Röntgende herşey çıkmıyor ama doktor boşuna mr cekmeyelim rontgenden 400 kat fazla radyasyon var dediYok bişey olmaz korkma... Bı çoğumuz düşmüştür bir çoğumuz da düşürmüştür bebeğini ( istem dışı tabiki) röntgen bile çekilmiş, bişey olsaydı o anda fark edilirdi zaten..
1 ay önce yeğenim düştü daha yüksek bir yerden ona röntgen bile cekmediler özele gitmelerine rağmen... Dr. Ön değil de arka kısmı vurmuş olsaydı evet röntgen vs yapılırdı dedi 4 saat müşahede altında tuttular sonrasında evde 24saat gözlem altında tutuldu anne baba tarafından... Bişey olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu eminimRöntgende herşey çıkmıyor ama doktor boşuna mr cekmeyelim rontgenden 400 kat fazla radyasyon var dedi
13 saat falan oldu nasıl düştüğünü görmedim bulduğumda yataktan biraz uzakta sırtüstü yatıyordu mutfaktan küt sesini duydum1 ay önce yeğenim düştü daha yüksek bir yerden ona röntgen bile cekmediler özele gitmelerine rağmen... Dr. Ön değil de arka kısmı vurmuş olsaydı evet röntgen vs yapılırdı dedi 4 saat müşahede altında tuttular sonrasında evde 24saat gözlem altında tutuldu anne baba tarafından... Bişey olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu eminim
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsunGeçmiş olsun.Bugun hareketlerine dikkat et.Kusma veya seni rahatsız eden bir durumu olursa tekrar doktora götür.Benim kızimda 3 aylıkken pusetinden düştü.Burnu ve alni yara kan içinde kaldı .O günü hatırladıkça hala kötü olurum.Doktor kusarsa veya farklı bir durum olursa hemen getirin demişti.Allaha şükür hiç biri olması.Tekrar çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederimBi şey olsaydı röntgende çıkardı.
Allah korumuş.
Çok geçmiş olsun.
Çok aşırı kusmaları, uyku hali, nöbet geçirme vs gibi herzaman olmayan ters giden bi durum olursa götür hemen, yoksa bekleyeceksin yapacak bişey Yok. Bişey olmaz inşallah, malesef düşe kalka büyüyorlarRöntgende herşey çıkmıyor ama doktor boşuna mr cekmeyelim rontgenden 400 kat fazla radyasyon var dedi
Korkma canım benim bişey olmaz13 saat falan oldu nasıl düştüğünü görmedim bulduğumda yataktan biraz uzakta sırtüstü yatıyordu mutfaktan küt sesini duydum
Herşeye pimpiriklenen ben en korktuğum da düşmesiydi salonda yere battaniye serdim oraya koyuyorum artık koltukta durmaz diye koltuktan düşse daha iyiydi hem alçak hem hali var sen git yataktan düşürYa çok korkmuşsundur eminim işte ben bunlara düşüne düşüne manyak olcaktım bi ara. Ya düşerse ya başını vurursa diye. Sakın bebeği gözünün önünde ayırma bak artık dönmeye başlamış. Mutfaktaysan pusete koy yanına al. Puset yoksa yere battaniye ser üstüne koy yada park yatağa yada oyun halısı al. Ama asla tek ve yatakta bırakma.
Ay bi gulumseme geldi bana :) Ben ne zaman arkami donsem benim oglandan bi kut sesi gelir13 saat falan oldu nasıl düştüğünü görmedim bulduğumda yataktan biraz uzakta sırtüstü yatıyordu mutfaktan küt sesini duydum
Ya kendine haksizlik etme oluyo bunlar düşe kalka buyur diye bir laf vardir.Herşeye pimpiriklenen ben en korktuğum da düşmesiydi salonda yere battaniye serdim oraya koyuyorum artık koltukta durmaz diye koltuktan düşse daha iyiydi hem alçak hem hali var sen git yataktan düşüryastık koymuştum ama yine de ihmal ettim çok yordu beni dün gece de gündüz de uyumamisti artık sinirlerim zayıflamıştı kendimi hiç affetmeyeceğim
Seninki kaç aylıkAy bi gulumseme geldi bana :) Ben ne zaman arkami donsem benim oglandan bi kut sesi gelirkorkma canim alisiyosun artik emekleme yurume donemi baslicak daha cok dusecek :)
1 metreden yüksek değilse ve fiziksel bir dwğişim yoksa korkma. Her darbe dikkate alınmalı elbette ama küçük çocuklar ve bebekler esnek yapıları sayesinde darbelerden bize göre çok daha az etkileniyorlar. Ben de bebekken yatktan düşmüşüm. Anne babam öğretmen babam uyutup evden çıkmak zorunda kalmış. 5 dk sonra annem gelmiş, ben karyolanın altında ağlıyorum. 33 yaşındayım hiçbir sıkıntım yok :)13 saat falan oldu nasıl düştüğünü görmedim bulduğumda yataktan biraz uzakta sırtüstü yatıyordu mutfaktan küt sesini duydum
Tatlim suan 4 yasina yaklasti ama benimkide 5 aylikti ilk kanepeden dustu sonra bizim yataktan sandalyeden masadan heryerden dustu kackere rontgen cektrdik cok yoruyodu bni artik yetisemiyodum oluyo yani.Seninki kaç aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?