyor ben gene sürekli uyanıyorum ailemden uzaktayım bir yarım saat olsun oyalayabilecek kimsem yok eşimde de fazla durmuyor gece uyandığında emerek uyumaya devam ederdi birkaç gecedir uyandığında uykusu tamamen açılıyor birkaç saat uyumuyor. 5 aydır kendimi unuttum. Doğru düzgün ne yemek ne su tuvalete bile gidemiyorum. Akşam 45 dk uğraştım tam uykuya daldı şunu yapicam bunu yapicam güzel bir duş alicam diye plan yaparken gözünü geri açtı bir gece öncesi de uyutmamisti gündüzü de uyumadı durmuyor da ağlıyor arabayla gezdik en sonunda bir 15dk öyle uyudu gündüz sinirlerim iyice yıprandı önüne yastık koyup mutfağa gittim 5 dk uzaklaşmak istedim o arada olan oldu
Çok üzgünüm çok vicdan azabı çekiyorum dün geceden beri kendi kendimi yiyip ağlıyorum 24 saati geçti bir şeyi yok gibi Allahtan ama onun o acısı korkusu yeter

Haklısınız böyle bir şeyin mazereti olamaz ama neredeyse hiç uyumayan uyusa bile en ufak sese uyanan sürekli kucağımdan inmeyen bir bebeğim var uyumayinca da huysuzluk yapıyor oyalamak çok zor uyurken de sürekli sallanmak istiyor ben gene sürekli uyanıyorum ailemden uzaktayım bir yarım saat olsun oyalayabilecek kimsem yok eşimde de fazla durmuyor gece uyandığında emerek uyumaya devam ederdi birkaç gecedir uyandığında uykusu tamamen açılıyor birkaç saat uyumuyor. 5 aydır kendimi unuttum. Doğru düzgün ne yemek ne su tuvalete bile gidemiyorum. Akşam 45 dk uğraştım tam uykuya daldı şunu yapicam bunu yapicam güzel bir duş alicam diye plan yaparken gözünü geri açtı bir gece öncesi de uyutmamisti gündüzü de uyumadı durmuyor da ağlıyor arabayla gezdik en sonunda bir 15dk öyle uyudu gündüz sinirlerim iyice yıprandı önüne yastık koyup mutfağa gittim 5 dk uzaklaşmak istedim o arada olan oldu
Çok üzgünüm çok vicdan azabı çekiyorum dün geceden beri kendi kendimi yiyip ağlıyorum 24 saati geçti bir şeyi yok gibi Allahtan ama onun o acısı korkusu yeter

Alışması şart biliyorsun değil mi? Ben doğduğu günden beri yatağına yatırdım alışsın diye.
Ben de 3 ay hep yatağına koydum koyarkoymaz uyanıyordu ağlıyordu boşuna eziyet çektirmişim sevmediği yerde uyutmaya çalışarak

Geçmiş olsun. Kusma, gözlerde kayma gibi durumlar olursa hemen doktora gitmelisin. Bir şeyi yoktur yavrucagın ihtimali dahi olsa doktorlar müşahede altında tutuyorlar. Ferah ol.

Şimdi baktım evet mr da radyasyon yok yazıyor.rontgenden 400 kat fazla radyasyon olan tomografi ymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…