5 bin TL 10 yıllık kredi

O borca nikahtan önce imza atarsa sen de ödemeye katilsan bile hakkin olmayacak, bence bu da önemli, konus mutlaka

Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Çok yeni değilseniz, bu düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşamamanız enteresan gelir bana. Evlilik meraklısı olarak görecekse de kendi sorunu, belli bir yaşa gelmiş insanın evlenmek istemesi kusur değil ki böyle görünmekten çekiniyorsunuz.
Konuşun ilk fırsatta, tavrını, düşüncesini de görmüş olursunuz.

Kiralariniz uygunmuş evet ama ev almak istemesi güzel birşey sonucta ikinizde yararlanacaksınız . Ben olsam direkt sorarım neyi nasıl yapicaz gbisinden . Tabi eğer daha önceden evlenmek istediğinden bahsettiyse .

Ben de öyle düşünüyorum ben şuan çok şükür rahat bir şekilde yaşıyorum. Daha dün yurt dışı planımı anlattım birlikte gideriz tamam kur çok yüksek ama tur la gideriz çok açılmayız dedim. Aksi olsa yurt dışına gitmeyi planlıyorum derdim

Ne kadar kolay diyorsunuz

Ne istiyorsunuz peki, cidden anlayamadım. 10 yıl kredi için gayet makul bir süre. Kiralar 3000ken 5000TL de normal bir rakam. Ya parayı koyup evi alıcaksınız, ya daha uygun fiyatlı ev bakacaksınız, ya evi almayıp kirada oturacaksınız ya da toptan evlenmeyeceksiniz. Bu işten ve adamdan beklentiniz nedir, gerçekten anlayamadım

Konuştum ya planlarının hiçbirinde ben yokum dedim. Arkadaşlarının hepsi ev araba sahibiymiş elindeki para eriyormuş
mal edinmek için geç kaldığını covidden önceki piyasa ile şu an aynı olmadığını o arkadaşlarının şuan o evleri alamayacağını söyledim ama o da bozuldu ben de bozuldum açıkcası.
Asla böyle bi konuşma yapmak istemezdim ama oldu

Evlenmek

bence adamın evlenmeye niyeti yok konu sahibiyle.ev alacak onu bahane edecek

Mesajları tekrar okuyunca kafama şimdi dank etti. Adam evi şimdi ekndi başına almak istiyor, konu sahibesinden eser yok planlarında. Eee o zaman bence de adam benim ev kredim var, evlenemem diyip yan çizecek, ölü taklidi yapacak. Sizin derdiniz de bu muydu konu sahibesi, doğru mu anladım şimdi?

Aynen öyle bugun çıktı piyasaya ev almak istediği

Evlenince maddi olarak daha kolay oluyor, 2niz de para koyarsınız, eve daha çok para girer kredi de ödenir oh mis. Ev almak evlenmemeye bahane değil ki.

Bence konuşmakta haklısınız, adam ev alıcam diyor eee var mı yani gelecek planı sizinle? Bence bir kez daha konuşun sizinle gelecek planı nedir net şekilde söylesin. Benimle gelecek planın var mı yok mu, varsa ya dahil et beni şimdi ya da çıkıp gidicem dersiniz.
Ev alma planı varsa evlenin, beraberce ödeyin. Sizinle gelecek planı yoksa da ayrılın evi alsın başına çalsın.

altı ustu 10 yıl nedır kı
7 yıldır evlıyım vallahı anlamadım nasıl gectı zaman ... ne guzel ıste ev sahıbı olacak
yakın zamanda evlılık planı yok sanırım dedınız de sız konusmadınız mı ? gelecegınızden haberınız yok mu hanı bırlıkte bır yasam falan ?
belkıde hemen ev alayım da kıra yerıne kredı oder kendı evımızde otururuz dıyordur ?

Benim anlayamadiğim şu 30 küsür yaşinda insanlarsiniz. Bir süredir ilişkiniz var, nasil halen iletişim kuramiyorsunuz?

Ev almak ciddi bir yatirim. Gelecek planlar nelerdir? Ikinizi kapsiyormu? Neden o mühitten aliyor,.. gibi niye derin bir konuşma yapilamiyor? Bu kadar konuşmaktan korktuğun biri ile beraber olma.

Aynı fikirdeyim neden sorulmuyor ya da bunlar konuşulmuyor anlamadım ki . İlişki çok yeni olabilir belki...

Konu sahibesi konuşmuş ama adam net bir şey söylememiş, ık mık demiş. Adamın bence konu sahibesiyle bir gelecek planı yok, ben ev alıcam param olmayacak sen de ya beklentin olmadan takıl ya da git demeye getirmiş.

Planlarının içinde ben yokum deyince verdiği cevap parasının eridiği mi?

Ev için baktığı yerler de sizin işiniz açınızdan tersmiş mesela, bunları açık açık konuşmanız lazım. Net cevap alamıyorsanız belirsizlik istemiyorsanız kendi hayatıniza bakın derim.

Konu sahibesi konuşmuş ama adam net bir şey söylememiş, ık mık demiş. Adamın bence konu sahibesiyle bir gelecek planı yok, ben ev alıcam param olmayacak sen de ya takıl ya da git demeye getirmiş.
erkekler cogunlukla hoduk oldugundan oyle olsa aynen boyle dümdük soylerdı ya borc buyuk sımdı evlılıgı ertelemek zorunda kalıcam dıye
derdı bence
demez mıydı
konu sahıbı nıye konusmaya sormaya bu kadar cekınmıs ben onu anlamadım hanı evlılık planı yok sanırım dıyor dugunsuz evlenmek ıstemezdım dıyor aralarında hıc gelecekle ılgılı konusma gecmeden mı bunları dusunuyor aklımda delı sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…