5 aylık burnum

Sedoos53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
60
9
36
32
Merhaba kızlar 12 nisanda ameliyat oldum. Dahalık 5 aylık burnum kontrole gittim hala daha ödemlerimin olduğunu söyledi doktorum ki burun ucum hala daha sert ve şiş ara sıra burnumdan yanık kokusu alıyor gibi oluyorum birde burnumun içerisinde küçük nokta kadar bişey oluştu beze gibi tedirgin oluyorum 2 haftadır öyle birde resimde de görüldüğü gibi burun üstümde oldukça kırmıxı sivilcelenme mevcut böyle bişey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 622
  • image.webp
    image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 597
ödem olduğu belli evet..bende olalı 1 ayı geçti..beklemedeyim.

evet canım hala belli ödem olduğu bazı kişilrde geç geçiyo,yediklerinede bağlı. yeşil çay ödemi azaltıyormuş onu dene istersen

22 Ağustos ta operasyonum gerçekleşti. Şuan burnum bi kadar şiş değil.kişiden kişiye ne kadar değişiyor demek ki o_O

Ya bu arada yanık kokusunun sebebi kanamayı durdurmak için yakıyolar dokuları biraz ameliyat sırasında. iyileşme hala devam ettiği için o dokulardan koku geliyor olabilir merak etmeyin bence

Merhaba kızlar 12 nisanda ameliyat oldum. Dahalık 5 aylık burnum kontrole gittim hala daha ödemlerimin olduğunu söyledi doktorum ki burun ucum hala daha sert ve şiş ara sıra burnumdan yanık kokusu alıyor gibi oluyorum birde burnumun içerisinde küçük nokta kadar bişey oluştu beze gibi tedirgin oluyorum 2 haftadır öyle birde resimde de görüldüğü gibi burun üstümde oldukça kırmıxı sivilcelenme mevcut böyle bişey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
Benimde 5. Ayim burnumun icinde bahsettiginiz beze gibi seyden var evet. Toplu igne basi kadar. Hemen burun ucunun ic tarafinda. Hic takilmamistim ben buna cok düzenli kontrole gidiyorum doktorumda bununka ilgili bir sey söylemedi hic. Önemli bir sey olsa mutlaka söylerdi dert etmeyin bence. Sivilcelenme gecmis olmaliydi 5 ayda. Dermatolojiye gidin bence.

Benimde 5. Ayim burnumun icinde bahsettiginiz beze gibi seyden var evet. Toplu igne basi kadar. Hemen burun ucunun ic tarafinda. Hic takilmamistim ben buna cok düzenli kontrole gidiyorum doktorumda bununka ilgili bir sey söylemedi hic. Önemli bir sey olsa mutlaka söylerdi dert etmeyin bence. Sivilcelenme gecmis olmaliydi 5 ayda. Dermatolojiye gidin bence.
Ablacım yağlanma ne Zaman geçer ? Zeytinyağı dökmüş gibi oluyor burnum hep :(

Ablacım yağlanma ne Zaman geçer ? Zeytinyağı dökmüş gibi oluyor burnum hep :KK43:
Canim yogun yaglanma 2 aydan önce gecmez. Sonrasinda da biraz azalarak devam ediyor. 5 ay oldu yeni yeni toparlandi cildim. T bölgen önceden de yagliysa daha zor oluyor. Günde bir iki defa peeling vb. ürünlerle temizleme yap.

Benimde burnum 2 aylık. Hem ödemlerim var hemde sivilcelerim yani aynı senin durumundayım. Kontrole gittiğimde doktor kükürtlü sabun kullan yüzüne dedi. Başladım iyi geldi diyebilirim. 1 ay sonra kimyasal peeling yapacağını söyledi.

Canim yogun yaglanma 2 aydan önce gecmez. Sonrasinda da biraz azalarak devam ediyor. 5 ay oldu yeni yeni toparlandi cildim. T bölgen önceden de yagliysa daha zor oluyor. Günde bir iki defa peeling vb. ürünlerle temizleme yap.
Benim 3 ay oldu ilk aya göre tabi ki iyi ama hala yağlanma oluyor evet önceden de yağlıydı sanırım ondan geç düzelecek benim cok teşekkür ederim

Back
X