5 aylik oglumun idrarinda koku

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Hayirli günler arkadaşlar... Size bir sorum olacak.. Hani akil akildan üstündür derler.. Annelerin fikrine ihtiyacim var.. Öncelikle 5 aylik bir oğlum var ve bugün ta uzaktan bile idrarinda agir koku aldim.. Ama sari idrar değil rengi normal.. Ateside yok huysuzluguda yok ALLAHA şükür.. Ama bu arada prima kullanıyorum devamli ve bu bezinde agir bir kokusu oluyor idrarida o bezin kokusu gibi çok keskin.. Ama neden bunu bugün farkettim yani bezle alakali olsa devamli bu boyle olurdu.. Lütfen yardim

İdrar yollarında iltihap olabilir.İdrar tahliliyle anlaşılır zaten.

İdrar yollarında sıkıntı olabilir, buda ateş ve huysuzlukla kendini belli eder. Takip edin bir süre

sadece anne sutu mu aliyor?

Arkadaşlar sadece anne sütü aliyor.. Ve saat dolmadan emziriyorum devamli.. Usutmus olabilirmiki... Su gibi kusmasida oldu. Normal soba kullaniyoruz dun gecede bi ara oda sogudu

İdrarını kaba al ve 10 dk içinde sağlık ocağına götürüp idrar tahlili yaptır bence canım, iltihap vardır belki.Hem çocuğu da dışarı çıkarmamış olursun. Bizim sağlık ocağındaki doktor kabul ediyordu,gitmeden telefonla sorabilirsin.

Benimde aklıma geldide bizim buradaki sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor,belki orada da öyledir.Birde dr kabul etmez ki muayene etmek ister

Benimde aklıma geldide bizim buradaki sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor,belki orada da öyledir.Birde dr kabul etmez ki muayene etmek ister
Hava kötü,salgın da var ya belki kabul eder. Ben çok yaptım bu şekilde ama tabi önce sorması lazım

sizi hatırlıyorum bebeginizle alakali bir sürü konu acmistiniz.. hatta bi uyeye aagza alinmayacak bir laf soylemistiniz. cok pimpiriklisiniz gerek yok bence bu kadar. Size ve yavrunuza yazik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…