- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
İdrar yollarında iltihap olabilir.İdrar tahliliyle anlaşılır zaten.Hayirli günler arkadaşlar... Size bir sorum olacak.. Hani akil akildan üstündür derler.. Annelerin fikrine ihtiyacim var.. Öncelikle 5 aylik bir oğlum var ve bugün ta uzaktan bile idrarinda agir koku aldim.. Ama sari idrar değil rengi normal.. Ateside yok huysuzluguda yok ALLAHA şükür.. Ama bu arada prima kullanıyorum devamli ve bu bezinde agir bir kokusu oluyor idrarida o bezin kokusu gibi çok keskin.. Ama neden bunu bugün farkettim yani bezle alakali olsa devamli bu boyle olurdu.. Lütfen yardim
ya bilmiyorum bu soguktada hastanelerde korkuyorum ister istemezİdrar yollarında iltihap olabilir.İdrar tahliliyle anlaşılır zaten.
Daha önce senin bi konuna yorum yapmıştım ozelden bana o.pu yazmistin sen keşke önce bi psikolog yardımı alsan
Takip ediyorum inşallah duzelirİdrar yollarında sıkıntı olabilir, buda ateş ve huysuzlukla kendini belli eder. Takip edin bir süre
Kötü bişey de yazmadim bi önceki konusuna bakne için dedi ki
Benimde aklıma geldide bizim buradaki sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor,belki orada da öyledir.Birde dr kabul etmez ki muayene etmek isterİdrarını kaba al ve 10 dk içinde sağlık ocağına götürüp idrar tahlili yaptır bence canım, iltihap vardır belki.Hem çocuğu da dışarı çıkarmamış olursun. Bizim sağlık ocağındaki doktor kabul ediyordu,gitmeden telefonla sorabilirsin.
Hava kötü,salgın da var ya belki kabul eder. Ben çok yaptım bu şekilde ama tabi önce sorması lazımBenimde aklıma geldide bizim buradaki sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor,belki orada da öyledir.Birde dr kabul etmez ki muayene etmek ister
Kötü bişey de yazmadim bi önceki konusuna bak
Bende üşenmedim baktım.Eleştiriye açık olmayan bence konu açmayacak.Kaldı ki arkadaş kötü birşey yazmamışBen üşenmedim baktım valla
Kötü bişey de yazmadim bi önceki konusuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?