- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
O borca nikahtan önce imza atarsa sen de ödemeye katilsan bile hakkin olmayacak, bence bu da önemli, konus mutlakaAslında kredi borç mesele değil borçsuz ev araba alınmaz. İşim uzak bir yerde belirli bir muhitte oturmak zorundayım seçtiği mahalleler tam tersi. Laf arasında ben buraya şuan hayatta gelemem gelsem dönemem dedim. Bir şey demedi
sence?Senden mi evden mi?
Ne biliyim ben, basmiyo kafam bugünsence?
Kiralariniz uygunmuş evet ama ev almak istemesi güzel birşey sonucta ikinizde yararlanacaksınız . Ben olsam direkt sorarım neyi nasıl yapicaz gbisinden . Tabi eğer daha önceden evlenmek istediğinden bahsettiyse .Benim kiram 1100 4 yıllık bina. Onun kirası 900.
Aslında mesele kredi ödemesi değil planlarının içimde adım geçmiyor seçtiği mahalleler bile benim iş yerime o kadar ters ki gidiş dönüşüme arrı bir saat ekler
Ben de öyle düşünüyorum ben şuan çok şükür rahat bir şekilde yaşıyorum. Daha dün yurt dışı planımı anlattım birlikte gideriz tamam kur çok yüksek ama tur la gideriz çok açılmayız dedim. Aksi olsa yurt dışına gitmeyi planlıyorum derdimİkinizin maası üzerinden planı varsa bi zahmet fikrinizi alacak.
Ben o kiralar 3 bin ,5 bin ödenir mantıgına da inanmıyorm.
Evlenen herkes haldır haldır krediyle eve giriyor iyi güzel.
Evlenmisim bi dünya borc oluyor,hoop bide ev kredisi.
E nezamn balayı?Nezamn söyle cocuk olmadan gezip tozma isi ?
Hoop üstüne bide cocuk yapılır azcık kredi rutine girince,ömür geciyor öyle.
Ne kadar kolay diyorsunuz
Konuştum ya planlarının hiçbirinde ben yokum dedim. Arkadaşlarının hepsi ev araba sahibiymiş elindeki para eriyormuşNe kadar zamandır birliktesiniz?
Çok yeni değilseniz, bu düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşamamanız enteresan gelir bana. Evlilik meraklısı olarak görecekse de kendi sorunu, belli bir yaşa gelmiş insanın evlenmek istemesi kusur değil ki böyle görünmekten çekiniyorsunuz.
Konuşun ilk fırsatta, tavrını, düşüncesini de görmüş olursunuz.
EvlenmekNe istiyorsunuz peki, cidden anlayamadım. 10 yıl kredi için gayet makul bir süre. Kiralar 3000ken 5000TL de normal bir rakam. Ya parayı koyup evi alıcaksınız, ya daha uygun fiyatlı ev bakacaksınız, ya evi almayıp kirada oturacaksınız ya da toptan evlenmeyeceksiniz. Bu işten ve adamdan beklentiniz nedir, gerçekten anlayamadım
Benim kiram 1100 4 yıllık bina. Onun kirası 900.
Aslında mesele kredi ödemesi değil planlarının içimde adım geçmiyor seçtiği mahalleler bile benim iş yerime o kadar ters ki gidiş dönüşüme arrı bir saat ekler
bence adamın evlenmeye niyeti yok konu sahibiyle.ev alacak onu bahane edecek
Evlenmek
Aynen öyle bugun çıktı piyasaya ev almak istediğiMesajları tekrar okuyunca kafama şimdi dank etti. Adam evi şimdi ekndi başına almak istiyor, konu sahibesinden eser yok planlarında. Eee o zaman bence de adam benim ev kredim var, evlenemem diyip yan çizecek, ölü taklidi yapacak. Sizin derdiniz de bu muydu konu sahibesi, doğru mu anladım şimdi?
Konuştum ya planlarının hiçbirinde ben yokum dedim. Arkadaşlarının hepsi ev araba sahibiymiş elindeki para eriyormuş
mal edinmek için geç kaldığını covidden önceki piyasa ile şu an aynı olmadığını o arkadaşlarının şuan o evleri alamayacağını söyledim ama o da bozuldu ben de bozuldum açıkcası.
Asla böyle bi konuşma yapmak istemezdim ama oldu
Aslında kredi borç mesele değil borçsuz ev araba alınmaz. İşim uzak bir yerde belirli bir muhitte oturmak zorundayım seçtiği mahalleler tam tersi. Laf arasında ben buraya şuan hayatta gelemem gelsem dönemem dedim. Bir şey demedi
Aynı fikirdeyim neden sorulmuyor ya da bunlar konuşulmuyor anlamadım ki . İlişki çok yeni olabilir belki...Benim anlayamadiğim şu 30 küsür yaşinda insanlarsiniz. Bir süredir ilişkiniz var, nasil halen iletişim kuramiyorsunuz?
Ev almak ciddi bir yatirim. Gelecek planlar nelerdir? Ikinizi kapsiyormu? Neden o mühitten aliyor,.. gibi niye derin bir konuşma yapilamiyor? Bu kadar konuşmaktan korktuğun biri ile beraber olma.
e demedınız mı ev alınca odeme planını dusunurken baska neler dusundun planlarında baska neler var bır sormadınız mıAynen öyle bugun çıktı piyasaya ev almak istediği
Benim anlayamadiğim şu 30 küsür yaşinda insanlarsiniz. Bir süredir ilişkiniz var, nasil halen iletişim kuramiyorsunuz?
Ev almak ciddi bir yatirim. Gelecek planlar nelerdir? Ikinizi kapsiyormu? Neden o mühitten aliyor,.. gibi niye derin bir konuşma yapilamiyor? Bu kadar konuşmaktan korktuğun biri ile beraber olma.
Planlarının içinde ben yokum deyince verdiği cevap parasının eridiği mi?Konuştum ya planlarının hiçbirinde ben yokum dedim. Arkadaşlarının hepsi ev araba sahibiymiş elindeki para eriyormuş
mal edinmek için geç kaldığını covidden önceki piyasa ile şu an aynı olmadığını o arkadaşlarının şuan o evleri alamayacağını söyledim ama o da bozuldu ben de bozuldum açıkcası
erkekler cogunlukla hoduk oldugundan oyle olsa aynen boyle dümdük soylerdı ya borc buyuk sımdı evlılıgı ertelemek zorunda kalıcam dıyeKonu sahibesi konuşmuş ama adam net bir şey söylememiş, ık mık demiş. Adamın bence konu sahibesiyle bir gelecek planı yok, ben ev alıcam param olmayacak sen de ya takıl ya da git demeye getirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?