- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Bence de çok mantıklıPandemide dügün yerine ev alıp nikahlanmak ayrılmaktan daha hos sanki.
Bence de çok mantıklı
Ben de nikah düşünüyorum ama bu kredi ile eve gırgır alamayızPandemide dügün yerine ev alıp nikahlanmak ayrılmaktan daha hos sanki.
Düğün şart mı? Nikahlanın geçin evinize. Akrabalar iki pasta yiyip, oynayacak diye onca masraf etmeye gerek yok. Evden mühim bir şey yok bu devirde.
Ya canım eşinin iş durumunu maddi durumunu bilemiyorum ama şunu biliyorum bugünkü parayla yarınki para aynı olmuyor. Şu an gözünü korkutan aylık 5000 tl kredi bi sene sonra normalleşiyor. Zaten kredisiz bişey alınamıyor bu devirde. Alın evinizi nikahlanıp keyfinizi sürünBen de nikah düşünüyorum ama bu kredi ile eve gırgır alamayız
Ben 300 K kredi çeksem evlenmem ya. Beyaz eşyalar olmuş bir milyon.Benim anlamadığım düğünden sonra yine ev alma telaşına girmeyecek misiniz? Neyi niye öteliyorsunuz ev alma konusunda??
Bütçeniz evlilik masrafının çeyreğine bile yetmezken adam ev alıyor diye iki yıl bekleyemem ayrılmayı düşünüyorum demek efsane yalnız.Şu an hem şaşkın birazda üzgünüm. Erkek arkadaşım ev bakıyor baktığı evler 550 500 K civarında o da birikimi harici aylık 5 bin kredi demek.
En az on yıl.
Şimdi oturup konuşsam “ tabiiki seninle gelecek planlıyorum” “kalan hayatımı seninle geçirmek istiyorum “ diyecek. Açıkçası konuşmak istemiyorum evlilik meraklısı gibi ev alacaksın ama biz nasıl evleneceğiz konuşması yapmak istemiyorum.
Ee bu belirsizlikle de minimum 2 yıl kendini toparlaması için süre lazım. Yaşım oldu 32.
Yakın zamanda evlenme planı yok sanırım.
Oturup bir tarih konuşmadık ama sürekli ömür boyu diyip duruyordu.
Aklımdan ayrılık geçiyor gerçekten 2 3 yıl beklemek istemiyorum onun ev planının önüne geçmek de istemiyorum.
Şimdiki birikimi ve benim birikimim ile çok rahat düğün yapabilirdik
Kafam çok karışık
Edit: düğünden kastım davullu zurnalı düğün değil evlenmek anlamında. Bende dümdüz nikah istiyorum. Ama benim bütçem ancak yatak odası bir iki beyaz eşya ve kendi çeyizime yeter
Ömür boyu kirada mı oturacaksınız o zaman yoksa evi arabası her şeyi tamam bir aday mı arayacaksınız?Ben 300 K kredi çeksem evlenmem ya. Beyaz eşyalar olmuş bir milyon.
Şu an hem şaşkın birazda üzgünüm. Erkek arkadaşım ev bakıyor baktığı evler 550 500 K civarında o da birikimi harici aylık 5 bin kredi demek.
En az on yıl.
Şimdi oturup konuşsam “ tabiiki seninle gelecek planlıyorum” “kalan hayatımı seninle geçirmek istiyorum “ diyecek. Açıkçası konuşmak istemiyorum evlilik meraklısı gibi ev alacaksın ama biz nasıl evleneceğiz konuşması yapmak istemiyorum.
Ee bu belirsizlikle de minimum 2 yıl kendini toparlaması için süre lazım. Yaşım oldu 32.
Yakın zamanda evlenme planı yok sanırım.
Oturup bir tarih konuşmadık ama sürekli ömür boyu diyip duruyordu.
Aklımdan ayrılık geçiyor gerçekten 2 3 yıl beklemek istemiyorum onun ev planının önüne geçmek de istemiyorum.
Şimdiki birikimi ve benim birikimim ile çok rahat düğün yapabilirdik
Kafam çok karışık
Edit: düğünden kastım davullu zurnalı düğün değil evlenmek anlamında. Bende dümdüz nikah istiyorum. Ama benim bütçem ancak yatak odası bir iki beyaz eşya ve kendi çeyizime yeter
Ben 300 K kredi çeksem evlenmem ya. Beyaz eşyalar olmuş bir milyon.
Ne kadar kolay diyorsunuzEeee peki evlenmeyin o zaman.
Meraklisi gibi sormak istemiyorum demissin ama ayrılacağına önce sor bence, bu evi aldin ama nasil gelecek planlamasi yaptin, ben dahil miyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?