- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Senden mi evden mi?Konuşursam vazgecer sanırım
Kız nikahında düğününde degil ki bence.
Evlilik planın varsa karsındaki inssna sorarsın,benimle 10 yıl ayda 5 bin kredi ödemeye var mısın diyr?
Az buz zaman ve para degil.
Biri isten cıksa,ötrkine kalacak tüm bu kredi.
Evden vazgeçerse kendimi kötü hissederim. Ki geçmesinde zaten benimle bi planı yoksa önümüze bakalımSenden mi evden mi?
Sen calisiyo musun?Aynen öyle ya, teşekkür ederim.
Sabahtan beri ev konuşuyoruz maaşı 2 buçuk k kalacak. Bununla nikah bile yapılmaz ki.
Ki bu yaşımızda aldığımız evde otururuz 10 yıl boyunca
Ne kadar ayıp yaAdama fikrinizi söyleyin de yol yakınken dönsün. Bari kendine bir yatırım yapıp ev alsın. Siz ne yapacasınız asıl ?
E malumm yaş 32 biraz evde kalmış gibisiniz. Para da biriktirememişsiniz……….
HaklısınEvden vazgeçerse kendimi kötü hissederim. Ki geçmesinde zaten benimle bi planı yoksa önümüze bakalım
Siz bir şey yapmayacak mısınız? Hani ev ekonomisine katkı, çalışmak, hayat müşterek falanAynen öyle ya, teşekkür ederim.
Sabahtan beri ev konuşuyoruz maaşı 2 buçuk k kalacak. Bununla nikah bile yapılmaz ki.
Evet çalışıyorum kiradayım ama rahat geçiniyorum tatilime gidiyorum borcum harcım yok açıkçasıSen calisiyo musun?
Belki senin aldigin maasa güveniyor, evi almadan önce konus, cunku 3 gun sonra borcuna ortak oldugun ama ayrilsan hak sahibi olmayacagin bi evle karsi karsiya kalabilirsin, eger evlenmeye niyeti varsa once evlensin, sonra borcu birlikte odersiniz.Evet çalışıyorum kiradayım ama rahat geçiniyorum tatilime gidiyorum borcum harcım yok açıkçası
İkinizin maası üzerinden planı varsa bi zahmet fikrinizi alacak.Aynen öyle ya, teşekkür ederim.
Benim kiram 1100 4 yıllık bina. Onun kirası 900.Kiraların en makul 3000 3500 olduğu dönemde 5000 TL kredi bana uygun geldi ,bilemiyorum . İlişkiniz kaç yıllık bilmiyorum ama evlenmek istiyorsa size de söylemiştir kesin . O yüzden planlamasını sorun en azindan ben dahil miyim diyerek .
Kendiniz söylediniz ? Yaş 32 bilmem ne diye. Bence sizin yaptığınız benim yaptığımdan daha ayıp.Ne kadar ayıp ya
Aslında kredi borç mesele değil borçsuz ev araba alınmaz. İşim uzak bir yerde belirli bir muhitte oturmak zorundayım seçtiği mahalleler tam tersi. Laf arasında ben buraya şuan hayatta gelemem gelsem dönemem dedim. Bir şey demediBelki senin aldigin maasa güveniyor, evi almadan önce konus, cunku 3 gun sonra borcuna ortak oldugun ama ayrilsan hak sahibi olmayacagin bi evle karsi karsiya kalabilirsin, eger evlenmeye niyeti varsa once evlensin, sonra borcu birlikte odersiniz.
O zaman konus bi an önce, ayrilir önüne bakarsin sen deBenim kiram 1100 4 yıllık bina. Onun kirası 900.
Aslında mesele kredi ödemesi değil planlarının içimde adım geçmiyor seçtiği mahalleler bile benim iş yerime o kadar ters ki gidiş dönüşüme arrı bir saat ekler
bence adamın evlenmeye niyeti yok konu sahibiyle.ev alacak onu bahane edecekSiz adamla daha ne olacağınızı bilmeden ev alıyor ayrılmayı düşündüm diyorsunuz, vallahi çok tuhaf. Ayrıca kiralar oldu 3 bin, 5 bin kredi çok değil. Ne düşünüyorsunuz evi şimdi alıyor, ilerde ayrılırsak bana vermemek için falan diye mi?
Bence de doğrusu bu. Evlenilir elde avuçta ne varsa koyar iki taraf alınıyorsa alınır.Benimki de araba alacaktı ama baktı ona yatırsa parasını evlilik olayımız yalan olacaktı. Biz de evlenip araba alırız dedik. Taksitleri bitirip evlenmeye kalksak yetmez valla.
Arkadaşım evlendi geçenlerde. Ev aldılar aylık 4.5 ödüyorlar iki kişi çalışıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?