5 bin TL 10 yıllık kredi

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.548
1.522
83
Şu an hem şaşkın birazda üzgünüm. Erkek arkadaşım ev bakıyor baktığı evler 550 500 K civarında o da birikimi harici aylık 5 bin kredi demek.
En az on yıl.
Şimdi oturup konuşsam “ tabiiki seninle gelecek planlıyorum” “kalan hayatımı seninle geçirmek istiyorum “ diyecek. Açıkçası konuşmak istemiyorum evlilik meraklısı gibi ev alacaksın ama biz nasıl evleneceğiz konuşması yapmak istemiyorum.
Ee bu belirsizlikle de minimum 2 yıl kendini toparlaması için süre lazım. Yaşım oldu 32.

Yakın zamanda evlenme planı yok sanırım.
Oturup bir tarih konuşmadık ama sürekli ömür boyu diyip duruyordu.

Aklımdan ayrılık geçiyor gerçekten 2 3 yıl beklemek istemiyorum onun ev planının önüne geçmek de istemiyorum.

Şimdiki birikimi ve benim birikimim ile çok rahat düğün yapabilirdik
Kafam çok karışık

Edit: düğünden kastım davullu zurnalı düğün değil evlenmek anlamında. Bende dümdüz nikah istiyorum. Ama benim bütçem ancak yatak odası bir iki beyaz eşya ve kendi çeyizime yeter

Son düzenleme:
Geleceğinizle ilgili erkek arkadaşınızla neden konuşamayasınız ki…Nikah yaparsınız, makul bir şekilde evinizi düzersiniz, daha makul bir kredi ödemesiyle başka evler bakabilirsiniz. ( Hangi şehirde olduğunuzu bilmeden yorum yaptım. Gerçi artık her yerde evler uçtu da belki 500 değil de 400 ev bulursunuz)

Ben de nikah düşünüyorum ama bu kredi ile eve gırgır alamayız
Ya canım eşinin iş durumunu maddi durumunu bilemiyorum ama şunu biliyorum bugünkü parayla yarınki para aynı olmuyor. Şu an gözünü korkutan aylık 5000 tl kredi bi sene sonra normalleşiyor. Zaten kredisiz bişey alınamıyor bu devirde. Alın evinizi nikahlanıp keyfinizi sürün

10 yıl neden ömürboyu olsun anlamadım şimdi 30sunuz, 10yıl sonra 40 olacaksınız yine gayet genç bir yaş, 2 yıllık krediyle ev alma dünyanın hiçbir yerinde yok zaten duymadım

5000TLyi krediye vermezseniz 3000tlyi kiraya götürüp vereceksiniz, eee en makülü alın şimdi kirayla uğraşmadan geçin oturun.

Bütçeniz evlilik masrafının çeyreğine bile yetmezken adam ev alıyor diye iki yıl bekleyemem ayrılmayı düşünüyorum demek efsane yalnız.

5 bin kredi ödeyemeyeceğini düşünüyorsunuz, 3 bin kirayı nasıl ödeyecek. Siz de destek olun madem ev var . Beyaz eşya harici ev eşyalarını abartmadan evlenin.

Kız nikahında düğününde degil ki bence.
Evlilik planın varsa karsındaki inssna sorarsın,benimle 10 yıl ayda 5 bin kredi ödemeye var mısın diyr?
Az buz zaman ve para degil.
Biri isten cıksa,ötrkine kalacak tüm bu kredi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…